tisdag 5 januari 2010

Mössa och vinst...

Jag stickade klart hela mössan igår kväll och idag har jag sytt ihop den... Den har t.o.m varit med ute på en promenad och den funkade utmärkt.. Så här blev den.. Bilderna är tagna med mobilkameran och den är inte det bästa i inomhusbelysning..

Idag har jag köpt garn till en vit mössa med.. Var ju kul att sticka.. Kanske har en massa mössor i olika färger innan jag tröttnat ;-) Eller kanske jag får sticka något annat kanske..

Idag damp det ner ett paket i vår brevlåda och det var adresserat till mig.. Paketet var skickat av Git med bloggen Ljuvligt Lantligt.. Hon har haft en tävling och jag vann denna söta lilla hjärttavla.. Tack snälla du Git!! Jag funderar på om den kanske skall hänga på toadörren men jag vet inte ännu.. Nånstans skall den iaf hitta sin plats..

I eftermiddag så har vi varit hos min mormor.. Hon blir 89 år i april och är hur pigg som helst.. Stiger upp runt 4 var dag och då ofta ställer hon sig och bakar.. Finns alltid en massa goda kakor hemma hos dem.. Men idag tog jag inte en enda utan drack bara te men Patrick åt för oss alla, det stora kakmonstret.. Det var för övrigt första gången Patrick träffat min mormor och hennes man, det har inte blivit av innan.. Min mormor blev nog nöjd, han åt ju massor av hennes kakor och det gillar hon ;-)
Mormor var i Växjö tillsammans med min kusin för en vecka sedan och hämtade hem en kattunge, en Norsk skogskatt.. Såååå söt han var.. Men jag är tveksam till åldern som säljaren hade uppgett.. De sade att han nu skall vara 14 veckor men det tror jag inte på för han är lite liten för det.. Max 10 veckor tror jag.. Men otroligt söt var han det lilla busfröt.. Jagade honom med kameran men lyckades bara en gång med en stillasittande Pelle..



Nu är det Bygglov och jag skall ha en Irish Coffee :-) Ha det gott alla..



10 kommentarer:

Nina sa...

Oj, det gick undan med mössan! Vad fin den blev! :) Du får sälja sen...

Men en sååå söööt Pelle! Vilka långa morrhår!

Vad duktig du var med kakorna! Jäklar vad duktig du är! Bravo!!!

Och fint pris vann du med! Passar ju bra på en toadörr, men är ju fint vartsomhelst.

Ha det så bra!
Kram Nina!

Unknown sa...

Hej
jätte fin mössa..
Grattis till den fina tavlan..

ha en trevlig kväll
kram
Catthie

Sofi sa...

Åh, så söt liten kisse.

Läste i ditt förra inlägg att du inte var så haj på rundstickor. Jag tycker faktiskt det är lättare än med de vanliga, för jag slipper vända håll... Värre blir det när det ska smalna av, när det är dags att byta till strumpstickor...

Kram Sofi

nettan sa...

kul och vinna så fina saker....
kram och tack för din respons .. kram

hemma hos lilla mej sa...

Vad duktig du som redan har stickat klart.Vad härlig med en i vitt oxå.Vilken fin vinst du har vunnit den var gullig.Åhhhh vag gott med irish.Ha en mysig kväll vännen.Varmkram Rita ♥

Patricia sa...

Det blev ju en fin mössa...verkar vara snabb-stickat. Kul med lite handarbete ... =)

Åh vilken hurtig mormor du har.. Min farmor har varit sån tills för 2 år sen, då började hon tackla av, nu blir hon 91 år men bor fortfarande själv hemma i huset med hemhjälp...undrar om man bli så gammal.. =)

Kram Kram
Patricia

Signe 1 sa...

Men vilken fin mössa! Vad duktig du är på att sticka, här är det värre med den saken, hihi...

Ha en bra dag! Kram Sofia

Nyanser av vitt sa...

Vilken fin mössa och vilken sötnos i den :O)
Kissen är jättesöt Mia.
Åh var det du som vann den fina tavlan. GRATTIS! Du kanske bara kan ställa den på en list....fast toadörren passar ju väldigt bra förstås.
KRAM

Anonym sa...

Fin mössa,ja bygglov får man inte missa är ju hur bra som helst.

oumberligating sa...

För något år sedan så besällde jag en stickad eller om det var virkad mössa som ser ut som ett blåbär av en jobbarkompis, men hon forstod nog inte att jag menade allvar med att jag ville ha en sådan! Varför är det bara gulliga barn som får se ut som jordgubbar och blåbär på huvudet!Jag är faktiskt inte en så gammal kille heller, 45 år är väl ingen ålder! Ska ut på nätet och leta om det finns någon som vill sticka/virka en blåbärsmössa till mig, skulle passa djäkligt bra till min gröna Hermés Mocka Väska ifrån 60-talet som jag köpt på vintageauktion! (ler) Obs: Skämtflagga, men en blåbärsmössa skulle vara fint!
Ha det Gott alla kategorier!
Kram ifrån Peter!
PS: Glömde säga snygg "smula"!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade