fredag 4 april 2014

Sista dagen!

Så var sista dagen utförd på jobbet och på måndag så är det dags att jobba första passet på nya jobbet..
Lite vemodigt var det ju allt men jag vet att vi kommer att träffas igen..
Lite presenter fick jag idag, presentkort i en butik här i Olofström av brukaren och hennes mamma och ett hjärta med ett ljus och budskap i och godis av mina två arbetskamrater.. Tack snällaste Å, R & A..
Igår körde jag min mamma till Jysk i Karlshamn där hon skulle handla köksmöbler.. Jag hittade ett par solcellslampor jag ville testa i vår "stenrabatt".. Helst vill jag ha el-lampor som lyser upp lite mer men tänkte iaf att vi provar dessa.. Tyckte det var lite kul med att de var som runda bollar och inte de där små lyktorna som är vanligast.. De lyser upp men inte så starkt men tycker ändå det blev rätt fint..
I tisdags beställde jag en ljusslinga hos Ellis Corner och igår fick jag den.. Just nu hänger den i gardinstången i vårt sovrum, vet inte om den får hänga kvar där, men jag gillar den iaf..
På söndag har jag varit mamma i 22 år.. 22 ÅR!!!! Det är ju en hel evighet, hur är det bara möjligt.. Hur gammal är jag egentligen? ;-) Ja på söndag fyller min fina son, Johannes 22 år.. Vi skall fira honom här hos oss i morgon.. Han har ju flyttat hemifrån men bor i en liten etta så det är bättre att fira här.. 

Njut nu av helgen antingen du är ledig som jag eller jobbar..

4 kommentarer:

Nina sa...

Lycka till på nya jobbet!
Skön helg och stort Grattis till Johannes!

Kram Nina

Vitt hus med svarta knutar sa...

Du har verkligen varit uppskattad på ditt jobb, så fina presenter som du fick. Hoppas du kommer att trivas bra på ditt nya jobb. Barnen ja, jag brukar säga att snart växer de om en, för själv är man ju inte en dag över 25=)
Ha nu en skön helg!
Kram,
Regina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis i förskott till sonen, roligt med kalas. Jättefina boll-lampor både inne och ute.
Kramar/AM

Jenny sa...

Hej Mia!
Grattis i förskott till Johannes, hoppas han får en härlig 22-årsdag!

De är så fina de där ljusslingorna. Min bonusdotter Tindra har en i rosa/rött/orange på sin spegelbyrå.

Kraam Jenny

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade