fredag 22 januari 2010

Lite småmallig!!

Ja idag känner jag mig lite småmallig... Vågen var min bästa kompis idag, tycker jättemycket om honom... Han, ja för min våg är en han, visade på minus två kilo.. Och måttbandet är jag oxå ganska bra vän med, den visade minus 2 cm om magen.. Och detta på en vecka.. Började ju med matdagboken.se där jag väger in och skriver in ALLT jag äter och det har gått så bra.. Just nu tycker jag det är kul och det hoppas jag att jag tycker läääänge till... Redan på första veckan så nådde jag mitt första mål, att komma under 80 kg och dit kom jag idag.. Nu mot nästa mål som är att väga som mest 75 kg till 5 maj då vi skall till Prag.. Och om jag sköter mig skall det inte vara några problem.. I morron när det är lördag så skall jag ha en "fridag", där jag äter lite vad jag känner för och skall inte räkna kalorier, men jag kan ju ändå tänka lite på vad som hamnar i magen..

Träning har jag med varit riktigt duktig med.. Denna vecka har det blivit två gånger på gymmet, simmat en gång, stavgång en gång och så en del promenader.. Jag är så jävla bra!!! Förlåt mitt egotripp men jag känner mig så nöjd idag både med viktnedgången och livet för övrigt..

Idag har jag ringt och fått tid till läkaren för att kolla min "knöl" jag har innanför läppen.. Nu är den jobbig och är bara i vägen.. Så på måndag skall jag in till doktor Andreas och visa upp mig, eller min lilla ärtstora bula jag har i munnen.. Hoppas han har något svar på hur man kan få bort den..
.
Idag annars har det varit städning på schemat, lite handling och så en 48 minuters promenad i rask takt..
Bakad potatis med en massa tillbehör har jag fått i mig och har en hel del kalorier kvar att äta så något lite till får jag nog stoppa i mig, inte bra att äta för lite heller..
.
Önskar er nu en härlig fredagskväll..10 kommentarer:

Pia sa...

Det finns ett finskt ordspråk som min mamma brukar använda och fritt översatt så lyder det: "Vem ska lyfta på kattens svans om inte katten själv".... så var nöjd med Dig själv Du. Det är helt rätt Mia, Du har varit jätteduktig!

Ha en fortsatt härlig helg!

Kram,
Pia

Ebbas änglar sa...

BRA jobbat =)
Roligt att du känner dig så nöjd o glad, tanka massor av energi av det!

Stora kramen från mig /Malin

Uttan sa...

Grattis till minus kilona Bravo!!!

Otäckt det där med knölen men det fixar nog farbror doktorn.
Jag ska inte väga mej förns på måndag så då få vi se vad som står på vågen.
Jag tycker jag äter mera nu än jag gjorde inan men det är bra och mycket nyttigare det som åker ner i magen.
trevlig Helg!
Kram!

hemma hos lilla mej sa...

Gratttis till minus kilona.Kanon.vad bra att du ska till läkaren.Skönt att slippa få veta än ovissheten,ha en skön kväll vännen Varmkram Rita ♥

LjuvligtLantligt sa...

Vad härligt att du är på väg mot ditt mål! Beundrar alla som har sådan karaktär....

Kram Vännen.

Linruz sa...

Bra jobbat tjejen!!
Det där klarar du galant.
Kram Lina

Maritha sa...

Du har all anledning att vara stolt Mia så duktig som du har varit. Stort GRATTIS!
Kram Maritha

oumberligating sa...

Hej Mia! Tack för alla dina fina kommentarer, känns verkligen trevligt att slå på datorn och se att du bemödat dig att skriva en rad under alla mina tre inlägg!
Verkligen trevligt!
Ja, du är inte bara duktig att kommentera, du skriver ju själv härliga och "mustiga" och informativa inlägg, särskilt om din vikt! (ler)
Skönt att läsa att du idag Lördag har en "fridag" och får äta vad du vill, hoppas du verkligen unnar dig det, det är du värd!
Ha en fin helg och Kram ifrån Peter som ska se till att det blir lite fler kommentarer här i fortsättningen!

kungen o majkis sa...

Heja heja Mia! Kanonduktigt! Och skulle du börja sakna dina kilon så kan du få ett par av mig *generös* :-)! Ha en hääärlig fridag nu :-)! Kram!

Tanja, 30+ sa...

Hurra hurra!!!!! Det smittar av sig lite det där! BRA JOBBAT! Kan man säga att man blir lite stolt över sin nätkompis?! You go girl!

Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade