tisdag 15 januari 2013

Snart så...

Så är tapetseringen klar i vårt vardagsrum... Skönt att det är klart så långt.. Tagit lite tid då det kommit lite annat emellan..
Taklisten som skall vara på väggen vid soffan är målad och skall upp liksom golvfodret.. 

Bilderna är ju inte de bästa men ni ser.. Hittar tyvärr inte hur det såg ut innan, men det var ljusbruna väggar, samma färg som man ser över råspontsväggen där soffan står.. Bak soffan skall det upp en tavla i form av ett fönster med tre rutor, där en paspartou skall i varje ruta och en bild.. Vet inte riktigt än vad för bild men någon blomma skall det bli, som jag själv har fotograferat..

Skåpet/hyllan som syns lite på översta bilden skall målas svart.. Vitrinskåpet vill jag bli av med från den väggen, så litet och ynkligt där det står och inte mycket plats i det.. Skulle vilja ha dit en skänk med skåp i eller ett större vitrinskåp.. Tänkte ta mig ner till Återbruksboden här i Olofström och se om de kan tänkas ha något fint, eller som kan bli fint med lite svart färg..
Här ser ni hur tapeten ser ut, och klickar ni på bilderna blir de större med.. 
Tavlan som syns är det enda som kommit upp på väggarna än så länge.. Vill inte sätta upp något förrän jag vet exakt hur jag vill ha det.. Och jag vet ju inte än hur det blir med skåp eller vitrinskåp så det får se lite kalt ut ett tag till..
Tavlan ni ser är en ordtavla som jag gjort själv.. Alla i familjens namn finns med, liksom katterna och så lite fina ord som passar till familjen..

Ha nu en fin fortsatt dag och njut av det ni har..


10 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Kan tänka mig att det blev skillnad med den vita tapeten jämfört med den bruna. Jag tycker det ser riktigt snyggt ut! Vilken fin ordtavla du gjort och bilderna du har i header är jättefina!
Ha det fint!
Kram,
Regina

Källeboda lantliv sa...

ser ju fint ut ..kul med lite nytt ..förändring förnyar ju ...ja kika in på återbruksboden .kanske hittar du något fint där .har inte heller varit där på ett tag ..kram jeanette

Viola sa...

Vad fräscht det ser ut :) härligt, ha en bra dag, kram...jag följer dig oxå överallt :)

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Rummet kommer att bli jättefint och vilken härlig tapet.
Kram Anette

Monika sa...

Very NICE! Fräsch och snyggt blev det!

Ha en fin vecka!
Kram
Monika

Birgitta sa...

Snyggt! Lampan är nästan lika som den vi har över vårt matbord!
Blir fint med en fönstertavla sedan!
Kram Birgitta

Nyanser av vitt sa...

Så himla fint Maria
Ha en fin dag
Kram Agneta

Källeboda lantliv sa...

Jaså du såg mig ..ja jag stressade in efter min arbetsdag ...varken såg eller hörde ..men nu känns det skönt att ha tagit beslutet om att jobba mindre ...visst vill jag med orka jobba heltid ..men det går inte på mitt jobb ...försäkringskassan säger att jag skulle orka heltid på ett annat jobb å sjukskriver inte mig längre ..då får man själv ta striden ..jag har överklagat 2ggr ..nu orkar jag ej kämpa mer ..hm ! vilka lediga jobb finns för en utsliten tant !nej ! inget sånt gnäll ..hi hi ..man får vara glad att man är någolunda frisk iallafall ...Hoppas det går bra för dig med ..man måste tänka på sin hälsa å familj ..för det är ju det viktigaste ...mår man inte bra så påverkar det hela livet ...var rädd om dig nu ! kram jeanette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så ljust och fint med vita tapeter, och dom svarta möblerna gör sig bra mot det vita. Hoppas du hittar ett skåp, måla det svart blir snyggt.
Kramar
AnnaMaria

Jenny sa...

Hej Maria!
Vad ljust o fint det blev i ert vardagsrum!

Ha en trevlig kommande vecka,

Kraam Jenny

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade