söndag 12 augusti 2012

2 veckor..

Av min semester har det nu gått två veckor, och det återstår två.. Riktigt skönt att ha några lediga dagar kvar innan jag skall in på jobbet igen.. Jag trivs på mitt jobb men jag skall inte sticka under stol med att jag fullkomligt älskar att vara ledig.. Att ta dagen som den kommer eller att åka iväg på en tripp..
 I morgon börjar Patrick att jobba efter fyra veckors ledighet, men om han inte har så mycket att göra på jobbet så kommer han att ta någon/några dag(ar) ledigt nu i veckan.. Två veckor gemensam semester är lite, för lite, men det är ju så det får bli när jag jobbar inom omsorgen och inte kan ta semester när jag vill.. Och Patrick kan ju inte spela allt för mycket på sin semester heller när han jobbar i fabrik.. Han har ju samma semesterveckor vart år medans jag får ta tidig semester vartannat år och sen semester vartannat.. Det gör att vi alltid enbart har två veckor semester ihop..

I fredags var vi ju på liten roadtrip.. Vi körde ner mot Skåne.. Stannade till på Förmedlingscentralen i Tyringe där vi handlade lite smått och gott.. Fortsatte mot Helsingborg där vi parkerade bilen och tog båten över till danska Helsingör.. Där gick vi och strosade, åt och shoppade lite öl och annat gott.. Jag har ju en sambo som har ett stort ölintresse och då inte de billigare varianterna ;) utan s.k finöl som kostar lite mer.. Och sådana hittade han en hel del.. Tungt blev det och jag föreslog att vi skulle köpa en "dramatenväska", ni vet en sådan väska på hjul man drar.. Tveksam var han men han fick ge sig, och vad bra den var.. Lätt att köra och det gick ner massor.. Perfekt!!
Efter danmarksturen tog vi oss till det stora köpcentrat Väla som ligger strax utanför Helsingborg.. Vi köpte nog ingenting men vi åt god mat där.. Jag provade ett par snygga stövlar som var otroligt sköna, jag köpte dem inte för jag tyckte de var lite för dyra.. Ångrade ju mig såklart och försökte hitta dem på nätet.. Hittade dem men då fanns de inte i min storlek, gjorde en efterlysning bland mina vänner på facebook och fick svar av en vän som hittade dem på en annan sida på nätet, så nu är de hemklickade och jag skall gå med snygga varma stövlar i vinter.. Happy me!!
Idag har vi varit hos mina föräldrar och hjälpt dem lite.. Promenerat en kort promenad och nu softar vi i soffan och kollar på handbollsfinalen, just nu står det 7-7.. Heja Sverige!!

Ha en fin fortsatt söndag..
4 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag har en vecka kvar av semestern, det känns bra. Och augusti är en fin semestermånad.
Så roligt och åka över till Danmark och bra att du hittade stövlarna på nätet.
Kramar
AnnaMaria

Hanna sa...

Ha en fin vecka!
Kram
HAnna

Hanna sa...

ja visst är det så, det är dit men vill nå att de skall bli helt självgående. Våga ta för sig och resa själva inte vara rädda utan veta att dom klarar det. Men ett tag till får dessa två resa med mamma eller pappa, men om några år så...
Kram
HAnna

Jenny sa...

Hej Maria!
Åh lyllos dig som har 2 veckor kvar på semestern:) Synd bara att du o din man inte får fler gemensamma veckor ihop..

Vad bra att du fick tag i stövlarna! Jag har oxå kikat på ett par i en nätbutik men vet inte om jag ska slå till, de är ganska dyra..ångrar mig väl sen när de är slut;)

Ha det gott,

Kraam Jenny

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade