fredag 18 mars 2011

Jag är värdelös just nu..

Otroligt värdelös är jag... På att läsa bloggar och på att skriva blogg, och det märks på min besöksräknare.. Den går genast ner om jag inte varit inne och skrivit på andra bloggar eller inte har skrivit här.. Men det är ju så det är, ger man sig inte till känna så vet ju inte folk att man finns, och kommenterar man inte så skall man ju heller inte förvänta sig att man själv får kommentarer.. Så jag skall skärpa mig för jag vill ha besök så klart, det är ju lite därför man skriver en blogg.. Min blogg är ju inte så himla spännande, en alldaglig vardagsblogg.. Jag har ju ingen röd tråd som inredning eller mode utan jag skriver det som faller mig in och vad som händer i mitt liv.. Ibland händer det lite och ibland inte ett dugg som hos de flesta av oss..


Sen sist jag skrev har det ju inte hänt så mycket.. Vi var i Karlshamn på Dressman och hittade en svart kostym till Johannes student, jag fick inte som jag ville vad det gäller färgen men det gör inget, skjortan blev grå och där fick jag som jag ville, eller ja nästan för jag ville egentligen att den skulle vara mer färgglad men det gråa var det han gick med på, själv ville han ha vit.. Och så en slips i svart och grått.. Så fin han kommer att vara den 26 maj när han lycklig springer ut och sjunger studentsången.. Nu såg han ju inte ut som han trivdes i den men det gör han säkert den dagen då lyckan över studenten tar över.. Är man en hårdrockskille med nerhasade byxor och svarta hårdrockstischor så är ju inte kostym det man gärna har på sig.. Nu är det ett par skor med vi skall ut och leta sedan är han fit for fight inför studenten.. Mössan är beställd så den väntar vi på med..


Igår var mest en slapp och slödag.. Jag startade dagen med att stapla det sista av veden vi fick i förra veckan och sedan gick jag en promenad på 45 minuter.. Resten av dagen var det bara lite hemmaplock och soffan som gällde..
Idag blir det inte mycket heller.. Sotaren har varit här så jag fick gå upp tidigt, trött som tusan är jag.. Minst 7 ggr i natt var jag uppe och öppnade altandörren.. Ja inte för skojs skull utan för att de förbaskade katterna ville in eller ut.. Är så trött på dem om nätterna.. Nu är det i alla fall snart klart till att sätta upp kattluckan så nu hoppas vi att de lär sig gå där igenom, jag skall hålla kurs med dem tills de fattar..
I natt skall jag jobba så det är ju kul att jag varit uppe en massa gånger i natt och inte fått sova.....NOT!!! Men det funkar säkert.. Hoppas jag får sova i morgon, lite svårare att sova denna helgen då vi har alla 4 ungdomarna hemma och vår säng är i ett rum där det inte finns någon dörr ut mot vardagsrummet..

Bilderna jag bjuder på idag är från förra året.. Behövde lite hopp om vår och sommar nu när vintern återkom igen.. Snö har vi fått, inte så mycket men tillräckligt för att det skall OGILLAS..

Ha nu en fin fredag med en massa mys.. Jag skall hinna mysa hemma till kl 21.40 sedan skall jag ta mig till mitt jobb och fortsätta fredagsmyset där..

16 kommentarer:

Freshgarden sa...

Så känner nog många utav oss att man inte hinner med, inte ha något att skriva om och dyl.
Alla blogga behöver inte innehålla inredning för att vara intressanta.
Kul att ha studenten framför sig. Vi har två år kvar innan sista tar studenten.
Önskar dig en skön helg. Själv jobbar jag hela helgen.
Kram Britt

Pierre sa...

Inte är du värdelös. Skriva och läsa blogg går ju i vågor. Och hopp om sommar behövs verkligen. Vaknade och twittrade ha en strålande dag, men så tittade jag ut. 10 cm snö *suck*. Nåja....Ha en trevlig helg i alla fall :)

Signe 1 sa...

men så är det ju med bloggandet, det går upp och ner och så känner nog alla!!;-)

ha en fin helg!

kram sofia

Patricia sa...

Men Mia, inte är du värdelös, jag tycker du är en aktiv bloggare, i alla fall aktivare än jag är .. =)

Jag går in och skriver hos folk även om de inte kommenterar hos mig alla gånger, bryr mig inte om sånt, men kan ibland märka att antalet kommentarer varierar starkt beroende på vad jag skriver om och det kan jag reta mig lite på för om man nu går in o läser kan man ju i alla fall skriva något även om ämnet inte är intressant .. men men .. =)

Jag är ju som du, har ingen röd tråd, skriver om det som händer i mitt liv och det varierar ju, och ibland hänger inget att skriva om så då blir det "tyst" några dagar .. =)

Jag gillar dig i alla fall oavsett vad du skriver om eller inte .. ; )

Kram i snön!
Patricia

Nina sa...

Vad härligt med lite sommarbilder :)
Så bra att ni blev nöjda båda två efter kostymköpet. Kanske han vill bli fotad sen oxå...

Hoppas det går bra inatt nu, och ha det så bra!
Kram Nina!

Ninna sa...

Hej.
Härligt med student.
Ha det så gott.
Kram Cecilia

Lilla Brödhult sa...

Inte är du värdelös, allt går ju upp och ner.

Vilken fin bild jag såg idag i tidningen..

Ja du denna vintern är man så trött på, såg att det är värme och sol på G så det får vi hoppas vi stämmer.
Önskar dig en mysig helg kram Helene

Vitt hus med svarta knutar sa...

Hur många inlägg man gör eller hur många kommentarer man lämnar är inte ett mått på om man är värdelös eller värdefull. Du är värdefull för att du är du!! Tid, lust och inspiration att blogga har man mer eller mindre av tidvis.

Önskar att du får en lugn natt nu när du inte fått tillräckligt med sömn.
Kram,
Regina

Uttan sa...

Men Du är väl hur duktig som helst att få ihop bra inlägg och visa fina bilder. Så så får Du inte skriva Du e inte värdlös. Så det så!!

Trevligt att Ni hittade en kostym. Kan tänka mej att det är ovant både för Er och Honom. Men vilken dag det kommer att bli. Då går Din kamera varm.

Dessa katter har de gjort som småbarnen vänt på dygnen??

Trevlig Helg!

Kram!

Min vindsvåning på landet sa...

Jag är lika dålig som du..
Hinner inte i veckorna som jag skulle vilja. Är alltid hemma sent.
Önskar dig ialla fall en härlig helg Kramisar
Sus

Nyanser av vitt sa...

Här har du en till som inte hinner med just nu :O)
Hoppas du får en bra natt.
Kram Agneta

Annelie sa...

Hjärtat,, skriv när lusten och andan faller på.. brukar vara här inne och kika varje dá.. men inte alltid jag kommenterar.
Å det är mycké för man vet inte VAD man ska skriva alla gånger.

Jag har inte heller nån blogg med nån röd tråd,, utan skriver det som faller mig in... antaligen så gillar man det eller inte.
Men, de som läser hos mig får hemskt gärna kommentera,, för det är ju mycké roligare att skriva när man VET folk läser ens blogg.

Jag sitter med ett litet leende på läpparna när jag läser om din son och hans examenskläder,, min son är tvärtom,, älskar att klä sig fint i finbyxor, skjorta, slips & kavaj,, fast han är bonne på vardagarna och de flesta helger.

Ha en goer helg.. // Kramen

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Vi har väl gjort en svensk variant på ordspråket.
Jag önska dig en bra helg!
Kram Anette

oumberligating sa...

Hmm........så synd om dig är det inte, 13 kommentare nu och 14 med min!
Hos mig får man vara glad om det blir 2-3 kommentarer per inlägg! (ler)
Fast sedan jag klev ut ur "Garderoben" och visar det alla kvinnor trodde att vi män är dolda snuskhummrar eller djur så har jag tredubblat mina besökare, men minskat antalet kommentarer!
Visst är det spännande med oss människor!
Fast idag vågar alla "hälsa på hos" Oumberliga Bloggen.....Jag har köpt ett Slott.....ja. i fantasin alltså!
Vad skulle du köpa för "boende" om du vann 100 miljoner?
Ha nu en riktigt fin helg!
Stor kram ifrån Oumberlige Peter!

oumberligating sa...

Glömde skriva att jag gillar dina långa och livsbejakande inlägg...fast det vet du ju redan!
Kram ifrån Peter!

Piah sa...

Men jisses, Du är väl ingen maskin heller Mia! Blogga ,fota och skriva kommentarer tar ju sin lilla tid.
Skriv när Du har lust helt enkelt...
;) kram *piah*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade