måndag 10 mars 2014

Det gör ont när knoppar brister...

Vilket väder vi fått!!! Just i detta nu har vi ca 15 grader varmt i skuggan, solen skiner och det är helt underbart ute.. Våren har knackat på hos oss.. Men jag är rädd att den inte får stanna så länge, men hoppas den snart återkommer igen..
I helgen har det med varit kanonväder.. Jag har iof jobbat, men i det jobb jag har så kan vi ju gå ut, så långpromenader i härligt väder har det blivit både lördag och söndag..
Idag är jag ledig men har varit på möte, nu skall det nämligen ändras om lite i mitt liv, mer om det kommer i något annat inlägg inom en snar framtid.. Men det känns i vilket fall riktigt bra än så länge..
Min kamera har vilat länge nu, så jag dammade av den och tog med den ut på en liten runda runt huset, det är de bilderna ni ser i dagens inlägg..
Jag har sällan eller aldrig använt stativ till kameran, men idag tog jag med det och tog lite bilder på det forsande vattnet som vi har som granne.. Måste lära mig att använda stativ och fjärrutlösare mer..
Solen hittade ju även in trots otroligt smutsiga fönster.. Det är väl det enda negativa jag hittar med solen, att smutsen syns.. Men det kan jag leva med..

Ha nu en bra start på en ny härlig vecka och hoppas ni har lika fantastiskt väder som jag har..8 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Solen är efterlängtad, håller med om fönstren. Men jag förtränger det ett tag.... Jättefina vårbilder, har alltid gillat dina foton.
Kramar/AM

Nina sa...

Fotot på det forsande vattnet är superfint! Ja, alla dina foton är förresten fina, men det gillade jag skarpt :) Kul när man kan använda inställningarna och sånt, och kan våga prova lite. Jag har inte kommit så långt än. Kör fortfarande auto :P Men nån gång..

Ha en fortsatt fin vår <3
Kram Nina!

Sofi sa...

Vad härligt att se dina foto här igen. Det var ett tag sedan jag var inne på min blogg via datorn, så jag blev glatt överraskad att se att din blogg hoppat upp en bit i min lista (sorterad efter inläggsdatum).

Jag fotar på lite då och då, mest med autoinställningen på kameran, men nu har jag vågat mig ifrån den lite undan för undan. Vi får se hur det går och vad det blir av mina foto...

Kram

Patricia sa...

Spännande med förändringar, speciellt om det är positiva förändringar ... =)

Och fina bilder tar du som vanligt .. =)

Ha det bäst!
kram Patricia

jeannette sa...

Alltid fina foton ;)
Sol har vi längtat efter och fick en vecka sol i Lund men det varade inte över helgen som jag önskade ;( Nej storm och tråkigt så nu har jag städat hela huset men fönsterna är inte lönt att ta nu när det blåser så. Hoppas du får en underbar helg // kramar

Anita sa...

Fantastiska bilder :D

Hem och Lycka sa...

Visst är det fantastiskt med lite sol!! kram Mia

Hanna sa...

fina bilder
Ha en fin kväll
Hanna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade