måndag 13 augusti 2012

Lycka!!

Lycka, ja det är något jag känner.. Ofta går man bara på och tänker inte på hur lyckligt lottad man är.. Jag är frisk, jag har två friska och härliga barn (ungdomar) som jag älskar över allt annat och jag har en sambo jag älskar så mycket.. Jag har ett jobb jag trivs med och ett hus jag älskar fast vi har mycket att göra..
Ofta vill man ha mer istället för att tänka och uppskatta det man har, sån är även jag ibland..
Kungliga slottet, Stockholm
Pengar är inte lycka men lite enklare i livet blir det om man har sådana att röra sig med.. Vi har ett hus som behöver en del upprustning som måste göras som att målas tex och det sparar vi till just nu så vi hoppas kunna göra det nästa år.. Vill ju försöka undvika att ta lån.. Och så vill jag ju ha en massa saker till kameran och gärna en kamera till.. ;)
Flagga på Sveriges Riksdag, Stockholm
Resa skulle jag ju med vilja och det skall vi, men det får dröja eftersom vi måste prioritera annat.. 
Jag har inte varit på en charterresa sedan 1991 så lite längtan efter en sådan finns.. Min drömresa är att åka till Kina och att gå på Kinesiska muren innan jag dör, och det skall jag, så är det bara..
Så länge får vi unna oss lite småtrippar för att vårda varandra och kärleken.. Man måste bryta vardagen ibland för att klara ut resten av livet..
Patrick blickar över den härliga vyn i Stockholm
Vad det gäller resor med kan jag ha lite ångest över att mina barn aldrig fått resa utomlands, de har aldrig varit längre än Tyskland.. Nu vet jag ju att inte alla barn fått den fördelen att resa men ofta känns det som att alla har utan mina barn.. 

Men hur det än är med pengar och att jag vill resa så är jag lycklig.. Det finns visst mycket jag skulle vilja göra osv men lyckan finns där jag är just nu i livet och jag önskar inget annat liv..

4 kommentarer:

Hanna sa...

ja så är det ju pengar finns oftast inte till allt.
Men jag tror inte barnen saknar att inte resa, det är andra saker som räknas.
Kram
Hanna

Nyanser av vitt sa...

Så är det Mia. Man ska stanna upp ibland och tänka på vad man har och inte på det man skulle vilja ha...
Mysigt med en tripp till Stockholm.
Kram Agneta

mamma Z sa...

Tror vi alla behöver morötter. Något att se fram emot. Längta efter.
Du skriver så fint om ditt liv ♥
Och du får börja ta betalt för dina fina bilder så du kan komma till Kina :) Men det kanske du gör allaredan.
Tror också att du gett dina barn många fina minnen genom åren, utan utlandssemester.. vi har bara varit iväg en gång med killarna till bulgarien..men jag tänker på allt fint vi sett och gjort i vårat vackra land. Att åka utomlands kanske de gör på egen hand när de får egna vingar att pröva..

KRAMEN

Annika N sa...

Det viktigaste är att ha en familj som man älskar och att man mår bra. Vi har heller inte varit utomlands utan det har blivit små utflykter med barnen och det har de uppskattat. Nu är de vuxna och kan själv se sig om i världen om de vill :-) Kram !!! Annika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade