måndag 13 december 2010

Lucia och smyckesrea!!!

13 december och Lucia idag.. Kl 8.30 i morse satt jag och Patrick bänkade i Vilboksskolans gympasal för att titta på sjätteklassarnas luciatåg.. Patricks yngsta dotter, Johanna, hade blivit lottad att vara Lucia så det ville man ju se..


De var så duktiga.. Men någonstans mitt i framträdandet så svimmade en av stjärngossarna och mot slutet så svimmade Johanna med.. Hon började vingla med kroppen men som tur är så såg några lärare som satt nära henne det, så de fångade upp henne innan hon damp i golvet.. De mår båda två bra nu.. Tror att det var spänningen och för lite energirik mat som gjorde det..


Efter Luciafirandet så gick jag hem och åt frukost och sedan for jag iväg till gymmet för lite träning.. Nu sitter jag och fryser i soffan och väntar på att Johannes skall höra av sig, skall hämta honom i skolan..
Ikväll är det ViktVäktartajm men idag vet jag att det blir plus på vågen, skulle det vara något annat så blir jag väldigt förvånad.. All godis jag stoppat i mig borde ju visa sig nu..

Vet ni inte vad ni skall ge i julklapp?? Kika då in på min vän Åsa's smyckes-reasida.. Klicka HÄR!! Där kan man fynda fina handgjorda smycken till riktiga fyndpriser..
Tex detta armband för 100:- ord.pris 149:-


Mycket mycket mer till sanslösa priser hittar ni på hennes rea-sida och även på hennes vanliga sida som du hittar HÄR.. Snygga smycken till bra priser.. Vill man ha ett smyckesparty hemma så kan man boka det med, om man bor i närheten av Karlshamn..

Nu skall jag värma mig med en mugg te.. Ha en fin Luciadag..

14 kommentarer:

agneta sa...

Att någon i luciaframträdandet svimmar, upplevde jag många gånger på den tiden när jag gick i skolan! Skönt att de mår bra i allafall och inte skadade sig! Ha en bra fortsatt lucia-dag och lycka till med vägningen. Kram agneta

Vit som snö sa...

Jaa visst är det mysigt med luciafirandet! Fast svimmandet är ju inge vidare, det hände ett år här också, ganska läskigt i o med alla levande ljus... Hoppas det gick bra för dom!
Mina tjejer gick luciatåg med kören i lördags och den äldre var lucia, idag är dom båda tärnor i skolan så det myser vi med ikväll:)
Söta smycken också!
Önskar dej en härlig kväll!
Kram Cilla

Roses & Angels sa...

Härligt med Lucia. Har varit och tittat på min 3 åring som var Lucia idag. Gud så duktiga dom är barnen. Tack för kommentaren. Har haft lite fullt upp här så därav dröjs målet. Ha en fin kväll kram

Hanna sa...

Ville bara titta in och önska dig en fin lucia kväll.
kram
Hanna

Anna sa...

Stackars Johhan, men de blir varmt och sen är man lite spänd.
Ska kika in bland smyckena.
ha en bra kväll! Kram Anna

Ett Vitare Hem sa...

Vilken fin lucia och jag tror att lärarna är ganska observanta under luciatågen, en massa spänning, värme och smådålig luft med alla brinnande ljus så brukar nån alltid svimma....
Ha en fin dag!
Kram/LenaS

LjuvligtLantligt sa...

vilken vacker lucia! Nu ska jah kolla in smyckes-sidan du länkar till...
Kraaaaaaaaaaaaam

Sköna o Gröna Ting sa...

Japp.., igår svimmade en klasskamrat till vår yngste oxå och visst är det otäckt.
Tur att hon klarade sig, hon hade ju levande ljus i håret.

Fina bilder på en fin lucia....
Ha en skööön kväll
Kram
Marianne

kallebodalantliv sa...

Det klassiska alltid någon som svimmar ..men det gick ju bra trots allt ..tycker mig känna igen smyckena ..var på ett party nyss ..fina smycken ...kan glädja dig att det inte bara är våg som är fel ..min funkar också dåligt ..och så ingen träning suck ! måste också skärpa mig ..ha det gott ! kram jeanette.kallebodalantliv

årstidens bästa sa...

Hoppas du får en fin dag.
Kul att du gillade skylten.

Stor kram
Linda

Unknown sa...

Jamen visst är det vackert med Lussetåg och du vilken tur att de mår bra nu! KRAM

oumberligating sa...

Hej Mia! Oumberlige Peter tittar förbi och ser om du öberlevt Luciafirandet.....?
Ha en fin fortsatt vecka!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

Nyanser av vitt sa...

Oj men vilken tur att det gick bra.
idag söta bloggvän har jag skickat din vinst från min förra utlottning :O)
Kram Agneta

Moonrose/ Vonneli sa...

Usch då, det är allt lite otäckt när det är levande ljus med också...skönt att det gick så bra i alla fall.
Så fin Lucia, kul.
Själv fick jag nöja mig med tv-morgons lucia...

Jodå det är så skönt att äntligen ha kommit igång med att träna, men typiskt att det alltid kommer nåt som stör...men nu måste jag träna upp rygggen, så kanske det blir bra trots allt i slutändan...

Ha det gott Mia!
Kram Yvonne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade