fredag 1 oktober 2010

Valpsugen..

Så var det fredag.. Inte en sådan fredag som jag gillar mest men den har ändå varit bra.. Detta är alltså en av de fredagar som jag jobbar och nästa fredag är det samma visa.. Jag trivs oerhört bra på mitt jobb men erkänner på stående fot att jag hellre hade varit ledig på helgerna, eller iaf inte jobbat så många helger som jag gör.. Var tredje helg hade varit perfekt, varannan är för mycket i mitt tycke.. Men vill jag jobba inom detta så är det bara att inse att man får jobba helger.. Och jobba inom handikappomsorgen vill jag ju fortsätta med, för vart kan man hitta mer underbara personer (vårdtagarna) att jobba tillsammans med.. Har bra jobbarkompisar med så klart..

Berättade ju igår att jag hade shoppat en sak och är kommer den på bild.. En fin burk.. Den ser ut att vara i emalj om man bara tittar på den men det är porslin.. Jag tycker den är supersöt.. I den har jag lagt lite olika påsar med löste så de är samlade på samma ställe.. Idag har jag med shoppat men det får ni ev se i morgon eller kanske på söndag..

Idag har jag och Amanda varit hos en av mina äldsta koompisar, ja inte i ålder då alltså utan i längden på alla år vi varit vänner.. Hon flyttade till vår gata där jag är uppväxt när hon var 1 år, ja jag var med 1 år då :-) Vi gick i samma klass i 9 år.. Vi har inte alltid hängt ihop utan det har varit långa uppehåll ibland men vi har alltid hållt kontakten på något sätt även om det inte varit så ofta på senare år.. Och det är så kul att vi ännu efter 39 år fortfarande är vänner.. Och som Janna sa idag att även om det dröjer så långt mellan gångera så är det som att vi träffades igår och bara fortsätter samtalen där vi slutade.. Härligt!! Nu skall vi se om vi kan hålla det vi lovade idag (och flera gånger innan) att det inte skall dröja så länge till nästa gång..


Hunden jag visar här är Janna och Anders lilla söta valp Gnista.. Hon är av rasen Hovawart.. En underbart fin hundras som jag hade kunnat tänka mig att ha.. Gnista blir 9 veckor på söndag.. Hon ha två fina vänner med i sin nya familj, en Cocker Spaniel som heter Viggo och en sorts nakenhund, fast med päls, minns inte rasen och minns inte namnet på henne heller.. Alzhiemers light just nu.. Men väldigt härliga hundar är de alla tre.. Jag är ju ingen cocker fantast annars men denna Viggo var en cool, glad och busig hund..

.
I morgon är det dags att plocka fram min kamera igen.. Då skall jag plåta våra goda vänner som skall ha barn snart.. Sju dagar kvar enligt uträkning.. Hon ville ju ha bilder på sig och sambon och stora magen :-) Skall bli jättekul att plåta gravidmage.. Så håll tummar på att vi får till ett bra ljus inne.. Önskar jag hade en extern, vinklingsbar blixt.. Men nu har jag inte det så vi skall försöka få till det med bygglampor.. Det svåra är att få till det så att det inte blir konstiga skuggor.. Men på något sätt skall det nog gå.. Hoppas jag iaf.. Så om lite drygt en vecka hoppas jag på att få ta söta bilder på det som finns inne i Kattas mage :-D
.
Njut nu av natten och av den härliga lördagen som är på intågande..




11 kommentarer:

Godastunder-tokigaidéer sa...

Så söt hon är, finns inget sötare än en valp, farligt värre att träffas då det lockar. När vi var och tittade på Alvin så sa det bara klick...honom ska vi ha..

Ha det gott
Kram Anna

SwedishCorner ~ DownUnder...Pernilla sa...

Hej och kul att du tittade in hos mig! Alltid skoj att få besök...

Ha en trevlig helg :-)

Kram från Australien♥

Nina sa...

Jag trodde ni skulle skaffa hund när jag såg rubriken... :) Vilken söööt valp!

Lycka till med plåtande av mage!

Kram Nina!

Rose Garden Malevik sa...

Kannan ja :) Tänker på dig varje gång jag ser den :)
Får din adress igen då.....så ska jag få iväg den :)
Kram Håkan

Annika N sa...

Jättefin bild på söta valpen och en jättefin burk. Hoppas det gick bra idag att plåta.

Ha en härlig lördag !!! Kram Annika

kallebodalantliv sa...

Hej Mia..det var en söt kanna ..den har jag t.o.m hållt i en gång ..men den fick inte följa med hem ..men kommer inte ihåg var ..du är verkligen ett energiknippe ..kul att träffa kompisar sedan barndomen ..hoppas du får en bra kväll trots jobb...ha det så bra ..kram jeanette.kallebodalantliv

nettan sa...

vilken söting ... här vill dom ha fler hundar men jag har sagt stopp vid 4 ... kram

LOPPISLIV sa...

Söt porslinsburk du fyndat. Och..ohhh vilken söt liten valp :-) Man bara smälter ju...valpar är sååå söta lätt att bli sugen på en egen när man ser dem...men ack så jobbiga de är under denna tid :-)) jag måste säga att jag trivs bättre nu när vår är "vuxen" och inte hittar på en massa hyss längre :-)) Hon blir 5 på nyårsafton....tiden går minsann...Hoppas helgen din blir bra trots jobb. Kram Paula

Ett Vitare Hem sa...

Vilken sötis och jag håller med dig så givande det är att jobba inom handikappomsorgen!
Ha en fin dag!
Kram/LenaS

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

En sån söt liten vovve, riktiga charmtroll när dom är valpar. Vi har ju haft en cocker, jättesnäll och go var han. Hoppas fotograferingen gick bra, spännande jobb du får. Jättesöt burk till thé-påsar, fint med blommönstret.
Ha en bra söndag
Kramar
AnnaMaria

Tina sa...

Hej Mia!!
Ja, jag kan verkligen förstå att det är jobbigt att jobba varannan helg, med de passen du har!!
Hoppas det blir en ändring snart!!

Men jisses vilken sötnos!! Man blir ju helt betagen i de små liven!!

Vilken fin burk! Passar ju perfekt till te! Jätte söt!!

Åh, va kul att fotografera! Hoppas det gick bra,,,vilket det helt säkert gjorde för du är en mycket duktig fotograf!!!

Ha en underbar kommande vecka! Varm kram Tina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade