måndag 7 oktober 2013

Vill ha mer tid!!!

Usch!!! Nu är det mycket igen.. Det är jobb, plugg, fotograferingar och så vill jag ju hinna med lite annat med.. Rörigt i mitt huvud är det och jag måste försöka organisera upp allt till det bästa..
Men jag skall först visa en vinst som kom i min brevlåda förra veckan.. Det är allra sötaste Bob som jag vann hos Anneli som har bloggen Lilla Källängen.. Han är så fin och ett riktigt hantverk av finaste fårull.. TACK Anneli!!
Det har alltså samlat ihop sig lite här med allt.. Har ju börjat plugga och jag gör det enbart för att jag känner mig tvingad.. Jag hittar ingen motivation och självdisciplinen är med svår att hitta.. Jag har ALDRIG gillat skolan, inte ens i första klass när de flesta barn tycker det är kul.. Så med andra ord så avskyr jag det.. Jag försöker se det positivt men svårt när jag tycker det är så tråkigt.. Jag har ett dilemma med och det är att jag har så svårt att lära mig genom att läsa.. Jag är av den typen att jag lär mig genom att göra, är mer praktiskt lagd.. Så när man inte fattar så far ju självförtroendet ännu längre ner.. Också en av orsakerna till att jag avskyr att spela familjespel som är som frågesport, typ TP, jag känner mig alltid så förbannat trög..
Även om jag tycker det är intressant som tex fotografering som jag älskar, så kan jag inte lära mig bara genom att läsa, jag måste ta kameran och leka fram och det är så jag har lärt mig det jag kan idag..
Ja ja, det skall väl gå på något sätt men det lär nog ta tid..

Förra helgen var vi ju på Bokmässan i Göteborg.. Jag har velat på den i flera år men det har inte blivit av.. Men i år så fick vi tummarna ur.. Åkte upp på fredagen och sov på hotell i två nätter.. Mysigt!! Och välbehövligt efter mycket jobb..
Jag är ju väldigt förtjust i Dregen och han skulle ju till Bokmässan och signera sin självbiografi.. Men han signerade även på Bengans skivaffär på fredagen, och dit tog vi oss.. Och det var tur, för där hann man prata några ord och få en idolbild =) Tramsigt, jag vet.. Men jag gillar ju verkligen denna kille, och supertrevlig var han med.. På Bokmässan var det så mycket folk som ville ha böcker signerade så där fanns inte en chans till att ta en bild med honom..
Bokmässan var riktigt kul men uj så mycket folk.. 
Massor av kändisar såg vi och lyssnade på, en del av dem vi såg (nästan alla) kan ni se på min sida på FB, Photo by Maria..

Nä nu skall jag slänga näsan i pluggböckerna innan jag skall dra till jobbet.. Ha det gott alla fina läsare!!


3 kommentarer:

Nina sa...

Vilken supersöt liten figur du vann, vad skoj :)

Ja, det där känner jag igen, när det blir för mycket så tankarna bara virvlar runt i huvet. Jobbigt är det, hoppas du får lite ro att samla ihop röran lite så det känns bättre igen.

Förstår att det inte är lätt att plugga om du har svårt att läsa dig till lärdomen och dessutom känner dig tvingad. Styrkekram!

Nina

jeannette sa...

Hej vännen
Ja det är ju mycket men jag önskar dig lycka till med allt. Och ja jag vill också ha mer tid. Kramar

Hanna sa...

Ha en bra tisdag!
Kram
Hanna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade