tisdag 17 november 2009

Mera Jul!!!

Ja nu börjar det verkligen klia i fingrarna vad det gäller advent och jul.. Men jag har fortfarande inget juligt uppsatt hemma mer än tre tomtar jag köpte för ett par veckor sedan.. Jag hoppas på att kunna hitta lite nytt att pynta med när jag åker till Ullared nästa helg.. Och jag hoppas oxå kunna hitta något snyggt pynt till hemmet som jag kan sätta upp efter jul..

I natt skall jag jobba så då skall jag ha med dessa två tidningar här under, Amelia Jul som jag köpte förra veckan men inte ens öppnat än och så 101 nya jul ideér som jag köpte idag.. Kanske man kan få någon kul pysselidé som t.o.m jag klarar ut ;-)

Nu i några dagar har jag lyssnat på lite julmusik med.. Finns många bra julskivor och många bra jullåtar.. Jag är ju en Peter Jöback fan och en låt som jag bara älskar är Gå inte förbi med honom och Sissel.. Det är ju en jullåt så den går varm här hemma..Idag sov jag fram till 14.45 vilket var skönt.. Sen var det att duscha, äta frukost och sedan bege sig till Kyrkhult för att hämta mamma, vi har varit och hälsat på pappa på lasarettet.. Han var ganska pigg idag men han är inte så mycket bättre egentligen.. Han har svårt att få fram de ord han vill och han har svårt att minnas saker och svårt att känna igen en del människor.. Höger sida hänger inte med riktigt heller.. Men det är skönt att han är rätt pigg..

Nu är det snart jobb som gäller en natt till sen är jag ledig två.. Skall bli skönt att vara ledig ett par nätter, sen jobbar jag tre nätter över helgen. Nästa vecka skulle jag ha jobbat två nätter men jag har tagit ledigt så jag är ledig en hel vecka.. Jag kände att jag är så trött i kroppen och allt som har hänt med pappa har tagit musten ur mig så jag behöver lite ledigt.. Skall bara göra det jag själv vill, så då blir det lite adventsstädning och pyntning.. Enda gången jag tycker det är rätt kul att städa så är det till advent.. Jag skall också åka till min mormor och hjälpa henne med att putsa fönster en dag.. Annars bara-vara-Mia-vecka nästa vecka.. En vecka som avslutas med utgång med jobbet på fredagen, julbord med Patricks fack på lördagen och Ullaredsresa på söndag.. Hade kanske behövt vara ledig veckan efter istället.. Ha ha..

Njut nu av kvällen alla härliga.. Och tack för alla fina kommentarer om min nya outfit på bloggen jag fått både som kommentarer och kommentarer på FB.. Jag hoppas att det funkar att läsa den tid jag har den, Maritha tyckte det var lite svårt med mörk bakgrund och ljusare text men hoppas det ändå går.. Jag kommer säkert att byta bakgrund närmre jul sedan..

Kram

Mia

13 kommentarer:

Uttan sa...

Ja mera jul vill vi ha det är ju det som lyser upp det tråkiga gråa vädret vi har.
Usch ja det är jobbigt när nån förälder e dålig jag hoppas verkligen din pappa piggar på sig.

Ha en bra jobbnatt!
Och Du verkar ha ett späckat schema framöver....
Får Du vara ledig i Jul?

Kramar!

Pia sa...

Visst är det mysigt när man kan börja sätta upp lite adventsljusstakar och stjärnor i fönstren... de blir så varmt och upplyst.

Favoritlåt med Sissel och Peter för min del också. Jag har varit på hans julkonsert två år i rad och det var lika fint båda gångerna. Nu nöjer jag mig nog med att lyssna på hans CD.
Ha en bra jobbarnatt!

Kram

hemma hos lilla mej sa...

Ja vad skoj att du har lite roligt att se framemot behöver man.Tidningarna var okey tycker jag har ju hunnit med några nu när jag inte kännt mej bra.Ja idag har varit mysig dag.Släkten kommer på lördag så då blir det kalas.Ha en skön kväll / natt och en skön onsdag vännen ♥ varma kramizar ~~~~RITA~~~~.

Nina sa...

Åå, vad bra att du ska ha en "Bara-vara-Mia-vecka" Det borde vara lag på såna veckor åt alla då och då! :)

Tack för din kommentar å svar på min fråga! Och att du hjälper mig.. Fast jag tror det är för krångligt för mig det där.. Jättefint är det iaf!

Ha det så bra du kan!
Kram Nina!

Maritha Q sa...

Klart jag läser iallafall Mia!
Vad skönt med en ledig vecka, det känner jag också att jag behöver. Nästa vecka ska jag till Stockholm på kurs, den börjar på tisdag men jag har tagit semester på måndag och åker ner på förmiddan så jag får eftermiddan att gå och mysa själv. Även om det är kurs så är det lite avkoppling att bo på hotell och slippa städa och laga mat.

Jag hoppas du får en skön vecka och att du hittar ideér till jul pyssel.

Ha det gott Mia!
Kram

VARDAGSLYCKA sa...

Gomorron! Fast DU sover ju nu!! :)

Amelia Jul va ok i år också, men hu vilket trist 101 julideér nr!! Inget skoj alls - det tyckte jag i varje fall.... Idag kommer nya nr av UNDERBARA JULHEM fr Drömhem o Trädgård ut i handel´n - o den brukar slå alla rekord!!
SKA HA!! :)

Ullared - hoppas Ni har lika tur som vi hade när vi va där sönd för två veckor sedan både men antal kunder o shopping saker!
Ullared är skoj! :)

Advent är bara sååå mysigt!
Jag har fått pysselideér jag ska skapa ifrån i Allas nr 47 - tror det är den som varit nu, men den säljs idag också.....

Ha nu goa dagar! /Kram Lisette

www.vardagslycka-lisette.blogspot.com

VARDAGSLYCKA sa...

Gomorron! Fast DU sover ju nu!! :)

Amelia Jul va ok i år också, men hu vilket trist 101 julideér nr!! Inget skoj alls - det tyckte jag i varje fall.... Idag kommer nya nr av UNDERBARA JULHEM fr Drömhem o Trädgård ut i handel´n - o den brukar slå alla rekord!!
SKA HA!! :)

Ullared - hoppas Ni har lika tur som vi hade när vi va där sönd för två veckor sedan både men antal kunder o shopping saker!
Ullared är skoj! :)

Advent är bara sååå mysigt!
Jag har fått pysselideér jag ska skapa ifrån i Allas nr 47 - tror det är den som varit nu, men den säljs idag också.....

Ha nu goa dagar! /Kram Lisette

www.vardagslycka-lisette.blogspot.com

AkH sa...

Vacker jullåt! Nu, blir jag sugen på att köpa någon mer jultiding efter att ha sett dessa här. Vilken vecka du har framför dig, Ullaredresa- alltid roligt men kan vara ansträngande... Hoppas det gick bra på jobbet i natt!
Kram Anna-Karin
hemochting
ps. fin julbakgrund

Helena sa...

Ja längtar till julen! Skönt att du lyssnar på din kropp o tar lite ledigt o bara rår om dig själv!
Ha en riktigt härlig vecka och om du bara tar det lugnt resten av tiden på helgen som du inte ska på fest eller ullared så fixar det sig!

Helan sa...

heeij Mia.. joo, du har en jättefin bakgrund.. härligt juligt.
men du är nog lite som jag där då.. man hinner nog byta en gång till kanske..hehehe..ombyte förnöjer, är det så de heter???

Jo, du skulle nog kanske behövt få vara lite ledig, de tycker jag.. att ha en nära inlagd på sjukhus, de tar riktigt musten ur en..de känner jag igen. Bara tankarna av det kan ju få en på fall..hoppas såå mycket att din far kryar på sig ordentligt.

Ta inte ut den för mycket nu Mia.. du ska orka lång väg.. många kramar till dej å passa på å vila emellan åt dina lediga nätter.kram helan.

Helan sa...

jag igen..

vad tänkte du med "mellanrum mellan satserna"?
Drar texterna ihop sig eller?

Nee, det är då inga problem å komma sig in ordentligt hos dej, de går fort me.. annars seeeegar de ju hos endel. Men jag tror nog att de kan ha å göra med allt skräp man har på bloggen me.. måste nog rensa tror ajg.. som jag samlar på mej..hehehehe. kram på dej. H

Nettan sa...

Hej.. jag tror du sakll unna dig några nätters ledigt.. i jul... de är alltid jobbigt att ha nån nära på sjukhus...

nu till signatrurn ,jagvet inte vart de felar men kör en lång...variant..
i korta ord..'
1.start now..,2.create sign
3.sen kommer du till en bild med 3hattar ta den översta med stjärnor..4.want to use signature.. sen sista på raden..i den bilden.
5.välj HTLMkod
6.dubbelklicka på signaruren
7.koden kommer fram .. kopiera den oxch gå in på din blogg...
8.sen är det INSTÄLLNINGAR, FORMATERING. längst ner på sidan formatering är det en ruta där skall du klistra in din kod och spara..
sen hamnar signaruren på din inläggssida automatiskt... varje gång måste man dra ner den för den ligger överst i inlägget.... men de kan man inte göra nåt åt...

hoppas du fattar ... jag ahde inte gjort de.. hihi .. kram på dig...

Nettan sa...

GLÖMDE..
när du kommer till färgen på texten.. glöm inte välja transperant bakgrund... annrs får du en ryta i din röda botten... kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade