lördag 30 oktober 2010

Internet!!

Tänk vad mycket man kan göra idag med en dator.. Du kan spela på den, skriva på den, hålla kontakt med vänner, betala räkningar osv osv.. Man kan göra oerhört mycket bra med den men man skall inte förglömma att allt som finns ute på nätet är inte bra.. Tex bör man kika ibland på vad våra barn och ungdomar är inne på för sidor och har du ett spelberoende så är det ju definitivt inte så bra att sådana sidor är lättillgängliga. Något som jag gillar är alla webshoppar.. Jag är medveten om att det finns många som inte klarar dessa sidor heller och förhandlar sig, och det är ju inget bra.. Men jag tillhör inte den skaran och jag hoppas att jag inte hamnar där heller.. Jag har nu varit ute på en sida och klickat hem ett litet lykthus i zink.. Jag hamnade på Kofferts fina sida och där köpte jag detta söta lilla hus..

På Kofferts webshop hade jag kunnat handla hur mycket som helst men hejdade mig så det blev "bara" detta lilla hus denna gången.. Jag fick hem det igår och i paketet låg en handskriven hälsning till mig.. Det tyckte jag var kul, känns som de bryr sig om sina kunder på ett speciellt sätt..

.
Nu sitter jag och väntar på kära sambon, han är på fackmöte.. När han kommer hem skall vi försöka få liv i våra ungdomar och sedan skall vi köra till EKO i Fjälkinge för lite shopping.. Bl.a skall Johanna få en ny fönsterlampa i sitt rum.. Önskar bara att de jäkla snickarna kunde komma och fixa till runt fönstren och sätta nya fönsterbrädor med så att det blir snyggt här hemma nån gång.. Uppe i barnens rum har jag slängt upp de gamla fula brädorna så länge så att de kan ha lampor och blommor iaf i fönstren. På nedervåningen finns inte några att sätta och utifrån ser det dö tråkigt ut.. Men jag hoppas de kommer snart och absolut innan advent..
.
Ha nu en kanonlördag, det skall jag ha :-)10 kommentarer:

Thomas sa...

Fint litet hus!
Rätt Mia, man får handla lite ibland.
Du har ju insikten att man inte måste ha allt, där ute på nätet...;-)

Uttan sa...

Har kikat in i Kofferts Webshop och där fanns mycket fint.Det lilla Zinkhuset var gulligt som Du köpt.
Ja klart man vill ha färdigt nån gång och helst igår ;)

Kramar till Din helg!

Nina sa...

Men har inte snickarna varit där än??? Det var ju länge sen fönstren blev bytta nu.. Ja, innan advent får vi verkligen hoppas dom kommer, blir ju inte så kul att julpynta annars.

Fortsatt skön helg!
Kram Nina!

godastunder-tokigaidéer sa...

Ett jättefint litet hus. Jag vet hur det är att gå utan fönster brädor så har vi också haft det, håller med att det ser tråkigt ut. Just nu sitter vi utan häck runt halva vår tomt och det för jä... ut på den sidan och alla som går förbi ser detta tråkigt. Vi ska ta tag i det till våren men påbörjade det redan nu.

HA de
kram Anna

Annika N sa...

Tråkigt när man behöver vänta på hantverkare :-( Vilket gulligt hus du köpt !

Ha en härlig lördag !!! Kram Annika

Ett Vitare Hem sa...

Vilket gulligt litet hus! Hoppas hantverkarna kommer snart!
Ha en fin kväll!
Kramis/LenaS

Angels & Roses sa...

Ja du man kan göra mycket med den dator. MEN sant också det du skriver om våra barn. DOM måste man hålla koll på. Det finns så mycket otäckt här på nätet också. Sött zink hus =) Ha en fin kväll kram

Källeboda lantliv sa...

Ett sådant sött litet hus du köpt ! gulligt ...ja, man måste tända ljus för att överleva nu ...vi har t.o.m satt en ljusslinga i trädet här på vår gård ...det blev så mysigt ! så får väl någon tycka att det är lite tidigt ..men det gör inget ...jag trivs med det ...alltid kul att kika in till ekohallen ...kolla in julavdelningen då ...här hittas alltid något ...hi.hi...önskar dig en forsatt sköön helg ! kram jeanette.kallebodalantliv

Hanna sa...

Ha en bra söndag!
Kram
Hanna

M a d a m e M o r e l l sa...

Jag har aldrig köpt något via nätet. Kan inte. Jag tror att det ska bli fel....
Höstkram
Jessika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade