lördag 22 mars 2014

En liten tur!!

Idag fick vi för oss att ta oss en biltur, då vi är helt ensamma hemma och jag är ledig..
Packade fikakorg och for mot Skåne.. Stannade vid Stenshuvud på Österlen och åt vår fikakorg vid havet..
Härligt var det men dock lite kallt.. Hade ju kameran med så tog några bilder där nere.. Så vackert även nu innan träden fått löv..
Efter Stenshuvud tog vi en runda mot Simrishamn innan vi vände och körde mot Kristianstad med tanken att äta på Rosegarden..
Vi kom till Rosegarden en timme innan buffén skulle öppna så vi bestämde att vänta på den, vet ju att deras buffé är suveränt god.. Frågade om vi behövde boka bord, men det sa killen att det behövde vi inte..
Tog oss till Bishops Arms där Patrick tog ett par öl och jag en Cola.. Gick sedan tillbaka till Rosegarden för att äta gott.. Men tji fick vi.. Det var fullt.. Jag blev irriterad och säkert lite otrevlig, vi hade ju faktiskt frågat om vi behövde boka bord.. Skulle vi äta där hade vi fått vänta ett bra tag till, så vi valde att gå någon annanstans.. Fick bli en Turkisk restaurang istället, där var maten god men inte lika god som jag vet att den är på Rosegarden..
Nu är vi hemma och har landat i soffan ihop med Plura på tv.. Hur bra är inte det programmet då? Älskar Plura!!
I morgon skall jag försöka fixa till den dörr som skall bli vår sänggavel, slipa ner den, måla den och så slipa lite till innan den kan komma upp.. Men det kommer att bli snyggt, det är jag övertygad om..

Ha nu en fin fortsatt helg!!


6 kommentarer:

Nina sa...

Vad mysigt med en spontan-utflykt :) Så superfina foton! Jag har tappat gnistan med fotandet och tycker inte jag får några bra bilder alls längre. Vet inte om det är just gnistan som saknas, eller om kameran börjar bli dålig. Jag är ju inte så duktig, men nu får jag inte till nånting, känns det som.

Trist att ni missade en god måltid, förstår att du blev irriterad.

Önskar dig en fin.fin vecka!
Kramen hela dagen /Nina

Vitt hus med svarta knutar sa...

Fy vad trist med det förväntade restaurangbesöket=/ Jag skulle också blivit irriterad. Men mysigt ändå att göra en liten utflykt, det är kul att komma ut lite och se sig ikring. Fina bilder fick du med hem också och kunde bjuda oss på. Ha en fin söndag!
Kram,
Regina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

En perfekt lördag, förutom Rosegarden. Så snopet, och så besviken man blir. Tycker nog dom kunde ha trollat fram två stolar.
Härlig termos, och jättefina bilder.
Kramar/AM

Hanna sa...

mysiga bilder och så fin termos
Ha en fin söndag
Hanna

Patricia sa...

Vilken härlig tur, och jättefina bilder som vanligt när du fotar. Och ja jag hade oxå blivit lite otrevlig om jag varit på den restaurangen .. :/

Tack för lyckönskningen, hoppas att det ska bli så bra som jag vill =)

Kram Patricia

Annika N sa...

Det är så vackert vid Österlen. Härligt med en utflykt. Vilken dålig restaurang :-( Fina bilder !!!

Ha det fint !!! Kram Annika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade