torsdag 6 december 2012

Vinter!!!

Om det nu måste vara vinter, då skall vintern vara som den har varit idag.. Snö, kallt och klar blå himmel.. Då kan t.o.m jag stå ut med den, bara det inte varar för länge, räcker till nyår =)
Var ute en snabb runda utanför huset och fotograferade i det vackra vintervädret.. 
Inne hinner jag inte riktigt med julandet.. Jag har två rum kvar att adventspynta.. Men jobbet tar all min tid.. Jobbar en del extra plus att jobbet tar enormt med energi just nu.. När jag väl är ledig är jag så trött så jag orkar ingenting.. Tyvärr blir familjen lidande och det gör ont i mig att veta det.. 
Några julklappar har jag köpt och de har hamnat i äppellådan i vardagsrummet.. Har en del kvar att köpa men ser inte riktigt när jag skall hinna det.. Vet ju inte riktigt vad jag skall köpa heller så då tar det ju längre tid i butikerna med när jag skall leta.. Men men, en dag så kanske jag får tiden, orken, måendet och leendet tillbaka..

8 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag jobbar också extra fram till jul, märker stor skillnad med vad jag hinner hemma. Håller med om vintern, till nyår räcker.
Kramar
AnnaMaria

Nyanser av vitt sa...

Så vackra bilder Mia. Försök att göra en lista till var och en och så köper du bara det.....
Kram Agneta

Källeboda lantliv sa...

Så fina vinterbilder ! Ja nu inför jul är det mycket .. Jobbet tar mycket tid å kraft ! Håller med .. Andas som min terapeut alltid säger .. Det glömmer man i all stress .. Det hjälper ! Njut av jul ! Kram jeanette

Nina sa...

Oj, vilka vackra vinterbilder! Ja, på bild är det fint med vinter och snö..

Var rädd om dig, Mia!
Kram Nina

Tess på Tilda och Mamma sa...

Håller med att julen och vintern gärna får vara som du beskriver. Här snöar det och blåser i dag - 15 grader, inne dag med lillan som har magsjuka inte roligt...
Ha en fin helg/Theres

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Du har fått det riktigt fint och det måste vara mycket fotograferingar och jobb för dig nu.
Ha en fin Advent!
Kram Anette

Patricia sa...

Jag gillar ju vinter och snö, gärna några minusgrader så det är vitt o vint och inte slaskar .. och så kan man ju som du gör, ta underbart vackra vinterbilder .. =)

Hoppas det snart lugnar sig på jobbet och att du inte behöver jobba mer extra, inte bra att slita ut sig .. =(

Var rädd om dig!
Kram patricia

Josefin -Happy Days- sa...

Så mysiga bilder ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade