tisdag 17 september 2013

Trött i knoppen...

Ja just nu är jag trött i huvudet, i resten av kroppen med för den delen.. Har sovit så himla dåligt nu de senaste nätterna, och jobbar en del..
I lördags jobbade jag extra och skulle ta ut det i komp idag men så blev en arbetskamrat till mig sjuk och jag fick hoppa in och jobba idag och jag får jobba i morgon med.. Jobbar långa dagar med 8-18.30.. På torsdag är jag ledig men då åker jag tåget från Älmhult kl 7.10 på morgonen för att besöka Medlearn i Jönköping där min punkt kommer att vara när jag skall distansplugga till undersköterska..
Så till vårt blivande sovrum.. Den ena väggen är klar, och det är den som är påbörjad på bilden här över.. Nu är det bara resten kvar, men den kan vi inte göra än, dels så har vi inte allt hemma och så jobbar ju jag och Patrick omlott så vi är inte hemma samtidigt.. Och i helgen jobbar jag plus att vi har kalas här hemma.. Hoppas på att kunna göra lite nästa vecka istället..
Lite minne från sonen finns fortfarande kvar i rummet, så hyllan skall ner och få flytta in hos sonen, sedan skall väggen täckas av den fina tapeten..

Nu skall jag kolla på idol sedan skall jag dyka i säng och hoppas på lite mer sömn i natt.. Kan behövas för att orka med tredje dagen med över 10 timmars arbetsdag..

Sov gott när det blir er tur!!

6 kommentarer:

Anna sa...

Duktig du är som börjar plugga, dom var på mig om utbildningen innan jag blev anställd men nu har dom slutat tjata, har inte alls lust o plugga.
Men bra när man kan plugga på distans, lycka till!
Kram

Nina sa...

Oj, vad du jobbar.. Hoppas det lugnar sig lite så du orkar med pluggandet sen. Lycka till med det! Spännande :)

Kram Nina!

Ett Vitare Hem sa...

Jag känner igen detta med jobbandet, gjorde 53 timmar förra veckan....åh vad fint ert sovrum kommer bli, ska bli kul att se det färdiga resultatet sen!
Kram/Lena

Hanna sa...

Ville bara titta in och önska dig en trevlig helg.
Kram
Hanna

LOPPISLIV sa...

Vad spännande med både nya studier och sovrumsrenovering :-) Så fint med liggande panel, det vill jag också ha någonstans i vårt hus.

Fin söndag! Kraaam Paula

Lilla Källängen sa...

Jobbigt med så fullspäckat schema, men hoppas det blir lite lugnare snart.
Titta gärna in hos mig...har en sak till dig ;-)
Ha en fin söndag
Kram Anneli

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade