tisdag 19 januari 2010

Stavgång och shopping...

I natt har jag inte sovit så bra, men så brukar det vara efter tre jobbnätter.. Så jag är lite småtrött nu och hoppas på att jag sover bättre nu natten som kommer.. I morron natt är det ju åter dags att ta sig till jobbet och då behöver jag ha haft god sömn för att inte hålla på att somna på jobbet..

På förmiddagen idag fick jag ett sms av sonen, Johannes, han frågade om jag kunde köra hans gymnastikskor till honom, han hade glömt dem när han åkte till sin pappa.. Så det gjorde jag, fast först skottade jag lite snö.. När jag lämnat skorna tog jag tag i mina stavar som har vilat allt för länge.. Stavade en runda på 45 minuter i riktigt rask takt, var dyngsur av svett när jag kom hem, så gissa om det var gott att duscha..

När jag fixat till mig lite så körde jag till Maxi för att inhandla lite mat.. När jag var där så hittade jag en fin krona, den på bilden.. Kunde inte låta bli den så den fick flytta hem till oss.. Det fanns en större med, kanske även en sån får flytta in.. Funderar på om jag skall sätta en hjärtan på tråd eller plättar i luften i den istället för ett ljus.. Ja så får det nog bli tror jag minsann.. Jag gillar den skarpt iaf..

När jag kom hem så hade posten kommit och i lådan låg ett paket till mig.. Mia gillar paket :-D Och i det låg denna lilla sak.. Jag började prenumerera på LagaLätt för ett tag sedan och då fick man denna på köpet.. Det är en Flavour Shaker från Jamie Oliver.. Den kan man använda när man tex vill krossa, mosa, mala eller blanda färska kryddor.. Skall bli kul att testa den.. Får nog göra det till helgen..



Liiite besviken blev jag ikväll då det inte var Bygglov :-( Det var handboll istället.. Iof gillar jag att titta på Handboll men det var ju inte det jag var sugen på ikväll.. Nu får jag ju vänta en hel lång vecka tills nästa program.. Om ett par veckor skall de sända från Kyrkhult där jag är född och uppväxt och även bott i vuxen ålder.. Det är ett gammalt turisthotell som numera är privatboende.. Ett mycket vackert gammalt hus.. Det ser jag fram emot att se, har ofta funderat på hur det ser ut inuti och nu kan jag ju få chansen att se en del av det iaf.. Idag bor en kille vars syster jag gått i samma klass som i ettan till nian..

Nu ikväll så fryser jag mer än vanligt, och det säger inte lite för jag är en riktig frysråtta.. Och så har jag huvudvärk.. Hoppas det inte blir något av det för sjuk har jag varken tid eller lust med att bli.. Nu har jag ju kommit igång ordentligt med både matdagbok med kaloriräkning och med träning och det vill jag inte ha uppehåll i, så det så.. Jag skall hålla mig frisk..

Ha nu en goer fortsatt kväll och natt och en bra onsdag..




16 kommentarer:

lovefriidrott sa...

Hej vännen
först måste jag säga att du har en underbart fin rubriksbild:)

Läste ditt senaste inlägg o kände hur jag ville springa ut o motionera, jag är såååå sugen på att träna,,,,men det går inte nu. Först o främst har jag vart sjuk hela december och till råga på allt spökar mitt högra knä. Jag brukar annars jogga el promenera 1 mil varje dag så du kan tänka dig att jag blev sugen o inspirerad efter ditt härliga inlägg:)

Sen blev jag sugen på den där mojengen fr Jamie oliwer:) du får skriva sen om den funkade bra.
Kronan är jättefin

ha d gott och hoppas huvudvärken släpper
Kram Sari

Sköna o Gröna Ting sa...

God kväll Mia!!!
Vilka underbara kronor och visst blir dom vackra med en grön växt i oxå!!!!
Plättar i luften tex är en så vacker växt att ha i hängamplar men oxå i dom här fina kronorna.

Nu skall jag betala räkningar.., jippi:)
Ha en fortsatt skön kväll Mia
Kram kram
marianne

Uttan sa...

Så duktig Du är att träna.Vi har precis gått runt kvarteret.
Jag behöver ju hjälp för att ta mej fram så det är enda sättet att jag får komma ut när mannen är hemma.Bränna kalorierna är inte att tänka på i mitt fall utan jag får räkna mina points.

Så fina kronor Du hittade på Maxi ja visst blir de fina med "plättar" i.
Fräsig shaker Du fick på posten.

Hoppas Nu att Du får en God Natt!
Kram!

hemma hos lilla mej sa...

Vad skönt att du har sovit gott.Ja du är duktig ute med stavar.Men det handlar ju om att bestämma sig.Vad gulliga kronor plättar i luften eller murgröna .vilken hälig shaker undra om den är bra ska bli skoj att höra.Ha en skön kväll och en härlig onsdag vännen Varmkram Rita ♥

Patricia sa...

Inte kul att sova illa...det gjorde jag med i natt. Hoppas vi får sova bättre i natt... =)

Så fin krona du köpt, alltid kul med lite nya inredningsdetaljer.. =)

Jag blev med besvkiken när jag satte mig vid TV:n kl 8 och inget Bygglov..och jag är INTE intresserad av Handboll... ha ha

Må så gott hurtmaja!!.. =)
Kram Patricia

nettan sa...

ica maxi... jag vill oxå ha en .. skall kolla i eftermiddag när jag handlar,hjärtan på tråd .. kommer bli väldigt vacker eller en moss kudde om du hittar det...
jag saknade oxå matte i går....attans handboll...
kram

Tanja, 30+ sa...

Ja, den där handbollen...

Hoppas du inte blev dålig vännen!

Kram

mo sa...

Skönt att gå sig svett o sen ta en härlig dusch...

Men vilken bra prenumerationsgåva, det var verkligen inte illa...hoppas du får mycket användning av den, kram o ha en skön kväll

Anonym sa...

Hej Mia !
Fanken vad bra att du dammat av stavarna. Känns som du med är på G. Vilken fin krona du köpte och vilken fin bild det blev av det. Kul med paket :-)
Kram Annika

livet på utanäs sa...

Nja , handboll är inte min grej heller om det inte är en toppen final med Sverige. Då kan det vara riktigt spännande ...

Ha nu en fortsatt fin vecka !
Kram Sussi O

Moonrose/ Vonneli sa...

Låter så härligt att jobba med en ordentlig stavprommis, längtar...
så fin krona. förstår du inte kunde låta bli, den skriker ju, köp mig..
Så kul med lite extra presenter i brevlådan, det verkar vara en väldigt bra liten nyttosak.
Den där sporten tar alltid överhand så andra program får ge vika..synd, det är ju inte alla som bänkar sig för sportvärldens alla program.
Så kul att de sänder ett program från där du är uppvuxen...ska bli intressant att se det programmet.

Vi får hoppas du inte råkar ut för nån förkylning nu när du kommit igång med matdagbok och träning.

Ha det så gott!

Kram Yvonne

Åsa sa...

Såg kronan nu ikväll när jag var på ICA Maxi och handlade. Såg den bara på avstånd för jag hade en kompis med och vi handlade till ett barnkalas. Men ska titta mera på den nästa gång...den var helt i min smak.

Ha det gott.
Kram Åsa

Penseldraget sa...

hej
ja fy vad jag blev besviken jag med när de va handboll i stället...
vilken jätte fin krona du hittat, får kolla nästa gång man handlar på maxi =)
lät skönt med en stavpromenad...
hoppas du är av med huvudvärken
kram pia

Maritha sa...

Vi kommer att få bli besvikna mycket framöver när OS tar över TV:n, om man nu inte är intresserad av det!
Snygga kronor, fint blev det! Hoppas du har orkat jobba!
Kram Maritha

VARDAGSLYCKA sa...

Den stora kunga kronan köpte jag idag! *FIN*

Hoppas Du hittar ngt fint o ha i den - jag föredrar ju Plättar i luften, men den MÅSTE man ju hålla koll på med vattnet, Hjärtan på tråd är ju mer lättskött!

Ha ett gott veckoslut! /Kram!

fröken Sätterlund ✯ sa...

Vilka fina kronor! Man hittar höjdpunkter på Maxi emellanåt :)

Håller tummarna för att du inte blir sjuk! Det är så tråkigt om det blir träningsuppehåll när man precis kommit igång...

Sköt om dej!
Kram Therese

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade