tisdag 24 november 2009

Nu kan advent komma...

... ja iaf till övervåningen... Där har jag städat och fixat idag överallt utom i badrummet och Johannes rum.. Men i de tre tjejernas rum och hallen uppe är det "adventat".. Nu är jag ju egentligen inte helt nöjd eftersom jag tröttnat på panelgardiner men de får hänga med i år med.. Mina barn vill ju inte ha julsaker på sina rum men jag har iaf satt upp gardiner och stjärna i Amandas rum och det skall upp en boll med lampor i Johannes rum, en skall de slippa mer julpynt..

Skulle vilja ha lite andra mysiga julsaker med men får ta lite i taget.. Jag hade inte så mycket julsaker när vi flyttade ihop och Patrick hade väl inte direkt något heller, och absolut har jag ändrat lite i smak sedan jag inhandlade det jag har.. Skall kolla lite i Ullared som jag snart skall till, där kanske jag hittar något julmysigt..

På torsdag skall jag ta undervåningen här hemma.. Jag har ju Johannes rum uppe kvar med och badrummet och nere har jag två rum, köket, hallen och toaletten att städa.. Så på torsdag vet jag vad jag skall göra..

Idag har jag hunnit med att hälsa på pappa med.. Han blev så glad när mamma och jag kom.. Han var pigg idag med och det är ju skönt att se..

Nu ikväll har jag och Patrick varit på en träff med några kompisar för att planera Nyår.. Planerade mat och så.. Jag skall ju jobba hela nyårshelgen, går på kl 22 på nyårsafton, men jag skall ju så klart vara med och äta sen får jag dra.. Jag har inte ont av att jobba på nyår så mig gör det inte så mycket, men så klart trevligt att få vara med en stund..

Nu skall det bli bloggläsning här.. Innan jag säger hej då för idag så skall jag hälsa Tanja med bloggen Trettioplus-mitt i livet välkommen till bloggvärlden.. VÄLKOMMEN Tanja :-D


13 kommentarer:

Tanja, 30+ sa...

Tack, mia! Va gullig du e!!

Jag hittade mina flingor på;
http://declaar.blogg.se/category/bloggdesignhjalp.html

Inge fel på dina flingor ju!!

Hanna sa...

Så fint du har gjort.
Kram
HAnna

Nina sa...

Det är till å pyssla å städa för fullt :) Fint blir det å skönt att få ordentligt städat!

Ta lite hand om dig själv oxå...
Kram Nina!

Nina sa...

Här kommenterar vi varann samtidigt, tror jag :D Tack för tipset, det har jag inte tänkt på! :)

Kram igen!

Anonym sa...

Mia! Det verkar som du far runt som ett skållat troll! När ska du ta igen dig och få den välbehövliga vilan? Inte behöver du fäkta runt så! Ta det lite lugnt och bara va en stund! kram Tutti

hemma hos lilla mej sa...

Vad du har fixat och grejat.Fina gardiner du har.Ja det ska bli skönt att förhoppnigsvis få redan på vad jag är så yr i huvudet för.Skönt att inte ha mängder av julklappar kvar så himla skönt.vad skoj att din pappa var lite bättre idag .Ha en skön kväll vännen kramiz Rita.

Pia sa...

Vad duktig Du har varit som redan fixat och pyntat litegrann.. jag tar nog mitt framåt helgen istället.

Jag ska också jobba nyårshelgen och det gör inte så mycket, beror lite på vad omgivningen hittar på. Fast det blir fina pengar att hitta på något roligt för vid något annat tillfälle! :)

Kramar!

PS. Min bloggheader och bilden på min dotter har jag gjort på scrapblog.com. Där kan man fastna ordentligt! :)DS

Uttan sa...

Vad Du har gjort fint.
Det e bra med paneler lätt att sätta upp.

Trevligt att planera Ny År.

Hoppas Din och Tanjas kväll blev lyckad.

Kram!

Signe 1 sa...

Vad fint du har gjort, julstämning:-) Ha en finfin dag, kraam Sofia

Nyanser av vitt sa...

Du har pyntat jättefint. Ja min krans är helt underbar men du kan ju också beställa en av Sari. Min kostade 100 kr + frakt.
kramis

Tessan sa...

Ja det är ngt som hänt.. Men inget jag vill förtälja här!!

Sköna o Gröna Ting sa...

Mia..., tar du det lugnt lite nu när du är ledig :):)?????
Näää.., efter att ha läst ditt inlägg så ser jag att det inte är någon vila och ingen ro men sju i helsicke vad fint du har fått det på övervåningen!
Just det.., kanske är det dags att planera nyår, har inte tänkt så långt bannimej.
Förra året var jag och Janne själv till nyår och vi strosa runt i mysisbyxor från morgon till kvällen och bara hade det gott!!!

Ha en skön onsdag Mia...
Kramar till dig

AkH sa...

Vad härligt med nystädat. Vilka fina julgardiner. Ha en underbar kväll!
Anna-Karin
hemochting

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade