onsdag 8 augusti 2012

Hur gick det till??

Ja hur tusan gick det till?? Ja jag menar alla dagar, vart försvann de?? Har redan haft 1,5 veckas semester och det har gått undan.. Men jag har haft kul och trevligt hela tiden så det är väl därför det gått undan.. Kanske skall se till att ha mindre roligt i de återstående 2,5 veckorna så det går lite mindre fort ;)
I torsdags tog jag och Patrick tåget till våran vackra huvudstad för att gå på bröllop där uppe på lördagen.. Det var Patricks bror som gifte sig med sin Cecilia..
Meningen var att vi skulle åka upp tillsammans med Patricks föräldrar och hans andra bror och sambo på fredagen, men jag gav förslaget att vi skulle åka upp med tåg på  torsdagen så vi fick lite mer tid att njuta av Stockholm.. Och det var ett bra förslag av mig om jag får säga det själv..
Vi gick lite i stan på torsdagen efter vi checkat in på hotellet, åt middag då även en av mina kusiner slöt upp för att ta ett glas vin med oss.. Vi var också på mitt favoritmuseum och kikade, och jag kan tänka mig att de flesta av er vet vilket museum jag menar, men ni skall få se det här på bild med..
På fredagen gick vi en liten rekarrunda tillsammans med brudgummen och hans bestman.. Vi kollade upp platser där vi skulle fotografera.. Jag hade ju fått den stora äran att ta bröllopsbilderna.. Mycket hedrande uppdrag..
På kvällen kom Patricks föräldrar och bror med sambo så då tog vi en promenad ner till stan och åt sen middag..


På lördagsförmiddagen blev jag hämtad av en taxi som tog mig till Grand Hotell där jag skulle möta upp brud och tärna som sovit där.. När jag kom var Cecilias hår klart och sminkningen var i full gång av stylisten som hon anlitat.. Jag fotograferade resten av förberedelserna och så tog jag några brudbilder, bl.a den svart/vita ni ser lite längre upp, innan vi åkte upp mot festlokalen för att ta bröllopsbilder..
Här ser ni mig i full gång att plåta det lyckliga vackra paret.. Patrick har tagit bilden..
Vilka omgivningar det var där.. De gifte sig i Katarina kyrka och festlokalen låg bara ett litet stenkast därifrån.. Det var som här gamla härliga hus och gick man vidare in i Cornelisparken så hade man utsikt över gamla stan och Gröna Lund.. Hur vackert som helst, man blir helt tagen..
Vi fick uppleva och vara en del av ett fantastiskt fint bröllop där kärleken sprutade från brudparet.. Efter bröllopet så blev det ju fest, och vilken fest sedan.. Jag hade jättetrevligt och superkul.. Tror inte det spelade någon roll vilket bord jag hade hamnat vid för alla deras vänner var lika roliga och trevliga.. Underbart!!
En hel massa tal hölls, tror aldrig jag varit med om så många på något bröllop innan.. Men innan har jag varit med om att åtminstonde något tal varit lite långrandigt så man nästan somnat, så var det inte här.. Jag skrattade så jag grät och jag blev rörd så jag grät.. Brudparet höll tal till varandra, då sprutade tårarna på mig, men jag var inte ensam.. Jag kollade rakt över bordet på tjejen som satt där och hon grät lika mycket som jag..

Tack Cecilia och Fredrik för att jag fick vara en del av er dag och att ni gav mig det stora förtroendet att plåta er.. Tyvärr tabbade jag ju mig lite vilket jag är ledsen över, men en massa bilder blev det ändå... Hoppas ni nu njuter på er bröllopsresa till Maldiverna..

Efter vi har kommit hem nu så har vi slappat en del och så igår var vi vid sjön Immeln för att lyssna på ett band som heter PPM, mycket bra och mysigt..
Idag har jag varit och hämtat min 91-åriga mormor och mina föräldrar för att grilla hos min bror och nyss kom vi hem..

Ha nu en fin natt och en skön torsdag..

5 kommentarer:

Nina sa...

Åh, vad härligt det låter med alltihop och vilka jättefina foton! Jag vet vem jag ska anlita om jag gifter mig igen nån gång.. ;)

Hoppas din restrerande semester inte rusar på alltför fort nu så du hinner njuta ordentligt.

Kram Nina!

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det låter som det varit ett fantastiskt bröllop och så roligt att både få fota och vara med som gäst. Härliga bilder på de lyckliga tu.

Semestern går alldeles för fort, vips så är det arbetsveckor igen...passa på att njuta och koppla av!

Ha en fin dag!
Kram,
Regina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Roligt med sommarbröllop, och jättevackra foton. Buketten är sagolikt vacker, precis som bruden.
Kramar
AnnaMaria

Hanna sa...

ja tiden den bara rullar på, det går oftast alldeles för fort.
Kram
Hanna

Källeboda lantliv sa...

Visst är det härligt med bröllop .. Fina bilder du tagit .. Trodde nästan att det var u som gifte dig först , när jag såg ringarna.. Kanske din tur nästa gång .. Ja semestern går snabbt .. Men du har ju många veckor kvar .. Njut ! Ha det gott .. Kram Jeanette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade