torsdag 23 augusti 2012

Lugn sista vecka..

Min sista semestervecka är snart slut, på måndag så börjar jag jobba igen.. Visst kan jag känna att det skall bli skönt att komma in i vardagsrutinerna igen men jag skall villigt erkänna att jag hade kunnat varit ledig lääääänge till..
Men skönast är nog att barnen börjat skolan igen, ja inte sonen då som tog studenten förra året och försöker få jobb men det går inget vidare.. Han hade sommarjobb på Volvo men det går ju inte lysande där så de behöver inte folk just nu, tyvärr..
De andra tre har nu börjat tredje året på gymnasiet, första året på gymnasiet och i åttan.. Inga barn längre..
Veckan har varit lugn med en del promenader och hemmapyssel.. I början av veckan skickade vi bröllopspresenten till Cissi och Fredrik och den har de fått idag.. Det var en Fotobok jag har pysslat ihop med en mängd bilder från bröllopet och några låttexter, och en hel drös med skivor med bilder på.. Så nu har de ett stort jobb att gå igenom alla bilder..
Min semester avslutar jag nästan som jag började den, genom att lyssna på bra musik.. Första semesterdagen var vi ju på Bruce Springsteenkonsert som var fantastiskt bra.. Nu i helgen blir det konserter med, men på festival.. Det är Helgeåfestivalen som drar igång i morgon där bl.a Udo och Hammerfall spelar och en massa andra bra band.. Jag skall jobba åt just Helgeåfestivalen som fotograf och försöka ta en massa bra bilder åt deras hemsida.. Skall bli så kul..
Så nu ligger batteri på laddning, jag har tömt ut minneskort och kollat igenom kameran så den är fit for fight.. Skall packa lite regnkläder med för tyvärr skall det regna, iaf på lördag men packar med det redan i morgon.. Hoppas att regnet drar annan väg på lördag.. Liiite roligare att vara på festival om det inte regnar..

Ha nu en fin helg, det skall jag ha hur än vädret blir..


8 kommentarer:

Hanna sa...

ja visst är det härligt att varra ledig. Men jag som snart jobbat två veckor tycker det är rätt skönt när allt blir normalt också.
Ha en fin helg.
Kram
Hanna

Inspiration i vitt sa...

Hej Mia så kul du kommer att ha ihelgen med fotning och mycket bra musik. Kram på dig/Ingela.

Vita Hemligheter sa...

Önskar dig en fin fredag och en skön helg:)
Kram Emma

Ett Vitare Hem sa...

Ha en fin helg!
Kram/Lena

Annika N sa...

Hoppas att ni hade uppehåll på festivalen. Hammerfall skulle jag gärna lyssnat på. Fin present bröllopsparet fick.

Ha en fin vecka !!! Kram Annika

jeannette sa...

Ja visst är det härligt med semester och lite skön att komma tillbaka till vardagen. Men summan av det hela så är kanske du som har haft bäst väder på semestern av oss alla ??? Ha en underbar vecka och ta hand om dig // kramar

Mamma Z sa...

Åh vilket jobb du lagt ner på boken!
Jag är urusel på att göra sånt där till mig själv. Men att ge andra går bra *ha ha* tur man har bloggen och en del bilder där iallafall! Så synd att så mycket bara ligger på cd skivor..

Supersnygga skor du fick hem i inlägget nedan. Blev riktigt avis!!

Ha det gott!

Ardisia sa...

Hej!
Hoppas du fått batterierna laddade under semestern.
Aldrig fel med live- musik.. Jag hade gärna gått på Bruces också men fick inte tag på biljetter.

Ha en bra första arbetsvecka
Kram Mia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade