onsdag 26 december 2012

Över och förbi..

Julen kom snabbt och försvann ännu snabbare..
Julafton firade vi hemma hos oss tillsammans med mina barn, min bror och hans familj, mina föräldrar och Patricks föräldrar.. En lugn och stillsam julafton fick vi.. Vi har ju inga små barn längre så det går ju lugnt till och ingen hysteri över tomte och julklappar..
Lite snäll hade jag varit tydligen, för några julklappar fick jag allt.. Bl.a en bok av Patrick, han vet vad jag gillar.. Fast å andra sidan kan han ju inte ha missat mitt fotointresse..
Igår var vi hos Patricks föräldrar på middag och en julklappsutdelning till Patricks flickor som firat julafton hos sin mamma i år.. Gott och trevligt.. Jag promenerade dit för nu måste jag verkligen ta tag i mitt liv då det varit lite nedåt med det ett tag och vikten har blivit lidande.. 
Jag har inte berättat här och skall inte gå in så mycket på det, men vill ändå berätta att ett tag nu har jag inte mått alls bra och varit på väg mot en allvarlig utbrändhet.. Jag stoppade mig själv som tur är i hyfsad god tid och blev "bara" vidbränd.. Jag börjar komma tillbaka nu och det känns skönt, men ännu är vissa dagar värre än andra, men som sagt är jag på väg tillbaka och jag ser ljust på framtiden..
Igår fortsatte vi sedan dagen i soffan, med min nya värmefilt om mig och bara slappande.. Och så har dagen idag med sett ut, förutom att vi har varit ute på en 70 minuters promenad..
Tv resten av kvällen och sedan se om jag kan sova vilket jag har haft lite svårt med från och till nu, men det blir väl bättre med det med hoppas jag..

Ha nu en härlig Annandagskväll..Ps.. Kameran har fått vila några dagar så det jag har att erbjuda i bildväg är taget med min iPhone.. Ds..

2 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Var rädd om dig vännen!
Kram,
Regina

Nina sa...

En skön jul, och jag passar på att önska ett gott slut på 2012 oxå.
Ett gott nytt hinner jag säkert önska innan det blir dags :)

Kram Nina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade