söndag 3 januari 2010

200 inlägg..

Idag är det mitt tvåhundrade inlägg.. 200!! Jag gillar verkligen att blogga och jag är så glad att det är några av er där ute som hittar hit till min blogg.. Idag har jag i genomsnitt 50 unika läsare.. Kan ju tyckas att det inte är så många men för mig är det otroligt att så många vill läsa min blogg, den är ju egentligen inte så speciell utan handlar om min vardag som är lik så många andras vardag.. Jag själv gillar ju att läsa bl.a sådana bloggar så det verkar finnas nån mer som jag där ute..

Dagen idag har varit en lugn dag.. Jag sov till ca kl 15 sedan lite frukost.. Patrick har kört Johannes flickvän till Karlshamn idag där hon skulle ta bussen till sin syster i Oskarshamn.. Hon har varit en vecka hos Johannes nu.. Återstår att se när de kan träffas nästa gång..

Min bror, hans fru och son kom inom en vända när de var ute och gick, eller rättare sagt vi mötte upp dem vid affären här i närheten sen gick vi hem och fikade.. Jag bara på te och apelsin.. 9:de dagen nu utan godis och kakor, men gissa om jag är sugen och hade kunnat sätta i mig en hel påse med lösgodis.. Jag älskar lösgodis!!! Men sånt skall det vara slut med ett tag.. Men jag vet att jag inte alltid kommer att vara utan det.. När jag känner att jag kan hantera det så skall jag göra som barnen och äta fredags, eller lördagsgodis och då enbart den dagen.. Jag vill ju inte gå miste om detta goda resten av mitt liv.. Men just nu så klarar jag inte att äta en enda bit utan att jag skulle börjat frossa så bättre att försöka låta bli..

Om ca 1½ timme är det dags att promenera i kylan till jobbet.. Sista natten av fyra.. Just detta passet är det som känns mest, det sista av fyra.. På fyra nätter jobbar jag 41 timmar och 20 minuter och man är rätt slut i kroppen efter det.. Men det är ju bara var åttonde vecka som jag jobbar fyra nätter på raken så det funkar.. Jag är ju ledig fyra nätter på raken vart åttonde vecka och den ledigheten gillas :-)

Nu har vår Amaryllis blommat ut och här ser ni liter bilder på den.. Så röd och fin.. Jag vet att många av er gillar de vita bättre och de är oxå fina men jag gillar färgklickar och rött är en av favvofärgerna..

Nu skall jag stoppa i mig något så jag inte blir hungrig när jag jobbar i natt.. På jobbet har jag bara med mig nån frukt, annars äter jag inget på natten.. Äter oftast bara lite fil eller All bran när jag kommer hem innan jag skall lägga mig och sedan frukost när jag vaknar, och den består mest i havregrynsgröt.. Fast jag har varit slarvig nu ett tag och ätit alldeles för mycket mackor så i morgon skall det bli gröt igen och då givetvis gjort på fiber havregryn..

Njut nu av kvällen i inomhusvärmen.. Snart skall jag promenera ut i den kalla luften, -11 har vi just nu.. Kallt men skönt!!



16 kommentarer:

Pia sa...

Hej Maria!

Visst blir man glad när man ser att någon faktiskt vill läsa det man skriver. Det känns lite peppande!
Du är duktig som redan är uppe i ditt 200:e blogginlägg, men du är ju så flitig och skriver varje dag.
Ibland lessnar jag helt och hållet och tänker att jag ska sluta, men så kommer det dagar då jag känner att jag har något att ge och skriva om.

Mitt godisstopp börjar efter trettonhelgen!

Kram,
Pia

PS. I vilket program gör Du Dina bildcollage? DS

hemma hos lilla mej sa...

Oj vad inlägg och bloggvänner härligt.Vad duktig du är som inte äter godis.Verkar som du haft en mysig dag.Ha en fin och skön kväll och natt.En bra start på nya veckan önskar jag dej oxå vännen.Vinterkram Rita.

Malin - Ebbas änglar sa...

200 inlägg.... inte dåligt!
Vad fint du gjort på bloggen, gillar verkligen bakgrunden.

Ha det så bra Mia, vi hörs snart =)

Kram Malin

Nina sa...

Vad duktig du är med godiset! Jag älskade oxå lösgodis förut. Vi är ju olika men jag kunde absolut inte ta lite, då åkte jag dit igen. Så för mig var det att låta bli helt. Nu har jag inga problem att vara utan, tycker inte det är speciellt gott längre. Så även om jag sa som du förut, att jag inte ville vara utan det, så saknar jag det inte alls nu utan det är bara skönt! Kan ta en bit ibland, men måste inte som förr. Och det räcker med en bit nu..

Hoppas din sista natt av fyra går bra och att du får lite skön ledighet sen.

Vackra bilder på Amaryllisen, jag gillar nog oxå den röda bäst.

Kram Nina!

nettan sa...

snäckan ... du måste äta på natten ....inte bara frukt... du måste hålla förbränningen i gång.... kram på dig ... nettan

Anonym sa...

Hej Mia !

Fina bilder på din blogg !
Ja rött är fint !
Kram Annika N

Uttan sa...

200 inlägg,kul.
Jag har ingen aning om hur många jag gjort sen jag började.
Godis och kaffebröd e smaskens men man får lida för det byxorna spänner och det pyser över lite här och där :o(
Vi måste också hålla igen nu.
Duktig Du som promenerar till jobbet.

Ha en god Jobb Natt i Natt får Du jobba utan Min Gubbe ;o)

Kram!

Signe 1 sa...

200 inlägg är inte illa, men det är ju sååå kul att blogga!! Din blogg är supermysig och nu har du bytt till en ny fin header igen ser jag:-) Kram Sofia

japp sa...

Hejhopp, jobb å jobb.. här jobbas de me. Men det går allt bra. Tycker att man fått ta det sååå lugnt under julen åså, så det bekommer mej inte alls.
Sååå fin din amaryllis är.. mna 4st slog inte ut nåt iår.. det var gamla som jag hade övervintrat sen några år innan, men de har visst fått stå ut me lite för hård tuktning tror jag, å för sen framplockning..så de blev bara ljusgröna låååånga blad..trist.

Önskar dej en goo fortsättning, och med ditt godissug.. jag har börjat idag, blir lite lchf, hela familjen. Igår fyllde jag å guuben år, så jag ville vänta tills efter den dagen, för då måste man ju få fira, eller hur..=)
Ha det bra på jobb å så..kram på dej Mia. Helén.

fröken Sätterlund ✯ sa...

Hoppas sista natten går bra :) Vad duktig du är med sötsakerna! Jag är inne på dag 3, så jag har inte kämpat så länge än :D

Men är faktiskt inte så jättesugen... Men det kommer väl ;)

Ha det gott,
Kram Therese

Maritha Q sa...

Jag tycker också den röda är finast, den vita är så kall!

Duktig du är att låta bli godiset!

Hoppas du får sova gott när du slutar jobbet, jag ska strax gå och här är - 16,9 nu!

Kramiz Maritha

Ulla sa...

Hallå Mia!

Så här gjorde jag för att få signaturen att vara kvar:

Gå in på din Blogg.
Gå till Inställningar och välj Formatering
Skroll till längst ner på sidan där det står Mall för inlägg.
Lägg in din HTML Code=Signaturen du har valt och spara och då ska den visas varje gång du ska göra ett nytt inlägg i bloggen!
Hoppas att jag kunde hjälpa dig för en gångs skull!
Hör av dig om det inte funkar!
Kram och lycka till!
Ulla

Anonym sa...

Hej oj vad många inlägg och vad fin du gjort bloggen.

Linruz sa...

Hej Mia
Grattis till 200ade inlägget...inte dåligt.
Vilken fin header du har lagt till.
Sötsakerna måste bort här med...fy vad mycket onyttigt man stoppar i sig under helgerna.
Ta hand om dig.
Kram Lina

Sköna o Gröna Ting sa...

Mia.., nio dagar!!!!
Fasiken vad du är duktig, du kämpar på bra och du har bannimej hjälpt mig på traven oxå Mia:)
Idag blir det tredje dagen jag inte har socker i kaffet och godisresterna sedan nyår ligger kvar i skåpet.
Du har lyckas dra med mig i kampen om kilona som är ivägen.., tackar och bugar!

Skönt, nu är du ledig några nätter.
Vi gillar verkligen att komma in här och hälsa på dig Mia, du har alltid så mycket kul att läsa!
Hoppas du nu får en skön måndag
Kramar till dig...
Marianne

Unknown sa...

hej där vännen
visst är det härligt med denna blogg värld och alla nya vänner man funnit, synd bara att tiden rusar iväg när man sitter här :o)
jätte vackra bilder.
önskar dig allt gott

kramar
Catthie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade