måndag 9 november 2009

Träning och takklättring..

Vilken otroligt tråkig dag, vädermässigt menar jag då.. Det var uppehåll när jag gick hem från jobbet i morse men sen har regnet öst ner hela dagen.. Iof bra sovväder men idag har jag ju inte sovit så länge eftersom jag skall göra mitt bästa för att sova i natt.. Efter sömn och frukost så drog jag ner till gymmet och tränade.. Det kändes att jag inte varit där på över en vecka.. Huuuga vad jobbigt det var att lyfta skrot idag.. Men välbehövligt..

Efter träning så var det en tur till Maxi som fick gälla.. Hittade så klart inte min handlarlapp så jag fick handla ur minnet, än saknar jag inget så jag fick nog hem det mesta tror jag.. Men en gång till får det bli som jag handlar eftersom det skall bli kalas här hemma i helgen, både fredag och lördag..

Ikväll så har jag legat på spikmattan, fy, jag tycker den är hemsk att ligga på men känner att det gör nytta för min rygg och för mitt välmående.. Efter den så gjorde jag toast till mig och Patrick.. När vi skulle äta dem så hörde jag hur det lät ute, typ från altan taket.. Gick upp och då hade Johannes glömt att stänga balkongdörren när han åkte för att träna med sitt band, vem hade då hittat ut där?? Jo då.. Gusten stod i hängrännan utanför räcket och pep, blöt som bara den var han med.. Lyckades locka honom till altantaket, sen fick jag hoppa över räcket ner på taket och lyfta över honom.. Han kan busa han..

Ikväll har ju det andra avsnittet av Ullared gått, jag sitter och skrattar åt alla köpgalna människor och tänker att sån är kanske jag med när jag är där uppe.. Den 29/11 är det min tur att upp och dra och slita i allt jag ser och trängas med alla galna likasinnade.. Jag älskar Ge-Kås i Ullared, så himla kul att vara där och handla till vettiga priser..

Nu är det snart sänggående här som gäller.. Hoppas jag kan sova, har lite svårt för det ibland när det är första sovnatten efter jobbarnätter.. Men jag skall göra ett gott försök.. I morron har jag bara en sak planerad och det är att åka och hälsa på pappa.. Idag var min bror där och då mådde han inte så bra.. Hoppas han känner sig bättre i morgon..

Ha nu en bra natt alla fina människor och sov gott..

Kram

Mia

14 kommentarer:

Patricia sa...

Men den där busen Gusten... hi hi...tur det gick bra.. =)

Åh va goa de där toasten såg ut!!... =)

jag tycker med det gör ruskigt ont att ligga direkt på spikmattan så jag har en sarong ligger över så det blir lite lindrigare.. men det gör ju så klart säkert inte lika mycket nytta då.. =&

Hoppas du får sova gott i natt!
Kram Patricia

Pia sa...

Hoppas Du får en go nattsömn trots allt och att Din pappa mår bättre imorgon!

Jag brukar ha med mig spikmattan i sängen och då somnar jag som en stock!

Kram

Inspiration i vitt sa...

Hej Mia, hoppas att dina lediga nätter ändå består av lite sömn.
ja i Ullared kan man handla mycket, det finns ju en hel del där.
Kram på dig/Ingela.

Uttan sa...

Känner igen det där med inköpslista...jag skriver duktigt upp vad vi ska ha men den är sällan med till affären.Och då åker det gärna ner lite extra.
Lilla Gusten han gillar äventyr,ja en stund i alla fall.

Hoppas Natten varit god.
och att Din Pappa Kryat på sig.

Kramar!

hemma hos lilla mej sa...

Hoppas att du får sova gott .När du är ledig.Ja på Ullared kan man fynd mycket .Hoppas att du har fått sovit gott .Ha en härlig tisdag kramizar~~~~~RITA~~~~.

nettan sa...

njut av din dag....
tur du fick in kissen... den lilla rackaren...
kram på dig

japp sa...

Heeij vännen.. hahaha..visst är de galna där på Ullared.. men visst är de kul å handla där.. de var nåt år sen sist vi var dit.. men de brukar bli då vi är i Trollhättan hos syrrorna åså.
Jag jobbar på industri, å kör en maskin som pressar glasfiber-ämnen, å det är nog inte så lyckat å vara ensam vid en sån maskin OM nåt händer åså.. men de vet ju min chef vad jag å de andra tycker om det..
men de verkar inte bry sig så fasligt.. tyvärr..de ska väl tyvärr hinna hända nåt innan de görs nåt, som vanligt.
Men de var iaf tur jag kunde ha me nån av tjejerna mina.. Sofie följde en dag å Sara 2 dagar..nuär det ledigvecka å jag kan släppa eländet för en vecka iaf..daghelg blire till helgen, då är de lugnt iaf.

Då du jobbar natt, har du ett sånt där sovande skift eller måste du sitta vaken hela tiden?
Min syrra å hennes dotter är pers.ass me.. å den ena jobbar i grupp om 3 som jobbar samtidigt..å den andra har haft sovande-skift.. det är ju bra.


Ha de så bra vännen..kram på dej. Helén.

A home far away sa...

Hihi, ja hon rynkade lite på näsan och sa -hmmm intressant, ang julmusten, men hon köpte pepparkaksdeg, Kavli rom, knäckebröd o lite andra saker...fniss

Kram Gunilla

Ulla sa...

Hej vännen!

Hostan håller på att knäcka mig men annars så leker livet,ha,ha!
Du får ha en bra arbetsnatt du också när du ska ut igen och ta hand om dig och du vet att jag tänker på dig nu!
Hoppas att din pappa mår bättre!
Kramar
Ulla

Helena sa...

Hoppas det snart blir bättre med din pappa! Ha en bra dag! Helena

Gårdsromantik sa...

Ujuj!

Nu påminde du mig en massa.

Handla utan lista - då blir det mycket nödigt - men ack så gott:-)

Den där spikmattan har jag gömt någonstans - kanske den hjälper mot tandvärk - för nu tycker jag att Iprenmannen börjar förlora sin charm.

Kram Maud

LjuvligtLantligt sa...

Jisses vad du står i! Fattar knappt att du orkar..imponerad är jag allt :)

Kram Git

Nyanser av vitt sa...

Hej Mia
Ja han verkar vara en riktig buse den där Gusten.
Hur var det med din pappa idag?
Kram Agneta

Hanna sa...

Hoppas det är bättre med din pappa.
Ha en bra kväll.
Kram
Hanna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade