fredag 28 mars 2014

Sovrum!!

För ett tag sedan (ganska längesedan) gjorde jag en förfrågan på Facebook om det var någon som hade en gammal dörr att sälja.. Tog bara någon minut så skrev en fb-vän till mig att de hade en, så den var vi och hämtade.. Visade sig att de hade en till men först ville hennes make inte göra sig av med den, men någon dag efter så skrev de att vi kunde ta den med, så den hämtade vi också.. Och vi fick dem helt gratis.. Tack snälla M & K!!
Ja som ni ser så blev det tillslut en sänggavel av den ena fina dörren..
Det var ju ett tag sedan vi gjorde i ordning sovrummet uppe efter att sonen flyttat hemifrån, men jag har inte kunnat göra vid dörren då jag behövde stå ute när jag slipade på den.. Så förra helgen så slipade jag den slarvigt eftersom jag ville ha det lite krackilerat och sedan målade jag den.. Jag hade varit i färghandeln och blandat färg som är så lik tapeten det bara går, och sedan målade jag dörren..
Igår satte vi upp den.. Och jag är så himla nöjd!!

Våra sänglampor skall ju med upp på väggen förstås men vi ville vänta till dörren var på plats, och när den väl var det igår så hittade jag inte fästena till dem.. Men de hittade jag idag, fast jag hittade inte skruvarna som skall sitta i lamporna.. Ja ja, det ordnar sig säkert med det, nya skruvar får köpas.. Sen skall jag ha mina rostiga bokstäver som stått ute i trädgården i flera år över sängen, men de får sättas upp efter att lamporna kommit på plats så vi ser vart de skall sitta..
I min värld har vi världens finaste sovrum.. Ja iaf nästan.. För vi måste ha en snyggare taklampa med, just nu hänger spottarna kvar som sonen hade, och de passar definitivt inte in.. Skitfula!! Inte ens sonen ville inte ha med dem när han flyttade..

Den andra dörren skall jag snart ge mig på att slipa och måla med, men den skall få tjänstgöra som annat än sänggavel men inte heller som en användbar dörr..

Jag sa ju trevlig helg igår eftersom jag inte skulle skriva något idag, ja så gick det med det..
Så trevlig helg igen!!!3 kommentarer:

Hanna sa...

så fina färger, de tyckte jag verkligen om
Ha en fortsatt fin lördagskväll
Hanna

Jenny sa...

Hej Mia!
Superduper fint!!

Kraam Jenny

Patricia sa...

Det blev så jäkla snyggt! Gillar både dörren/sänggaveln och tapeten, så snygg färg!

Hoppas du hittar skruvarna eller hittar nya som passar och att du hittar en fin taklampa som passar bättre =)

Ha en skön söndag!
Kram Patricia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade