tisdag 26 januari 2010

Fy tusan vad kallt!!!

I morse var det kallt att cykla hem från jobbet.. Trodde näsa, kinder och öron skulle ramla av av frosten som nep i dem.. Och ändå så hade jag en halsduk som täckte allt utom ögonen och en mössa som skulle värma öronen.. Men 15 minusgrader och fartvind då var det KALLT!! Men väl hemma så kröp jag ner under varma täcket och somnade gott..

Så här varmt och gott hade Sassi och Gusten det igår.. De brukar inte vilja ligga bredvid varandra men de ville nog ha värmen..

Idag hittade jag Sassi i denna sköna stil.. Såg gott ut.. Hon har så mycket päls och den ser lite ovårdad ut men den är sån och går inte att göra något åt..

Efter att jag vaknat så var det nästan tid att laga mat.. Idag blev det laxburgare som jag köpte förra veckan, aldrig smakat innan.. Men så goda de var.. Rostade rotfrukter till det.. Mumma!!
När vi hade ätit så promenerade jag och Patrick ut en runda, var och köpte garn till två mössor som skall göras.. En till min arbetskamrat och en till AnnaMaria som vann en svart mössa.. Jag skall sticka i natt på jobbet så en av dem blir säkert klar och den andra stickar jag klart i morron..
.
Nu sitter jag och kollar på Bygglov (reklampaus när jag skriver ;-) ) och jag tror de lyckas även denna gång.. Jag tror att de skall sända från Kyrkhult nästa vecka men är inte säker.. Kyrkhult är ju min lilla by, där jag är uppvuxen och även bott i vuxen ålder.. Titta på det för det är ett vackert hus de skall till..
.
Om en stund skall jag på med kläderna igen för att ta en promenad till jobbet.. Kallt idag med men nog skönare än att cykla..
I morron skall det snöa i hela Sverige.. Jag vill INTE ha mer snö!! Nu räcker det med vinter.. Ser iaf ett slut på det, om två månader är vi i slutet av mars och då brukar ju våren komma så smått här nere i Blekinge.. Hoppas den gör det i år med..
.
Njut av kvällen, natten och onsdagen..



9 kommentarer:

♥ Fyra årstider sa...

Vad roligt att de ska visa från din by.
Kram Lotta

hemma hos lilla mej sa...

Vad duktig du är att sticka mössor och när det gäller mat och motion.Kanon duktig.Ja här ska komma massa snö inatt eller i morgon .Men nu tycker jag att det får räcks......Vad skoj att dom ska sända från din by.Ha nu en bra natt/onsdag vännen Varmkram Rita ♥

Maritha sa...

Håller med dig Mia, nu räcker det med snö och vi ska få svinkallt till helgen igen.

Jag vill ha VÅR!
Kram Maritha

nettan sa...

ja hu så kallt .... stackare där som cyklar... gå kanske är bättre... var rädd om dig ... många värmande kramar...
jag är så glad att jag f¨r göra vad jag vill och vara inne när det är förkallt... 21 feb är all snö borta för då skall jag börja jobba igen:-)

Sköna o Gröna Ting sa...

Huuuuga.., idag blåser man för helskotta nästan bort, jag håller mig INNE!!!!
Usch, det lät inte som en skön morgon med 15 minus och blåst Mia, måntro det var gott och komma in i värmen:)

Idag är det bakdag och två degar står på jäsning, det blir tjejernas favvobröd vettu.
Oftast hinner brödet knappt bli färdiggräddat förräns det är slut igen så idag laddar jag upp med en jädrans massa limpor!

Blås inte bort idag Mia.., håll hårt i "hatten"...
Kram kram
Marianne

Zebbes mamma sa...

Hejsan

Vilka härliga bilder på katterna.. de har sån skön stil.. :) Tack för alla dina värmande och kloka kommentarer inne hos mej. De värmer så gott jämt...

Kram Mia

Tanja, 30+ sa...

laxburgare...kan det va gott? Får kanske prova...

Ja du..den här snön.. Men men.. Inget o råda över. Det kunde varit värre, som mamma alltid säger. Jordbävning tex.

Kram

mo sa...

Jamen då ska jag absolut kolla nästa vecka, ja det hade jag gjort ändå, för bygglov, de gillar jag. Det blir alltid bra det de gör. Igår blev det en härlig uteplats som jag inte hade sagt nejtack till...

Ja, vilken vinter vi har, knappt man kan tro det är sant. Jag är ju vinter o snöälskare så jag klagar inte, trist bara med alla trafikanter som får det besvärligt på vägarna..

Du stickar ju på som sjutton,kul o fint blir det med.

Ha de fint, kram

Anonym sa...

Trevlig läsning att följa din blogg. jag gör det varje dag.Du har alltid nåt´att berätta.
Mössorna var jättefina, var har du hittat mönstret är det nåt du kan dela med dig????

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade