måndag 3 december 2012

Första advent!!!

Igår var det första advent, den kom och gick ganska snabbt...
När vi vaknade så var hela landskapet vitt av snö och så är det än.. Vackert? Ja.. Något jag gillar? NEJ!! Jag är inte överförtjust i snö men nu är det ju vinter så det är ju bara att acceptera..

Jag har fått upp en del adventssaker nu iaf men helt klar är jag inte, så mycket annat som måste gå före.. Som att jobba tex ;)
Jag skulle fotograferat i lördags men det avbokades så då fick jag plötsligt en ledig dag som det inte fanns något planerat på.. Riktigt skönt.. Jag och Patrick tog oss ut i skogen och plockade diverse pynt, bl.a en minigran som jag satte i min kanna..
Pyntade mina adventsstakar och gjorde en dörrkrans.. Nu är jag inte så världsbra på att göra kransar men den blev ändå rätt bra.. En del av sakerna som sitter på den fick jag av mina barns pappas fru efter att de fått låna min kamera.. Hon äger en liten butik som heter Kransar o sånt.. Hon gör lite blomdekorationer, kransar och så säljer hon lite dekorationsprylar.. Hon har precis startat upp en web-butik, Kransar och sånt, kika gärna in där.. Nu är web-butiken helt ny så det kommer in lite nytt med jämna mellanrum.. Hon finns även på facebook där sidan heter Kransar o sånt..

Igår hade jag full rulle hemma med fotografering av barn, hundar och familjer.. Skitkul!!! Men jag behöver träna mer på mina studioblixtar, tycker inte jag fick till det helt bra med skuggor och så.. Men det lär jag mig väl och jag hoppas att de som plåtades ändå hittar lite bilder de tycker om..

Ha nu en fin fortsatt första vecka i december.. 3 veckor kvar till jul =)

5 kommentarer:

Nyanser av vitt sa...

Vilka vackra bilder Mia. Visst är det lite mysigt nu med snön och adventsstakar mm....
Kram Agneta

Hanna sa...

visst är det härligt med adventstider.
Här har vi fått riktig vinter med snö och kallt.
Kram
Hanna

Lilla Blanka sa...

Hej Mia!

Åh vilka underbara bilder..! ♥

Kram
Mia

Inspiration i vitt sa...

ååå så mycket fint du har gjort Mia. Härligt vackert pyssel hos dig Kram/Ingela.

Anneli - A'la Foto sa...

VIlken underbar bild på kissen på sparken!! Så kreativt och vackert! Blev jag allt lite avis på! ;O)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade