tisdag 12 januari 2010

Tävling och en handlardag..

Skall börja med att locka er till en tävling med ett fint lykthus som vinst.. Denna fina tävling hittar ni hos Tant Theas lilla torp.. Klicka HÄR så kommer ni direkt till tävlingen.. Egentligen vill jag ju inte locka er till tävlingen eftersom jag hemskt gärna vill vinna detta lilla hus ;-) Men kolla gärna hennes fina blogg.. :-D

När det ändå handlar om tävling så får jag ju påminna om min egen där ni kan vinna en mössa.. Kolla gärna HÄR och anmäl er :-)

Idag har jag för ovanlighetens skull inte haft kameran framme, väldigt ovanligt, så det blir inga bilder från mig.. Tar säkert igen det i morron..

Idag sov jag alldeles för lite.. Hade tänkt sova till kl 14, vilket oxå är för lite, men vaknade 13.10 hur pigg som helst så jag steg upp och åt lite frukost.. Runt 15 tiden körde jag Johannes till sin pappa och hämtade samtidigt min mamma som ville ha skjuts ner till Olofström för att handla lite.. Vi klarade av ett par ärenden, körde hem till oss för att invänta Patrick.. Han skulle besiktiga bilen (vilken för övrigt gick igenom utan anmärkning) och då släppte han oss på Maxi så länge.. Amanda var oxå med och handlade vilket jag tycker är trevligt när hon är, fast lite dyrare blir det ju då ;-) Efter handlingen så körde vi hem mamma och sedan hem direkt för att äta, vi var vrålhungriga..

Efter mat och disk så bytte jag gardiner i Johannas rum och lampor i hallen uppe och i Emelies rum.. Gardinerna där måste oxå bytas men jag väntar tills jag fått de nya till Emelies rum.. Sen äntligen så är all jul ute.. Eller vänta nu ljög jag, Amanda har med julgardiner uppe så de måste jag med byta.. Och köket glömde jag ju.. Köpte gardintyg på IKEA igår så de skall sys innan jag river ner de röda som hänger där.. SEN är julen ute minsann..

Har köpt mer garn idag med.. Har 5 mössor på beställning så här skall stickas utav glatta livet.. En skall jag nog kunna få ihop i natt när jag jobbar.. De andra tar jag nog till helgen, då jag oxå jobbar.. Nu sitter jag på jobbet, natt 2 av 2, sen är jag ledig två nätter för att sedan jobba i helgen.. Skall bli skönt med ett par nätter där jag får sova..

Nu önskar jag er god sömn i natt och en härlig onsdag..



9 kommentarer:

fröken Sätterlund ✯ sa...

Vad roligt att du fått mössbeställningar :) Perfekt om du kan förena nytta med nöje när du jobbar natt!

ÄR du så duktig så du sätter upp julgardiner? Jag är så lat så jag orkar inte byta...

Hoppas du får tillräckligt med sömn iaf :)

Ha det gott,
Kramar Therese

hemma hos lilla mej sa...

Visst är det fint Tant theas hus!!!Jag är oxå med och tävlar.Är det svårt att göra så som du gör klicka så kommer man dit.Jag måste ju göra helt konstigt .När jag ska vara med att tävla gör jag ju inlägg för varje tävling,tar bilden lägger den på mina bilder letar skriver inlägg publicera.Förstår du hur jag menar ?Eller är jag otydlig?Vad skoj att du fått beställningar på mössor.Perfekt att göra på natten när du jobbar.Maxi älskar jag att handla på ,gillar oxå när min Robin är med och handlar men det är ju som du säjer att det bllir lite dyrare.Vad skoj att bilen gick igenom,Ha en bra natt och en härlig onsdag vännen.Varmkram Rita ♥

Nina sa...

Hoppas natten har gått bra, trots för lite sömn. Men du brukar ju fixa det bra :) Ha en skön ledighet!

Vi slängde ut julen häromdagen, men hann inte riktigt klsrt. Det är lite kvar i köket, gardinerna och blommorna, men sen så. Hinner kanske ta det idag. Jag behöver ju inte sy nya först iaf.

Må så gott!
Kram Nina!

Ingrid sa...

Ja lite är det som ett zoo ;0) Men det är ju sjävvalt. Fast ibland undrar man ju om man är som man ska?

~Livet i byn

VARDAGSLYCKA sa...

Ljus huset är LJUVLIGT!!
Jag är också med o slåss om det - så det så!! *fniss*

Njut av att julen är ett minne blott! :))

Kram Lisette

Sköna o Gröna Ting sa...

Jisses.., har du så många mössor beställda Mia.., vad roligt!!!!
Det låter som om du svängde ihopa en mössa på en natt Mia, tänk om jag kunde vara lika vass med stickorna, jag håller på att slå mig halvt fördärvad så fort mina stickor kommer fram:)

Vilken vacker lykta du är med att tävlar om, jag håller tummarna för att den kan bli din:)
Ha en skön onsdag kära du...

Kram
Marianne

Anonym sa...

Hej Mia !
Jo det blir allt dyrare när ungarna är med och handlar. Vad du fick fixat mycket igår. Kul med lite nya gardiner till den kommande våren.
Ha det så gott !!! Kram Annika N

japp sa...

Heeij.. tack, visst är hon fin min goa Lowiz =)

Lycka till med stickningen, de är ju såå fina dina mössor..
Hoppas du fått sova lite mer nu, inte kul då man inte sovit ordentligt efter nattjobbet.. känner igen det..usch.

ha en finfin dag..kram på dej. Helén.

Moonrose/ Vonneli sa...

Oj...här ska det stickas...men det är gott att ha nåt att göra på arbetsnätterna om det är lugna perioder.
Har också julgardiner att plocka ner men det får bli till helgen, då har jag förhoppningsvis massor av energi att göra av med...nu får jag spara det lilla jag har till natt nr 2.

Måste in och kika på Tant theas lilla torp, vilket härligt hus, det vill jag ju förståss vara med och tävla om...

Har fixar adressen till Tina....tävlingen du inte kom fram till, klicka bara på bilden så länkas du dit...

Ha en go natt!

Kram Yvonne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade