tisdag 24 september 2013

Ledighet

Förra veckan jobbade jag 53 timmar.. Och den enda lediga dagen jag fick var jag uppe i Jönköping för att prata med min handledare vad det gäller utbildningen jag skall gå via distans.. Det känns kan jag säga.. Jag har inte så ansträngande jobb rent kroppsligt men för huvudet blev det ganska jobbigt förra veckan.. Så jag har faktiskt tagit lite ledigt, komp idag, semester på torsdag.. Och så har jag tagit semester på fredag sedan innan, då åker vi upp till Göteborg för att gå på Bokmässan, stannar till söndag, skall bli skönt att komma hemifrån några dagar..
Idag fick jag ett deprimerande kuvert i brevlådan.. Min första lön på 83% kommer i morgon.. Och det var verkligen en deprimerande syn.. Det blir inte mycket över när räkningarna är betalade.. Men ja ja, det får ju gå detta med, men det känns hårt.. Just denna månaden hade jag en mängd räkningar med.. 
Igår monterade jag upp min fotostudioutrustning i vårt vardagsrum.. Den har inte varit uppe på bra länge så det var riktigt kul att plåta studiobilder igen, men jag har en hel del kvar att lära innan jag kan blixtarna helt bra.. 
I studion befann sig dessa söta barn.. En söt tjej på snart 3 år och en liten lillebror till henne på 6 veckor.. Så söta och så duktiga..

Idag skall jag iväg med mina studioblixtar och ta en massa bilder på ett gäng fina tjejer.. Kanske kommer det bilder en dag på det med..

Ha nu en fortsatt fin dag och vecka..

4 kommentarer:

Hanna sa...

Härligt med lite ledigt.
Ha en fin kväll.
Kram
Hanna

Nina sa...

Så superfina foton på superfina barnen!
Kram Nina

Lilla Källängen sa...

Njut av ledigheten...det är du värd efter allt jobb! Tråkigt också att ekonomin ställer till det..är väl ett ganska välkänt fenomen hos oss också ;-)
Ha det gott
kram Anneli

jeannette sa...

Jag tycker att du fotar super duper bra ;) Ha nu en underbar helg , krmar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade