måndag 28 januari 2013

Chockad!!

Eller nu överdrev jag en aning, men förvånad blev jag i fredags..
Jag satt i godan ro och skulle bara kolla hur pengafronten låg till på mitt lönekonto på mobilen.. Tyckte då att det var bra mycket mer pengar än vad jag tänkt, och det gör ju inget, men jag ville ju kolla vad det var för pengar så jag loggade in och ser till min förvåning att det är mina pengar från Försäkringskassan.. Jag fick ju papper förra veckan om att det kan ta lite tid och väntade mig inte pengar förrän tidigast nästa månad.. Så gissa om jag blev glad..
Så här ser det ofta ut hemma hos oss.. Pelle och Gusten slåss.. Fast inte på allvar utan på lek med varandra.. Idag tog jag en hel serie bilder på deras lek, och vill ni se de bilderna så kika gärna in på min Facebooksida, Photo By Maria..
Så äntligen har jag köpt en ny brödbox.. Vi har haft en från ikea i rostfritt som jag har hållt på att bli galen på.. Den går inte att hålla ren när alla som är i brödlådan inte kan använda handtaget när de stänger den.. Så nu införskaffade jag en ny i emalj.. Denna skönhet inhandlades på Maxi, de har fått in så mycket fint..

Nu sitter jag och väntar på att tiden skall gå, klockan 22 skall jag nämligen iväg en runda till jobbet för att gå nattintro, bara ett par timmar så jag får hem och sova sedan.. Behöver ju veta lite hur det funkar på natten med innan jag skall dit och jobba ensam..

Ha nu en fortsatt härlig vecka..


3 kommentarer:

Vita Falkens Lantliv sa...

Så fin brödlåda! ja Maxi har verkligen mycket fint.

Kram Susanne

Nina sa...

Vilken häftig bild på slagskämparna :) Känner igen lektagen lie sen vi hade Åke.. Dom hade rätt kul ihop, fast det är lite lugnare här hemma med en katt..

Hoppas nattimmarna gick bra och att du sovit gott sen.
Ha en fin dag!

Kram Nina!

Marie sa...

Så fin brödlåda, såg den också på Maxi för några dagar sedan!

Trevlig kväll!
Kram Marie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade