tisdag 1 mars 2011

Ledig tisdag..

En ledig dag som gått i racerfart.. Startade dagen med att hem till det par som skall gifta sig på fredag, och jag skall ju plåta dem efteråt i studion.. Så vi har gått igenom lite hur de vill ha det..
Har lovat att "varna" er, mina läsare.. Bruden läser ju min blogg och har ju läst att jag skrivit att jag skall plåta ett brudpar, och det skall jag ju.. Men det kommer inte att bli ett traditionellt bröllop med traditionell klädsel.. Hon ville inte ni skulle gå och ha förväntningar på att det kommer ut bilder med ett brudpar i bröllopsklänning och frack, utan här kommer det bli klädsel som är just DEM.. Så var beredda på bröllopsbilder med jeans men med bröllopstouch.. Tror detta kommer att bli kanonbra och jag ser fram emot fredagen..


Efter fotoplaneringen så for jag till Ryd för att hälsa på en nyfunnen vän, fina Mona... Vi satt och blarrade om allt och ingenting och fikade.. Alltid lika kul med nya vänner och helst när de är så trevliga och roliga som Mona..


När jag körde hem från Monas så fick jag ett sms att jag hade ett paket att hämta på Maxi från Jotex.. Stannade först inom Kyrkhult för att låta bilen få en välbehövlig dusch men sen raka vägen till Maxi.. I paketet låg ett snyggt överkast som jag hade beställt..


Bäddade direkt och tyckte det var så fint, men så efter ett tag så ser jag en vit rand på tyget, såg ut som tyget haft ett veck när trycket gjordes.. Syns om ni tittar på bilden under.. Och kostar det 700:- så vill man ju att det skall vara riktigt så jag ringde Jotex.. De lade en ny beställning och jag skall skicka in detta jag har.. Tråkigt att behöva ta bort det från sängen men så får det ju bli.. Om en vecka får jag det nya så då blir det snyggt i sängen igen, då har jag oxå fått nya kuddfodral som passar bättre till överkastet..


Buddhan ni ser överst köpte jag igår, tyckte den var så söt och man blir glad av att se den.. Köpte växterna med och idag har jag planterat dem i den lådan jag hade julväxter och julpynt i till jul.. Tyckte det blev fint..

Nä nu skall jag kika in en runda till er andra innan det är dags för att sova en runda innan det är ny dag med en hel del att göra och så är det jobbdags i morgon kväll igen..
Ha nu en bra fortsatt kväll och en härlig onsdag i morgon..

13 kommentarer:

Home No.1 sa...

Hallojs! Jättesnyggt överkast men tråkigt med randen.. och alltid roligt att träffa vänner. Ska bli roligt att få se ett annorlunda brudpar tycker jag!
Kram Annica.

Anna sa...

Snyggt men verkligen tråkigt o skicka tillbaka de, men snart är de nästa vecka.
Kramis

Källeboda lantliv sa...

wow ! vilket snyggt överkast ..det gillade jag ..synd att du måste skicka tillbaka det ...mysigt att fika hos vänner ...det ger massor av energi ...det kan ju vara kul att det är ett litet annorlunda bröllop ..varför måste vi se lika ut ! hoppas bilderna blir bra ..kram jeanette.kallebodalantliv

Patricia sa...

Låter som ett spännande brudpar, ska bli kul att få se lite bilder sen .. =)

Vilket härligt arrangemang du gjort i lådan .. =)
Jag gillar Buddha-figurer, speciellt de där runda .. =)

Åh va tråkiggt med överkastet när det var så fint, hatar när man måste skicka tillbaks saker.

Kram Kram
Patricia

Uttan sa...

Så typiskt....med överkastet. Men det ordnar sig och tur att det inte var slut för det brukar alltid vara min otur...tyvärr slut men det finns i en annan färg osv.

Så söt Buddafigur. God och Glad!

Kramar!

LjuvligtLantligt sa...

DET DÄR var ett vrålsnyggt överkast!!! tråkigt att behöva skicka tillbaka det men tur där fanns kvar....
Kramkram Git

Lilla Brödhult sa...

Vilket snyggt överkast, synd att du måste skicka tillbaka det men du får ju ett nytt..
Så du har varit i min hembygd, trevligt och roligt med nya vänner..
Ska bli spännande att se dina bilder på brudparet..
Ha det så gott kram Helene

Nina sa...

Nej, vad trist när man måste lämna tillbaks det man just fått. Men det blir ju bra sen :) Och den lilla ljus-krukan eller vad man nu ska kalla den var jättesöt!

Så spännande det ska bli att se bröllopsfoton sen :) Jag gillar när det är personligt.

Kram Nina!

Tidsmästarinnan sa...

Hej Miavännen!
Vad snyggt! Jag såg ingen rand :-) Men lika bra att skicka tillbaka det och få ett nytt, annars går man bara och tänker på det.
Vad roligt med bröllopsfoto, det ska bli kul att kika på!
Stor kram
Susanne

Lilla Rummet sa...

Jättesnyggt överkast, men tråkigt att du var tvungen att skicka tillbaka det och vänta på ett nytt.
Kul med bröllop. Ska själv på bröllop i början av maj då min minsta dotter som fyller 25 år nu i mars skall gifta sig. Då får man gråta en skvätt.
Ha de gott
Kram Britt

Anna-Karin sa...

Vad spännande med brudparet. Det ser vi fram emot.
Jo, det blev en påsgömma här igår, fast inte shabby chic som din utan en som passade mer i mitt faluröda kök. Kommer kanske på en bild framöver.
Ha en bra dag
Kram Anna-Karin

Nyanser av vitt sa...

"Skitsnyggt" överkast men typiskt att det måste returneras. Tur att du såg det.
Kram Agneta

Annelie L sa...

Det ska verkligen bli spännande att få se bröllops bilderna, min son gifte sig inte heller traditionellt, men de var så fina och så "dom"....
Tråkigt med överkastet som sagt, det var ljuvligt romantiskt, hoppas det som kommer i nästa vecka är felfritt.
Jätte fint blomster arrangemang med lilla Buddha du gjort, ja han gör en verkligen glad.
Ha en skön onsdagskväll, Kram Annelie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade