onsdag 5 december 2012

Snö och vinnare!!

Så har vintern även kommit till oss här nere i södra Sverige, närmare bestämt till Olofström i Blekinge.. Igår snöade det i stort sett hela dagen och det ligger nu ett tjockt vackert vitt täcke ute.. OM det nu MÅSTE vara snö ute så tycker jag att det räcker med detta, blir kallt så det inte blir slask av det och att det stannar till över julen.. 
För ett tag sedan så hade Teres med bloggen Lantligt i Smultronbacken en tävling där man kunde vinna en fin plåtburk med pepparkakor.. Och vet ni vad?? Jag vann =D Och i måndags dök burken upp.. Den är så fin och ser lite gammaldags ut.. Och pepparkakorna är goda...
Igår kom en söt liten tjej på 5 år och hennes mamma för att fotografera julkort.. En så duktig tjej!! 2 klädbyten och så fotograferas på sparken, sedan sittandes på en trälåda och så stående.. Inget gnäll även om hon tyckte det var rätt tråkigt i slutet.. Många bra bilder blev det.. Ni kommer att få se efter julkorten har kommit till dem som skall få just julkorten.. Så ni får vänta lite..
Idag skall jag först på en föreläsning och sedan blir det fotografering idag med.. Idag är det 5 generationer som skall stå framför min kamera.. Hoppas jag får till blixtarna, jag har lite svårt att få till ljuset när det skall vara många på bilderna.. Skuggorna vill inte hamna där jag vill.. Men jag hoppas jag får till det idag och att jag snart lärt mig.. Bara att träna och åter träna..

Ha nu en bra dag, det skall jag ha..

6 kommentarer:

Hanna sa...

så fin burk du har vunnit, Grattis.
Här har vi också fått snö.
Jag tycker om snön för det blir så mycket ljusare. Bara det inte blir slask.
Ha en fin dag.
Hanna

Nina sa...

Ja, det kan inte vara lätt med rätt ljus och alla skuggor på rätt plats, men du är himlans duktig! Det ska bli kul att se fotona sen :)

Ha en fin dag!
Kram Nina!

Ankan sa...

Åh va kul att du vann, fin burk & goda pepparkakor...

Här har vi snö oxå & tycker oxå att det kan räcka nu....

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Vad spännande och se bilderna sen.
Ursnygg pepparkaksburk.
Kram Anette

nettan sa...

åå så kul att vinna ... kram

Viola sa...

Grattis till fina vinsten, kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade