tisdag 10 november 2009

Kattskrälle och sjukhusbesök..

Vilken natt.. Först hade jag svårt att somna, låg och läste jättelänge i min bok.. Sen låg jag och snurrade en stund innan jag kunde somna.. Somnade så småningom.. Klockan 3 vaknade jag av att Gusten lekte med något men när jag skulle upp och kolla vad det var så hittade jag inget och han låg på mattan och tittade på mig.. Släckte.. Då började han leka igen.. *suck* Hittade fortfarande inget, gick på toa, då började han gnaga på vedkorgen så den flyttade jag upp på hatthyllan i hallen.. Lade mig ner, släckte, och så började han leka igen.. Trodde jag skulle bli galen.. Nu tände jag upp ordentligt och hittade till slut vad det var han hade så roligt med, ett bokollon.. Så det kastades och sen kunde man äntligen sova..
Klockan 7 steg jag upp för att väcka Johannes.. Tre gånger fick jag väcka honom.. Ungdomar!! När han gått till skolan drog jag täcket över mig igen och somnade om.. Sååååå skönt att sova lite till.. Vaknade sen av att jag fick ett sms av Amanda som var dålig så jag fick hämta henne från skolan.. Hon kände sig febrig och har sovit det mesta av dagen, men ingen feber nu ikväll i alla fall..
.
I eftermiddags körde jag till Kyrkhult för att hämta upp min mamma och sedan körde vi till Karlshamns lasarett för att hälsa på min pappa.. Idag var han trött och orkade med oss i ca 45 minuter innan han tyckte det var bra.. Jag pratade med en sjuksköterska om läget och det är fortfarande oförändrat och det är fortfarande allvarligt.. Men som jag sagt innan så känns det ju bättre med att det är oförändrat än om det blivit sämre.. Men så klart hoppas vi ju på att de skall säga att det blivit mycket bättre.. Men det är bara att vänta och hoppas på det bästa.. I morron skall min bror åka och hälsa på honom och då skall han ha med en kille som pappa varit "hustomte" hos i hans företag.. Tror han kommer att bli jätteglad när han ser honom..
.
Ikväll har jag gått en runda, inte så lång, 35 minuter, men bättre än inget åtminstonde.. Efter det så blev det dusch och sedan fruktsallad, te och Äntligen Hemma.. Missade Halv åtta hos mig som jag gillar att titta på så får nog sätta mig och kolla på det på datorn istället..

Hoppas ni har det bra alla där ute som läser denna blogg.. Jag är jätteglad för att någon vill läsa och jag blir så glad för alla kommentarer jag får.. Ni förgyller vilken grå dag som helst.. Ha nu en bra kväll, natt och onsdag..

Kram

Mia

10 kommentarer:

Kaffe och Mazarin sa...

Hej!!!
Trist med din pappa!! Ha du oxå en bra kväll,natt och onsdag!!!Kramiz på dig!

Sköna o Gröna Ting sa...

Sussa gott och dröm vackert..., jag tror mina drömmar kommer att bestå av två jä_la lampor som jag har gått och burit runt på hela dagen...!!!

Ja ja, får sova på saken, kanske kommer på den ypperliga platsen i sömnen.

Ta väl hand om dig...
Kram po di

Anonym sa...

Ja se ungdommar! Här i huset har vi en styck som är så pigg på kvällarna och så trött på morgonen! Men det tillhör väl undommen! kram

Uttan sa...

Å vilken liten bus Katt Du har.
Men dom e ju söta också...

Det ser verkligen gott ut med fruktsalladen....Jag blir jätte sugen jag har inte vågat äta frukt,grönsaker eller dricka kaffe på två månader nu.
Men jag tror jag ska prova lite försiktigt med nån frukt snart.

Spännande att få se hur ditt skåp blir.

Hoppas Din pappa blir lite piggare snart han blir säkert glad när Ni kommer i morgon.

Sköt om Dej!
Kram!

Vit som snö sa...

Vilken tur att du fick somna om en stund imorse iallafall, busig liten rackare.
Hoppas din pappa piggnar till!
Oj vad du verkar flitig i din träning, jag kommer mej inte alls igång o det är så trist!
Kram Cilla

hemma hos lilla mej sa...

Vilken busig liten kisse.Skönt att du fick sova en stund ialla fall.Dessa barn min stora ska ha praktik i morron och vara där 7 .Hoppas att din pappa blir bättre snart.Blir nog glad när ni kommer i morgon.Jag har vanlig influensa sa läkaren men vissa blir så här efter vaccinationen.Ja det börjar bli tråkigt att vara så här men men det går väl över någon gång.Jag vilar och dricker mycket vatten.Ha det nu så gott du kan vännen.Hoppas att du får sova i natt ha det gott Stora Kramizen ~~~~~RITA~~~~~.

VARDAGSLYCKA sa...

:))) Ja dom djuren! Här har vi en kanin som när han ätit upp sin "kvällssallad" envisas med att han SKA ha in porslinsskålen i sitt trähus!!! Även om skålen är större än hålet in i huset!! Så det smäller o har sig.... o han har sin bur utanför vårt sovrum... grrr:(( Ska fundera ut en ny plats tror jag!

Hoppas din pappa ska få ett gott tillfrisknande SNART!

Vilken smarring fruktsallad! Får jag nog ta o göra ikväll! :)

Ha en go onsdag! /Kram Lisette

www.vardagslycka-lisette.blogspot.com

Sköna o Gröna Ting sa...

Tackar.., jag är laddad till tusen vettu!!!
Just nu är jag trötter i armar och knä, målar som en galning i källaren och kroppen är inte van vid dessa akrobatiska övningar!

Ha en underbar dag och var rädd om dig.
Kram Marianne

Patricia sa...

Ha ha...bus-Gusten... =)
Tur du fick sova lite igen sen i alla fall.

Jobbigt med din pappa, hoppas det vänder snart!

Va gott det låter med fruktsallad och kesella, det har jag aldrig provat.

Kram Patricia

Signe 1 sa...

Usch vad jobbigt med din far, hoppas det blir bättre! Ta hand om dig, kram Sofia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade