torsdag 9 augusti 2012

Snart veckan slut..

Torsdag, i morgon är det fredag.. Då skall vi så där helt oplanerat ta en tur med bilen.. Vart vi hamnar vet vi inte än men trevligt skall det bli det är jag övertygad om..
Bild tagen med min iPhone
Igår var jag och hämtade min 91-år unga mormor och mina föräldrar och körde dem till min bror som bjöd på grillat.. Det tyckte vi alla om, det är ju sällan vi träffas..
Jag tog 4 generationers kort på min mormor, min mamma, min bror och min ena brorsson.. Tyvärr försvann min son innan vi kom på att det skulle tas sådana bilder.. Men hoppas vi får chans igen..
Bild tagen med min iPhone
Min mormor är ju som sagt 91 år men rätt pigg för att vara så gammal.. Hon har ett minne som jag tror är bättre än mitt.. Och hon har en härlig humor så det är alltid kul att träffa henne..
Bild tagen med min iPhone
Idag har vi inte gjort många knop men det har varit en bra dag och jag njuter av att ha semester och dessutom ha över hälften kvar..

Bilderna idag är tagna med min iPhone i tisdagskväll då vi var och lyssnade på Karlshamnsbandet PPM (de finns på Spotify, gå gärna in och lyssna om ni gillar Bluegrass, Country, Americana).. 
Vi var på ett evenemang som heter Kvällseko vid Nytebodabrygga som ligger vid sjön Immeln.. Så himla vackert är det där..

Nu snart lite sömn så vi kommer upp och iväg i vettig tid i morgon.. Kameran åker med så det kanske kommer lite bilder från vår tripp näst jag skriver..

3 kommentarer:

Nina sa...

Önskar er en fin utflykt, låter skoj :)

Kram Nina!

Hanna sa...

Ha en fin helg.
kram
Hanna

Linda sa...

Vad härligt det är när våra nära får bli gamla och samtidigt vara pigga med minnet i behåll. :)

Kram, kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade