torsdag 27 mars 2014

Lediga dagar!!

Igår och idag är lediga dagar för mig.. Jobbar sedan fredag - söndag igen..
Igår åkte jag och min fina vän Mona till IKEA, jag skulle väl egentligen inte ha ngt speciellt, men kom så klart hem lite fattigare än när jag gav mig av..
Meningen var att Patrick skulle bygga ett smalt bord till mig att ha i det lilla utrymmet innanför hallen som vi tapetserat när ändå hallen blev tapetserad.. Men så hittade jag ett smalt skoskåp som jag tyckte passade perfekt, skor blir det ju en del när man är 5 personer.. 
Så här blev det: 

Som ni ser kan vi inte ha något som är mer djup i, för då kan vi inte öppna toadörren, och det är ju bra om man kan det..
Skall pyssla med något jag kan hänga på väggen med, och idag så var en kompis till mig här med lite material till det.. Så nu skall här pysslas..
Idag har jag också varit nere hos Butik Lizzo för att fotografera till bloggen som jag gör till dem.. När jag befann mig där så fick hon en låda levererad till sig.. Lizzo öppnade den och gav till ett glädjetjut och jag har full förståelse för där låg jeans som var supersnygga.. Så jo då, ett par följde med mig hem med..
Till vänster på bilden är det Lizzo som äger butiken som har dem på sig och till höger är det då jag.. Ja min bild är ju då spegeltagen så knappgylfen kommer ju på fel sida på bilden..
Ha nu en fin kväll och trevlig helg.. Jag jobbar i helgen så då blir det inget bloggskrivande..

4 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Halloj!
Ha ha jag var också på IKEA igår...fast i en annan stad=) Jag var på väg hemåt från ett jobb och stannade till för att äta lunch, tog en sväng i butiken och kom hem lite fattigare. Sov gott inatt under nya täcken. Vilka snygga jeans!! Kul med nya modeller. Ha det gott!
Kram,
Regina

Nina sa...

Det blev ju perfekt med det där sko-skåpet. Superfint :)

Kram Nina!

Annika N sa...

Så fint det blir med de nya tapeterna och byrån. Fräcka jeans :-)

Kram !!! Annika

Patricia sa...

Det blev ju skitfint med skoskåpet, perfekt att få undan lite dojor .. =)

De var himla kul de där jeansen, gillar knäppningen .. =)

Ha en skön jobbhelg!
Kram Patricia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade