onsdag 16 november 2011

Några dagar bakåt..

Så fick det bli ett inlägg till idag innan ögonen skall släckas..
Vi börjar med i fredags.. Då åkte jag, min dotter Amanda och min kompis Camilla till Ullared för två dagars shopping.. Vi hade hyrt en husvagn på campingen.. Men startade så klart med shopping.. Hittade en massa saker och kläder.. Det var mycket folk men inte outhärdligt.. På lördagen däremot var det grymt mycket folk så vi var glada för att vi handlade det mesta på fredagen.. Bland annat köpte jag denna väggprydnad som nu pryder en vägg i vår trapp.. Och så köpte jag en massa annat, bl.a julklappar till barnen så nu är jag klar med dem =)
I söndags var jag först iväg och plåtade 4 syskon och sedan hade vi ett litet kalas för mig eftersom jag fyllde år i måndags..
Jag fick detta fina arr av min mamma och pappa.. Jag älskar ju kronor av någon märklig anledning så glad blev jag..
I måndags när jag fyllde år så kom en kompis med en blomma och fikade en stund.. Och så fick jag ju en STOR paket av min älskade sambo, Patrick.. Paket gillas, är barnsligt förtjust i det, och innehåller de fina saker så är det ju ännu roligare ;) Det STORA paketet innehöll denna fina spegel som jag önskat mig ett tag.. Ljuset som syns i den ser ut som ett spöke..
I måndags kväll kom min fina vän, Anna.. Hon hade med present med sig.. Den paketen innehöll 4 fina små ljuslyktor i glas, silverfärgade.. De satte jag på min fina stege så den blev ännu finare..
Igår var jag i studion och plåtade bilder som en farmor och farfar skall få i julklapp, så därför får ni inte se något smakprov, inte förrän efter jul iaf =) Kul att vara i studion men jag önskar att den var större så man kunde få lite mer möjligheter, och så behöver jag lära mig mer om inställningarna på lamporna/blixtarna så det inte blir störande skuggor.. Fick hjälp av en kompis så det blev rätt bra ändå.. Fast vi fick inte det ena barnet till att sitta där vi ville så vi fick organisera om lite.. Barn är barn och det är inte alltid man kan  styra dem som man vill.. Då får man tänka om =)


Idag har jag jobbat, första dagen av nio i rad.. Bytte ju förra helgen mot denna helg som kommer så därför blir det många dagar på raken..
På fredag skall jag på 40-årsfest som är en maskerad.. Temat är känd artist.. Jag vet vem jag skall vara men det får ni veta på lördag..


Nu skall jag redigera lite bilder innan sängen skall få besök..


Ha en fin natt och en bra torsdag..


Kram Mia

9 kommentarer:

Vardagslycka sa...

Grattis i efterskott! Åh, så fina presenter du har fått!Alltid kul med paket, både att ge och få.
Vilka fina bilder du tar! Stämningsfulla och vackra.
Ha det fortsatt gott.
Kram, Carina

Ett Vitare Hem sa...

Grattis finaste du och så fina presenter du fått!
Ha en riktigt fin dag!
Kram/Lena

Källeboda lantliv sa...

grattis i efterskott ...kul att bli uppvaktad ...så mycket du håller på med ..energiska kvinna ! ha det bra ..kram jeanette.kallebodalantliv..förresten så fint du har det vid din spis ...kram

Lilla Rummet sa...

Ett stort Grattis i efterskott.
Kul med shopping. Skulle vilja åka till Ullared eftersom det är så många säger att det är så bra och att man hittar så mycket...har aldrig varit där men man vet aldrig.
Önskar dig en fin helg.
Kram Britt

Patricia sa...

Vilken fin väggdekoration du hittat, den gillar jag.. =)

Men va skönt att vara klar med julklapparna, jag har inte ens börjat .. ha ha. Jag har visserligen frågat ungarna vad de önskar sig men ingen som vet så jag får väl hitta på något själv .. och Clara finns ju hur mycket som helst att köpa till så det är minsta problemet .. =)

Åh vilken fin spegel du fick av Putte .. superfin. Men va häftigt, det är ju faktiskt ett ansikte i spegeln .. ha ha.

Må så gott!
Kram Patricia

Nina sa...

Så fina saker! Spegeln var ju jätteläcker. Det är så ombonat och fint hos er, du är duktig på det där :)

Kram Nina!

Lisa sa...

Men flåt..GRATTIS hjärtat på födelsedagen. Så fina presenter du fått. Du den spegeln hade jag verkligen velat ha med. Får man fråga var den är köpt?? Du är så himlans bra på att fota. Må så gott nu..

Kram Lisa

Lilla Brödhult sa...

Åh jisses vad mycket du hittat på:) Skönt att vara klar med julklapparna, det är inte jag, har endast köpt en,,,
Bra när man kan byta arbetspass med sina kollegor men visst kan det kännas lite tungt att jobba så många dagar i ett sträck....
Ha det så gott kram Helene

Nyanser av vitt sa...

Grattis i efterskott vännen. Så mycket fint du har fått. Ha en fin helg
Kram Agneta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade