onsdag 27 januari 2010

Snö snö snö!!

Jag skall nog inte påstå att jag är den lyckligaste människan idag vad det gäller vädermässigt, för då ljuger jag.. Jag vill INTE ha mer snö nu!!! Men som Tanja skrev i kommentar på förra inlägget att hennes mamma brukar säga att det finns de som har det värre och så lade hon till Jordbävning.. Och ja, vi skall inte klaga om man tänker på de i Haiti.. Tur att de inte har detta väder med där borta, bättre vi har det här..

På tal om Haiti.. Har ni gjort en insats?? Man behöver inte göra eller ge så mycket, varje liten krona är värt så mycket.. Jag har sms:at in 50 kronor och så avrundade jag uppåt sist jag var på Lindex.. Gjorde man de så skänktes de pengarna oavkortat till hjälp för dem på Haiti.. Så lite som ger så mycket..

Idag sov jag bara en kort stund, ja tre timmar närmare bestämt, skall ju kunna sova i natt med.. Efter det så drog jag mig ut i snön, det var faktiskt uppehåll i snöandet just när jag gick.. Promenerade ner till Willys och köpte lite bananer och ajvar relish.. Slank inom garnaffären med för att köpa mer garn, det jag hade räckte inte.. När jag gick förbi en av våra klädaffärer så gick jag in där med, hade inte varit inom där på länge och nu var ju affären full med vårnyheter.. Tänkte inte köpa något men när jag gick därifrån så hade jag en liten kasse med ut.. Typiskt mig!! Det var denna top/tunika som fick hänga med hem.. Jag älskar ju turkost så den blev ju som en magnet när jag såg den.. Enkel och bra.. Man kan ha den till jeans, tights eller lite kortare byxor.. Nu ser jag fram emot att få använda den men det får nog dröja lite med tanke på hur kallt det är.. Jag är ju en frysråtta med så att ha den inne är inte att tänka på för mig heller.. Men det kommer snart en vår, den lurar runt knuten, vintern vill bara visa sin starka sida först sen segnar vintern ner och somnar bort några månader..

Nu skall jag iväg på gymmet, lite sent tycker jag men jag vill gärna gå på cirkelträningen, den jag var på förra veckan.. Så adjöken på er.. Sköt om er och kör försiktigt om ni måste ut på vägarna..



11 kommentarer:

Unknown sa...

Hej
här är vi också less denna snö, och idag är det snöstorm :o(
Givetvis har jag sms:at 50 kr till de drabbade.

ha det toppen
kram Catthie

hemma hos lilla mej sa...

Jag är så less på denna snö så fy.Här har det snöat hela dagen.Vad fin top ,Gillar turkost tycker det är så himla fin färg.Ha det gott på träningen,duktig du är.Ha en fin kväll vännen Varmkram Rita ♥

Ingrid sa...

Nä men jag håller helt med dig, någon måtta får det snart vara på ovädret.

Ska ta in hästarna nu, de gillar inte hellre storm och snö.

~Livet i byn

Sköna o Gröna Ting sa...

Wowww.., vilken tjusig topp du har shoppat idag och den kunde du minsann unna dig, du som varit så duktig sista tiden med träning och koll på kosten!!!

Jadå, jag har sms:at in 50 kronor och visst är det småpengar för oss alla men många bäckar små...
Vi har i alla fall tak över huvudet och värme i huset så visst kan man få dåligt samvete när man gnäller över "lite" snö.

Hoppas du hade det skönt på gymmet ikväll.
I morgon åker jag iväg till Oslo på mässan, valde att åka dit i år istället för Formex i Stockholm och det sparar jag tre timmar i bilen på att göra:)
Denna mässan är mindre men duger fullt till mig!

Ha en fortsatt skön kväll Mia och var själv försiktig på vägarna.
Kram
Marianne

Ofelias Hus sa...

Vilken fin top du har shoppat!
Tänk den till brunbrända armar och vita capribyxor....det blir fint!

Nog har jag också fått nog av snön...och blåsten, vi som bor oskyddat vid vattnet håller på att blåsa bort...dessutom så blåser det rakt genom huset...det är ju så charmigt med otäta gamla hus!
Eller?

Ha de gott!
Kram,
Anette

Uttan sa...

Ja nån mer snö vill VI inte ha nu!
Och klart man vill köpa fina vårliga toppar...jätte fin!!
Själv går jag inte ut när det är sånt här oväder ja om jag inte måste då så klart.
Du e så duktig å gymma!
Attans jag glömde bygglov men jag får titta i morron på nätet.
Ska kyrkhult vara med nästa vecka det vill jag inte missa.Kul.

God Natt Min Vän!
Kram!

Vit som snö sa...

Jag håller med, nu räcker det med snö!!!
Så fin topp, den ger vårförhoppning!
Kram Cilla

Anonym sa...

Hejsan svejsan!
Visst är man trött på snö och längtar efter våren. Här ska vi gå igenom muddseason först också och det är pest!!!!
Ha en fin torsdag!
Kram från andra sidan plurret.

Nina sa...

Jag börjar med att säga grattis till "Ett rött monogram" som hade turen att vinna mössan! Skoj!

Jag har inte läst allt hos dig sen vi reste, men kollat igenom lite iaf och nu börjar man komma ifatt i livet igen :)

Söt tunika du hittade! Lite vårkänsla, lixom. Man undrar ju om det kan bli vår igen, haha. Otroligt vad snö i hela landet! Fast jag tycker det är fint :)

Ha det nu så bra, vännen!
Kram Nina!

Anonym sa...

Nu vill vi ha vår så det får sluta snöa nu.

Snygg tunika och läcker färg!

Kram Maritha

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

För mig får gärna vintern somna nu, och våren vakna. Fast då blir det kanske för varmt för mössa..hmm, vi får ha vinter lite till i alla fall. Köra bil var inget kul igår, mycket modd och snorhalt. Idag är jag ledig, känns inte lockande och gå ut alls. Så härlig färg det är på din tunika, perfekt till vårens kalas. Och vilket fint foto på nyckeln.
Goa kramen till dig
AnnaMaria

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade