onsdag 11 november 2009

Spöken??

I natt har Gusten varit lugn.. Skönt!! Men han har varit lite slö idag och det gör ju mig lite orolig, men han har ätit och druckit som vanligt så det är säkert inget.. I morse vid 5, när Patrick steg upp, så kom Gusten upp till mig i sängen.. Han kelade lite sen satte han sig upp och stirrade rakt in i väggen, vid sänggaveln.. Han följde något med blicken, jag tittade ditåt jag med men såg ingenting.. Han gick bort till sänggaveln och klättrade upp på den och slog lite med tassen och sedan följde han något till en annan vägg.. Så gjorde han lite senare med.. Vad såg han?? Jag tror ju på andar och jag är helt säker på att vi har någon eller några här i huset, och jag har sett skuggor som man inte kan förklara.. Kan det vara någon av dessa han såg?? Ja kanske.. Jag har funderat på att ta hit nån som kan kolla upp det, vore roligt att veta vad det är för några.. De är i alla fall inte av den onda sorten..

Idag låg jag fram till klockan var nästan 11, skall ju jobba i natt så det behövdes.. Åt sedan frukost och sedankörde jag till simhallen och simmade 40 längder = 1000 meter.. Som jag skrivit innan så är ju inte simning det roligaste jag vet men det är skönt efteråt, och välbehövligt för min tunga kropp.. Efter simning så var det handling på Willys.. Hem och göra mat och sedan har vi varit och handlat en gång till.. Det skall ju bli kalas här i helgen så vi passade på att inhandla grejer till det..

Nu ikväll har jag kört Amanda till Kyrkhult för att hämta kläder från sin pappas, 2 gånger.. Hon glömde så klart nycklarna första vändan och det var ingen hemma så det var att vända.. Så det blev 4 mil istället för 2.. Men nu har honkläder.. Hon har varit hemma från skolan idag men hon har varit feberfri hela dagen så i morgon får det bli skola igen..

Tog några bilder på en arg Sassi idag.. Gusten har retat upp henne och man kan verkligen se hur arg hon är.. Men jag förstår henne för Gusten är på henne så fort han bara ser henne.. Hon längtar tills han är vuxen och det gör minsann vi med.. Idag har han rivit sönder en rislampa vi har på golvet.. Kattskrälle!!!


Nu skall jag titta på Halv åtta hos mig, sen Arga snickaren och sedan är det dags att cykla till jobbet..
.
Ha en bra kväll och natt alla..
.
Kram
Mia

11 kommentarer:

Uttan sa...

Vilken busig Gusten klart Sassi blir lite sur.
Ja nog kan det finnas besökare i ditt hus......
Där jag bodde kände jag att det fanns fler än vi som bodde kvar.
Hos min Dotter finns också någon som inte lämnat huset.
Klart lilla Gusten ser det.

Ha en bra jobbnatt!
Mannen min är ledig i natt så vi ska ta en kvälls promenad nu.
Cykla försiktigt...Du har väl hjälm?

Kramar!

Nettan sa...

djur ser andra och spöken mer än vi .. mina hundar är vill inte vara i en lokal på jobb . där känner jag av att de finns nån..mmen dom vägrar gå in dit... visst e de spännande...
ha en skön natt,, kram

LjuvligtLantligt sa...

Ja kattungar är lika busiga som de är söta! Hoppas han lugnar sig snart så ni får sova.. Vi hade andar i vår förra lägenhet (huset byggdes 1928) och de var väldigt jobbiga! I vårt nya hem finns inga...barnen mår bättre här för i lägenheten så skrämde de barnen hela tiden!

Kram Git

moonroose sa...

Ja nog kan det varit en osynlig vän Gusten kikade in, djuren är ju känsliga mot osynliga ting. Känner du av det också? Är han busig din Gusten? Det är våran Chilli också, hon vill leka med Wilma men hon är en liten tjurtant. Sitter här nu allena...bäst att börja på med mina sysslor så de blir gjorda. Ha det gott på jobbet ditt inatt. Kram

fru Sätterlund ✯ sa...

Vad häftigt om katten reagerar på andar... Vad spännande att ta dit någon som kan och kanske få veta lite om vem det är :)

Hos oss är det nog andelöst, jag märker då ingenting :)

Ha det gott,
Kramar Therese

exklusivvardag sa...

Vill välkomna er till min nylancerade webshop nu inför julen! www.exklusivvardag.se /kram Linda

Sköna o Gröna Ting sa...

Hmm..., vad var det Gusten kikade efter, nu blev man allt lite nyfiken, synd att han inte kan berätta för oss!!!

Kalas i helgen, då skall det stökas och bakas attans eller?
Ja ja, du får ju kompensera dom där 1000 meterna med något riktigt smarrigt.., belöningen för att man är duktig!

Ha en fortsatt skön dag..., blir väl på jobbet för din del?!?!?
Kram kram

Nyanser av vitt sa...

Ha ha han är väldigt busig den där Gusten.
Ja ta dit ett medium. De känner ju direkt om det är något i huset.
Tack för gulligt beröm.
Sköt om dig!
kram Agneta

mo sa...

Stackars Sassi, kan förstå att det är jobbigt att inte få vara ifred från en busig ungkatt....Ska erkänna att jag med längtade tills vår hund skulle bli vuxen när hon var valp. Alltså de är ju så söta men samtidigt så jobbiga att vakta på så de inte förstör saker, kissar/bajsar inne, tuggar i sig något farligt osv...Nej vuxna lugna o harmonsika djur är att föredra.

Ha de fint, kram

Lilla Provence sa...

Kikar in för att önska dig en trevlig helg


Kram Sari

http://www.lillaprovence.se

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Gusten är av den busiga sorten, inte konstigt att hon blev sur. Och tänk om han ser spöken din katt, djur kanske är mer mottagliga för sånt. Tur att du är så lugn. Och du är duktig på att simma, vilken bra träning du får.
Stor kram
AnnaMaria

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade