söndag 30 mars 2014

Sista helgen!!

Idag har jag jobbat min sista helgdag.. Ja på mitt nuvarande jobb då alltså, och jag har tre arbetsdagar kvar där och sedan börjar jag nytt jobb nästa måndag.. Och med det jobbet så är cirkeln sluten och jag är tillbaka där jag en gång startade min jobbkarriär, och det skall bli så kul att få komma tillbaka.. 15 år sedan jag slutade där och mycket har hänt så det blir mycket att lära och lära känna..
Men idag var jag sista gången på helgen på mitt nuvarande jobb, jag bjöd familjen på fika och så fick jag en fin orkidée.. Tack S och A!!
När jag kom hem fixade jag till krukan på trappen, blommorna har jag haft hemma ett tag men först nu fick jag tummarna ur..

Medan det fortfarande var ljust så tog jag ut kameran och plåtade fyra vårtecken i vår trädgård..

Vi har haft så grymt härligt vårväder i helgen.. Varmt, skönt och klarblå himmel..
Patrick har städat och fixat ut möblerna på altanen så nu kan man sitta där varma dagar.. Tyvärr har vi ingen inglasad altan..

Jag har pysslat lite i helgen med.. Jag har målat två takpannor med text på.. Lite darrigt blev det men det är ju bara vi som skall ha dem..
Och så i veckan när jag var på IKEA med min fina vän Mona så köpte jag ett tyg.. Vi har ju ett matbord som är tre meter långt när båda iläggsskivorna är i, och att hitta en duk till det är omöjligt, så jag sydde en av tyget..
Blev riktigt bra.. Den skall bara strykas med så blir det riktigt snyggt.. Lampan ni ser på bilden skall hängas mitt över bordet med, det är egentligen vår sovrumslampa men så länge vi inte hittat någon till matrummet så får denna tjänstgöra här..

Ledig dag i morgon och då skall jag göra minsta möjliga.. Har känt det som att jag har något skit i kroppen så jag vill bara ta det lugnt en dag nu och se om det kan försvinna på ngt sätt..

Ha nu en fin start på nya veckan..

3 kommentarer:

Birgitta sa...

Lycka till med nya jobbet!
Kram Birgitta

Annika N sa...

Lycka till med nya jobbet och hoppas du inte blir sjuk nu !!! Kram Annika

Patricia sa...

Kul med nygammalt jobb, hoppas det blir toppenbra .. =)

Fint med planteringen, jag ska nog ta mig iväg o köpa lite växter jag med för nu är det dax att pynta trappen lite här med =)

Duken blev jättefin. Jag har haft turen att min farmor var duktig på att väva i sin stora vävstol så jag har ett par riktigt långa dukar till mitt matbord, för det krävs ju några meter när skivan ligger i .. =)

Ha en bra ledig dag, hoppas "skiten" försvinner .. =)

Kram Patricia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade