måndag 11 oktober 2010

Me like paket!!

Ännu en ljuvlig dag med härlig höstsol idag.. Och än mer ljuvlig blev dagen när brevbäraren knackade på med ett stort paket.. Jag fattade ingenting, tänkte att jag fyller ju inte år än.. Men när jag öppnade det så fattade jag ju..

Paketet var ifrån Håkan med den fina rosbloggen Maleviks Rosenträdgård, gillar ni rosor så skall ni definitivt kika in på hans blogg.. Underbara bilder.. Tidigt i somras så visade han en bild på rosor och i bilden fanns också en emaljkanna från Kockums.. En sort av kanna som jag var ute efter och det nämnde jag i en kommentar.. Då visade det sig att han hade två och kunde tänka sig att sälja den ena.. Och det är den som nu står i mitt emaljerade tvättfat..

.
Tvättfatet och en annan kanna som egentligen inte passade in köpte jag på en loppis förra året.. Har sedan dess letat efter en sådan här kanna men de verkar vara svåra att få tag på, eller har jag letat på fel ställen.. Men nu har jag en.. :-D Tack snälla Håkan för att du ville sälja den till mig.. Glad är jag..
.
Det har ju varit och är underbart väder ute så jag kunde ju inte vara inne, trots att jag nog hade behövt slumra till lite efter en jobbenatt..Men jag tog kameran med ut på en promenad.. Gick ner till Holjebadet och köpte ett halvårskort till bad och gym.. Gick sedan vidare mot Willys för att köpa lite höstblommor till min gjutjärnsgryta jag har ute.. Det har ju stått rosor i den fram till nu men nu fick de flytta för andra hyresgäster var på G..
När jag skulle gå hem så ringde Amanda och frågade om jag kunde köra henne till hennes pappa, kunde jag ju men först var jag ju tvungen att promenera hem.. Hon var nere i byn så hon promenerade med mig.. Vi vilade på Liljas konditori där jag tog en te och hon en macka.. När vi gick därifrån kom Johannes cyklandes så jag hade sällskap av båda mina fina barn när jag gick hem.. Händer ju inte så ofta.. Men det gillas när det händer..
.
Skjutsade sedan Amanda.. Väl hemma så planterade jag mina växter och nöjd blev jag.. Blev riktigt snyggt i mitt tycke och det är ju det tyckandet som är det viktigaste tycker ju jag ;-)
På promenaden hem mötte jag min ena jobbarkompis.. Hon har innan frågat om jag vill fotografera hennes son och hund, så klart jag vill, så nu bestämde vi att det skall göra i morgon förmiddag.. Skall bli spännande.. Barn är ju inte enkelt att plåta och absolut inte djur heller och nu skall de fastna på samma bild.. Men det skall bli kul, och jag håller på tills det blir några bilder som vi blir nöjda med..
.
Snart skall jag till Vikt Väktarna men det känns inte som att det gått något vidare denna vecka, men vi får väl se vad vågen säger.. Jag hoppas ju så klart på något litet minus men jag har inga större förhoppningar..
Ha nu en fin kväll och njut av det vackra höstvädret, rätt som det är så öser regnet ner i flera dagar så det gäller att passa på...

10 kommentarer:

Maritha Qvist sa...

Vad kul att du fick tag i kannan som hörde till ditt tvättfat, snäll kille!

Av någon anledning har vår Laptop bestämt sig för att inte släppa in mig på några bloggar och det gäller även din. Så nu får jag be att få låna den stationära då och då för att läsa men jag kanske inte komenterar alltid. Tråkigt men jag läser!

Lycka till ikväll!
Kram Maritha

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilken tur du hade, jättefin!

Ha en fin kväll!
Kram/LenaS

Uttan sa...

Kul med paket och allrahelst om det kommer något som man önskat..Tänk vad lyckat att Du fick köpa den av honom.Snällt.

Fint det blev i grytan med lite höstigt....
Ja det är stor lycka att få umgås med sina barn.

Lycka till m vägningen.

Kram!

Angels & Roses sa...

Vem älskar inte paket med sånt fint innehåll =). Haha bakelserna är garanterat nyttiga, inga kalorier. ha en fin kväll kram

Angels & Roses sa...

Det finns så mycket svamp i skogarna nu. MEN hittade dock inte trumpet svampen igår heller. =(. Har nu dom på tidningspapper efter ditt tips, tack. Kram

kallebodalantliv sa...

Visst är det kul med överraskningar...kannan var ju jättefin ...passade ju bra där ...vilka fina arrangemang du gjort ..de lyser upp ...ja jag säger bara det du är verkligen aktiv ...nu har du köpt träningskort också ...bra ..men orättvist att du inte går ner mer du som alltid är i farten ..en bloggare tyckte att jag var som en duracellkanin ...det tycker jag nästan att du med är ...hi.hi...ha det gott ! kram jeanette.kallebodalantliv

Annika N sa...

Toppen att du fick tag på kannan du önskade. Fina blommor du planterat.

Ha en skön kväll !!! Kram Annika

Nyanser av vitt sa...

Vilka fina saker du visar och vad snällt av Håkan att sälja en av sina kannor.
Ja du ska verkligen åka till London du som gillar musik och att gå på konserter.
Kram Agneta

Atelje Annorlunda sa...

Så fin, vilken tur du hade. Brukar vara svåra att få tag i. Kanna med fat står på min önskelista.

Kram Åsa

Mitt Måleri sa...

wow vilken fin kanna =) ska kika in till honom har sett på flera bloggar att han näms lite här o där =)
stor kram pia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade