tisdag 4 mars 2014

Lust!!

Fick lite lust att skriva här, så då gör jag det medan lusten infinner sig..
Jag mår lite bättre än sist jag skrev, för lite drygt två månader sedan..
Men en sak har inte blivit bättre, min trötthet.. Jag är jämt trött och spelar ingen roll om det är sol ute eller inte.. Får nog börja äta ngt uppiggande, och då menar jag i vitaminväg.. Eller ni kanske har något tips om vad man kan ta som piggar upp men inte är farligt?
Fotograferar gör jag fortfarande men bra mycket mindre, men det blir det nog ändring på när det blir vår och det blir lite finare ute.. Just nu är det ju ganska grått och trist.. 
Våren är ju min bästa månad så jag hoppas vi får en fin vår som man kan njuta av..
Det händer lite annat i mitt liv med men det skall ni få veta vid ett senare tillfälle, för jag tror allt att jag kommer att blogga mer.. Inte varje dag och kanske inte var vecka heller, men lite då och då.. För det är ju ändå rätt kul.. Och jag har fått ett par mail från fina läsare och bloggare som saknat mina enkla små inlägg.. Känns härligt att vara saknad!

Bilderna ni ser idag är tagna i vårt vardagsrum och matrum.. Överst är hur vår bricka på soffbordet såg ut för några veckor sedan..
Den andre bilden är hur soffbordet ser ut just idag, de fina ljuslyktorna med fjärilarna är köpta på ICA Maxi, ljuslyktan/krukan har jag fått av fin jobbarkompis.. Tulpanerna har jag  fått av min älskade sambo och ljuslyktorna som man inte ser hur fina de är köpte jag idag på Netto..
På nedersta bilden ser ni min STORA mugg jag köpte på Indiska förra vecka när jag var i Malmö.. Av någon anledning så älskar jag muggar och köper ett par då och då..

Nu skall jag kolla Farmen och sedan hämta dottern som legat sjuk i annan kommun i helgen men orkar ta sig hem med tåget idag..

Ha det bra till vi ses igen..

Kram Mia

4 kommentarer:

Nina sa...

Åh, vad roligt att du vill skriva lite i bland :) Jag saknar dig allt när du inte skriver, men huvudsaken det känns bra för dig.

Hoppas du snart får bli lite piggare, kanske hjälper våren till när det förhoppningsvis blir ljusare och lite soligare. Så sömnen förstås.. Hoppas du får ordning på den.

Krya på Amanda och ha en fin kväll!
Kram Nina!

Vitt hus med svarta knutar sa...

Halloj! Vad roligt att "se" dig igen! Härligt med lite vårlökar, tulpaner och ljus. Du har så många fina ljuslyktor, de med fjärilar är jättesöta. Jag undrar också hur jag ska få bukt med tröttheten, men jag försöker med massor av färsk frukt och grönt. Skönt för dottern att få komma hem och få lite moderliga omsorger. Ha det gott!
Kram,
Regina

Monika sa...

Välkommen tillbaka!

Jättekul att se dej här! :o)
Ja, visst är det fint när någon frågar efter en. För alla behöver vi ju behövas.

Så vackra bilder! Härligt nu när det blir ljusare och ljusare så att det börjar gå att fota bra bilder igen. Med blixt blir det ju liksom inte samma sak.

Hoppas dottern kryar på sig!

Må så gott bästa Du också!
Kramar
Monika

Annika N sa...

Härligt att du är tillbaka igen i bloggandet. Tappade med lusten och orken att skriva, men har hittat lite av det igen. Är ju kul att skriva, men när orken inte finns så känns det bara jobbigt. Men kommer inte att skriva så ofta..

Ha det gott !!! Kram Annika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade