torsdag 27 december 2012

Komma igång..

Just det, att komma igång, har jag svårt för.. Och nu behöver jag komma igång med att äta rätt och träna..  Har gått upp allt för mycket nu över jul men mest innan då jag inte mått så bra.. I tisdags promenerade jag 41 minuter, igår promenerade vi i 70 minuter och idag mina vänner har jag varit på gymmet där jag promenerade 30 minuter på löpbandet, i 6,5 km/t och i intervall och sedan 20 minuter intervall på motionscykeln.. Detta är ju alltid en början.. Nu skall jag bara kunna låta bli sötsaker med, och det är ju inte så bara för mig..
Fast detta hade jag kunnat äta av lite till.. Älskar julmat.. Och mest älskar jag det till frukost dagarna efter julen.. Mmmmm så gott det är..
Lata har vi varit ett tag nu så nu måste vi sätta fart här hemma.. Vi skall måla taklister och golvfoder i vardagsrummet och sedan tapetsera med en fin vit tapet.. Kommer att bli snyggt.. Tror jag iaf, men kan i vilket fall inte bli fulare än vad vi har nu..
Här är en lat till:
Detta är Pelle som sovit exakt hela dagen.. Ja de andra två katterna vi har är väl inte mer alerta.. Man skulle vara katt.. Gå ut och in när man vill, kela när man känner för det, äta när man vill och SOVA det mesta av dagarna.. Bara ta dagarna som de kommer.. Ja katt skall jag bli i nästa liv tror jag bestämt..
Men nu skall jag fortsätta slappa i soffan.. ;)

10 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Inte utan att jag känner mig som katten, lite trött nu efter jul. Och jösses så mycket mat och godsaker det blivit, hög tid för bättre vanor nu!
Kramar
AnnaMaria

Nyanser av vitt sa...

Jag är också som katten. Vaknade kl 10.11 idag och det är väldigt ovanligt. Hela dagen går ju tycker jag. Får ställa klockan....
Kram Agneta

Josefin -Happy Days- sa...

Ja mycket gott har det blivit runt jul, det känns igen. Men vad duktig du varit som redan satsar på nya vanor och mer motion! Heja!

Hem och Lycka sa...

Inte lätt det där, jag kämpar jag också och har fått lite resultat men legat av mig lite över julen tyvärr. Lycka till! kram Mia

Lantligt i smultronbacken sa...

Nämen vad nu, håller du med min make om renen. Tack för den:)) Nä, men det är väl tur att vi alla inte tycker lika:) Men jag tänker inte säga till maken att du håller med honom;)

Kram Teres

LOPPISLIV sa...

Ja det blir gärna lite extra av allt nu till jul :-) Jag har haft en riktig lat period i nästan 2 år nu...puhhh så det är verkligen dags för mig att komma igång igen, man blir ju inte yngre precis :-)) Jag ska börja med yoga efter nyår har jag bestämt mig för, det får bli mitt nyårslöfte!!!

God fortsättning rara Mia!
Kraaaaam Paula

Ett Vitare Hem sa...

Ha en riktigt fin lördag!
Kram/Lena

Hanna sa...

Tack för Grattis hälsningen!
Kram
Hanna

Sara sa...

Vilken söt katt han var den där Pelle :)

Monika sa...

Tack bästa Du för alla fina inlägg och bilder du bjudit oss på under året som gått!

Önskar Dej ett gott slut på 2012.
Och Ett Gott Nytt, underbart, År 2013!

Kram

Monika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade