måndag 30 november 2009

Semestern slut..

Så var min veckas ledighet slut.. Ikväll blir det till att cykla till jobbet igen.. En vecka går så otroligt snabbt, men jag har hunnit med det jag hade tänkt och mest var tanken att vila och adventsstäda och det är ju fixat..

I fredags var jag ute med 7 tjejer från jobbet plus en syster till en av tjejerna.. Vi var i ishallen där det var Ladies Night med mat, dricka och så hockey förstås.. OIK (Olofströms Ishockey Klubb) vann mot Halmstad så stämningen blev ju inte sämre då.. Efter matchen begav vi oss mot Hotellet där det var Irländsk afton med tre män som spelade Irländsk folkmusik och den musikstilen gillar jag mucho.. Vi hade himla roligt, eller iaf jag fast jag tror nog de andra tyckte det var en bra kväll..På natten sov jag nästan ingenting, sån är ju jag när jag har druckit.. Så lördagen var inget kul, jag var supertrött hela jäkla dagen.. Och så fick Patricks båda tjejer maginfluensa med.. Vi skulle ja ha varit på julbord på kvällen men jag sa redan tidigt att jag skippade det, när jag är så trött som jag var så blir det inget kul och jag blir ganska osocial.. Patrick stannade med hemma eftersom tjejerna var sjuka.. Vi beställde mat istället.. På kvällen började jag må illa och gjorde från och till hela natten..

Kl 5 steg jag upp, vi skulle ju till Ullared.. Jag vågade inte äta något på morgonen för jag mådde fortfarande illa.. For iaf iväg kl 6 tillsammans med Amanda, en kompis till henne och så min svägerska.. Mådde sådär men kände mig rätt ok.. Åt inget under hela tiden men drack lite.. Vi kom till Ullared kl 9, inga köer och inte jätte mycket folk men det rullade in framåt eftermiddagen.. Redan kl 13 tyckte vi att vi var klara så då betalade vi och packade in allt i bilen.. Körde sedan hemåt, stannade på Mc Donalds i Halmstad där jag, korkad som jag är, åt en kycklingburgare med pommes till.. Det feta var ju inte det bästa så illamåendet började igen.. Men det är "bara illamående" jag varit och är så fort något landar i magen så jag är försiktig med vad jag stoppar i mig nu..

Om jag hittade något på Ge-Kås.. Jodå.. Jag hann göra av med en massa pengar på de timmarna.. Bl.a detta ni ser här under och så lite annat smått och gott och några julklappar..



Idag när posten kom så fick jag ett paket med från Åsa Svensk design.. Där har jag beställt en ljuspåse, en värmeljuspåse och så en vinpåse som vi skall ge bort i 40-års present nästa helg med något fint vin i.. Så fina påsar.. Jag är jättenöjd.. Tack Åsa.. Åsa har oxå en blogg som man inte skall missa, Atelje Annorlunda , värt ett besök där..

Nu skall jag dra till affären för att handla lite mat som jag kan fixa när Johannes kommer hem från skolan och ikväll skall vi på utv.samtal i hans skola.. Inget han gillar att gå på men något jag och hans pappa ville skulle bli av.. Det är ju frivilligt nu på Gymnasiet, men vi vill ju veta hur han ligger till i skolan..
.
Skall läsa lite bloggar med, har ju inte gjort det på några dagar men jag koncentrerar mig på dagens i första hand..
Ha nu en bra dag..







12 kommentarer:

Nina sa...

Ja, en vecka går himlans fort! Och du har ju inte legat på latsidan, direkt :)

Hoppas nu du blir bra i magen och det inte blir värre än illamående!

Fina saker du shoppat!

Ha det så bra!
Kram Nina!

hemma hos lilla mej sa...

ja det går fort när man har roligt säjs det ju !!!!!!Men du är ju fixat och grejat.vad skoj att det var skoj i fredags.Vad mysigt med Ullared utan halva världen.Vad mysiga saker du har shoppat.Hoppas nu du blir bra i magen och ingenting mera än jobbigt illamående.Ha en skön kväll hemma tills du ska till jobbet då får du ha en bra natt vännen kramizar Rita.

Sköna o Gröna Ting sa...

Javisst är han söt Mia.., vår sovandes lilla tomtenisse.
Känner mig genast lugn när jag tittar på honom...

Tack för lyckönskningarna när det gällde mitt gamla bilaskrälle, hon gled igenom bilhallen som om hon var nytillverkad, nu går hon ett helt år till!!!

Nu skall jag ut och gasa järnet igen, tjejerna skall på dansträning vettu.
Ha en skön kväll...
Kramar till dig Mia

Unknown sa...

hej där
tjejkvällen lät som en toppen upplevelse, men trötthet och illamående är ingen höjdare.
Skoj med julhandel och du visar så många fina saker.

kramar Catthie

Interiörboden sa...

Hej Mia!!!

Så mycket fina bilder du visar!
Och Åsa har såå mycket fina grejer, hon är jätte duktig :)
Fina saker du köpt!

Ha nu en jätte bra kväll!
Kram Sandra/ Interiörboden

AkH sa...

Ja, ojdå var det redan en vecka sedan jag läste hos dig att du skulle ha semester- hjälp, tiden går ibland för fort! Vad roligt med ladies night och Ullaredsshopping- mycket fint du har köpt! Ha en underbar kväll och natt på jobbet!
Kram Anna-Karin
hemochting

Uttan sa...

Så semstern är redan slut.
Men Du har hunnit med en del.
Mycket nya inköp.

Fina tunikor Du köpt.

Ha det gott!
Kram!

Patricia sa...

Ja du, tiden går fort när man har roligt eller har ledigt... =)

Va tråkigt att du skulle bli dålig i magen, hoppas det gett med sig nu, så jobbigt att gå o må illa.. =(

Åh de där müsli-flingor burkarna tyckte jag far snygga! Kul med lite shopping... =)
Jag skojade med Nicke häromdagen när vi kollade på "Ullared" att vi skulle ta Zigenar-verandan och åka ner till våren...får se om det blir av, tror inte det, jag orkar ändå inte gå mer än max 1 timme.. =)

Hoppas du får en bra natt på jobbet!
Kram Patricia

Anonym sa...

Oj vad trevlig blogg kul och se lite annat än bara dessa lantliga bloggar i vitt.

mo sa...

Så mycket snyggt du shoppat, jag såg med den där fruktkorgen, o ångrade mig såklart när jag åkte hem att jag inte köpte den...men så är det ju alltid. Tur att du inte blev riktigt magsjuk i alla fall...

Jaså det blev inget julbord för din del då, ah, det kommer fler...

Ha de fint, kramar

ps, förstår verkligen att du vill att snön ska vänta då...ds

FURNISH.etc inredningsblogg sa...

Jag älskar burkarna! Så läckra! Kram Emmy

Inredningsfrun sa...

Ser att du hittade en massa fint i Ullared!!! har aldrig varit där, men ser att jag måste nog släpa rumpan dit snart :)!!!

Hoppas att du blivit av med ditt illamående.

Kram från Inredningsfrun

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade