måndag 4 oktober 2010

Ångestlådan!!!

Idag har jag ställt mig på ångestlådan på ViktVäktarna.. Alltså på vågen.. Den var hyfsat snäll mot mig idag.. Den visade på minus 0,6 kg så nu har jag gått ner 9,6 kg sammanlagt och har 4,9 kg kvar att karva ner.. Det går segt nu, de sista kilona är alltid värst att få bort, men det skall gå.. Sen kommer något som är ännu svårare, att hålla vikten.. Men denna gången skall jag inte sluta på VV när jag kommit ner till målvikten, utan jag skall gå dit och väga mig med jämna mellanrum.. Skulle jag ha gått upp något så har jag ju större koll på det och kan ta tag i det med en gång istället för att göra det när det blivit för mycket.. Ett livslångt jobb..

Annars idag har varit en lugn dag.. Jag promenerade hem från jobbet i morse.. Låg och småslumrade en kort stund tills tandläkaren ringde mig.. Skulle dit i morron men hon är sjuk så de fick skjuta upp det.. Städat och plockat lite här hemma innan det var dags för VV då..

Och nu sitter jag i soffan med en sovandes och spinnande Gusten bredvid mig.. Vi myser med tända ljus.. Och så här ser det ut på vårt skåp just nu..

Har tända ljus lite varstans här inne och även ett på trappen ute.. Jag gillar, som många av er andra, levande ljus nu när det är mörkt på kvällarna.. Myspys av högsta klass.. Skulle behöva ta mig till det kända, stora varuhuset i Älmhult för att fylla på ljuslagret.. Skall snart ta mig dit, skall köpa en bokhylla till Johannes och hyllplan till Johanna med..

Nu när vi har nya fönster så vill jag ju ha nya fina gardiner med.. Får ta lite i taget och jag startade idag med att beställa jultyg på Jotex idag.. Skall sy en ny julgardin till vårt sovrum och så beställde jag tyg till Amandas rum med.. Jag har enbart panelgardiner som julgardiner till alla sovrum och det har jag tröttnat på så nu skall det bli ändring på det till jul.. Iaf i några rum, det är ju 5 sovrum och det kostar ju.. Jag hoppas kunna åka till GeKås i Ullared innan jul så där kanske jag kan hitta något till de andra rummen för en billig peng..

Har ni ätit kanelbullar idag?? Är ju kanelbullens dag.. Jag brukar baka bullar var år men i år vågade jag inte.. Jag har haft ett så stort godissug så jag litar inte ett dugg på mig själv, hade säkert smält i mig hälften på egen hand.. Så bättre att låta bli att baka..

Njut nu av natten och ha en riktigt bra tisdag..6 kommentarer:

Angels & Roses sa...

Grattis vännen till alla dina rasade kilon. Gud vad duktig du har varit. Stor guldstjärna ska du ha! Kram och godnatt

LjuvligtLantligt sa...

Vad härligt att gå ner i vikt...jag klarade det OCH att gå upp dem igen :(((( Men du är seg så du fixar det lätt!
Kram Git

Nina sa...

Shit, vad du är duktig! Vet ju hur kämpigt det är, särskilt dom sista kilona. Du har ju, som jag, lätt att gå upp av minsta lilla oxå. Lycka till nu, du fixar det!

Jag gillar oxå ljus, men vi tänder det inte så ofta. Låter Gusten bli ljusen? Sune är lixom på allt han, nyfiken som han är... Och Göran gillar inte ljus nåt vidare och tror det ska börja brinna om man lämnar rummet ;)

Ha det kanonfint!
Kram Nina!

Britt sa...

Grattis till dina rasande kilo...bra kämpat. De sista kilorna är alltid det svåraste, men de kommer du säkert att klara galant.
Skulle också vilja köpa nya gardiner till många rum, men jag har köpt en fr Alvas hus som kommer i bloggen snart, men allt kostar ju.
Ha de gott
Kram Britt

godastunder-tokigaidéer sa...

Grattis vad du är duktig, jag önskar att jag också var det och masade iväg till vv.

HA en bra dag
Kram Anna

Västbacken sa...

Åh vad duktig du är med vikten:)

Ha det bra!

Lotta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade