lördag 7 november 2009

Katt#%&##"#??%%%%¤¤¤!!!!!!!!

Just nu tänker jag på Nina med bloggen Livet i stort & smått.. Hon har två röda katter liknande min Gusten.. De har varit lite busiga och bl.a rivit tapeter.. Gusten har oxå varit busig men har har låtit bli våra tapeter.. Till nu..

Titta så oskyldigt han ligger och ser så söt ut..

Men så här snyggt har jag fått göra på köksbordet.. Han klättrar upp på bordet när vi inte ser.. Han hittade ett gammalt spikhål som tydligen var perfekt och roligt att börja riva i.. Så jag har fått ställa grejer i den hörnan och tagit bort stolen som stod där så han åtminstonde får problem med att komma dit.. Inget kul alls..

Så här snyggt har det blivit.. Jag har försökt limma ihop med de tapet delar jag hittat.. Vi har så det räcker att sätta upp en ny våd så det får göras sen.. Kan ju berätta att han inte är så populär när han hittar på sånt bus så snart blir det utgång för honom och sluta vara innekatt som han varit tills nu.. Tanken är ju att han skall ut så småningom men jag ville vänta lite, men med tanke på buset så är det kanske dags redan nu..

Så dagen idag då.. Jag sov alldeles för lite idag men efter jag varit uppe på toa var det lögn att somna om igen.. Så jag sov bara knappt 4 timmar.. Ett par timmar till hade ju varit önskvärt..
.
När jag vaknade så var Patrick och tränade och när han kom hem så åkte vi till Karlshamns lasarett till pappa.. Idag var han mycket piggare och det var ju skönt att se.. Men bara för att han är pigg så är det ju inte bra.. Allvaret ligger som ett lock över och vi bara hoppas var gång telefonen ringer att det inte är ifrån sjukhuset och att det har hänt något..
Vi vär där drygt en timme och så länge har han ju inte orkat med att ha besök innan..
I morgon skall min mamma, min bror och hans familj till honom, då stannar vi hemma, kan bli lite mycket när vi kommer allihop..
.
Nu skall jag fixa lite mat till mig och Johannes.. Patrick och en kompis till honom skall till hotellet och lyssna på ett par band som spelar där ikväll..
Jag skall jobba sen ju så jag kunde inte följa med tyvärr..
.
Önskar er alla en bra kväll.. Och du.. Glöm inte dina nära och kära..
.
Kram
Mia

16 kommentarer:

VARDAGSLYCKA sa...

Fy vilken buse till katt du har!!
Inte kul m sådana tapeter...:((

Hoppas din pappa kommer på rätt köl igen så han kan komma hem snart!

Du får ha fina timmar på jobbet o en helgo söndag!

Kram Lisette

www.vardagslycka-lisette.blogspot.com

Nina sa...

Ajajaj!.. Nära till igenkännande skratt hade jag först, men nä, jag skrattade inte. Vet ju hur jobbigt det är när tapeterna rivs ner. Trist! Klokt av er att spara tapeten om ni bara har en våd, ifall han river mer..

Våra har inte rivit mer på länge nu. Eller, det var ju Sune som rev. Jag var beredd med hårsprayen ett par gånger, kanske var det det som hjälpte. Hoppas Gusten slutar med sina busfasoner snart!

Fyra timmars sömn var inte mycket, men du är ju rätt van så du fixar väl natten ändå, gissar jag. Hoppas du kan sova gott när du kommer hem sen!

Tummar hållna för din pappa! Skönt att han var lite piggare idag iaf.

Kram Nina!

Uttan sa...

Nej men vilken liten bus kisse.....

Hoppas natten blir lugn och att Du får sova gott i morgon bitti.

Kramar!

Nyanser av vitt sa...

Hej Mia,
Att bara sova 4 timmar när du ska jobba inatt igen måste vara lite för lite...
Ursäkta att jag skrattar men han är så himla söt där han ligger och ger sken av " jag har inte gjort nåt"
Ha det bra inatt vännen
Kram
PS imorgon drar jag vinnaren i tävlingen DS

fröken Sätterlund ✯ sa...

Vilka j-kla katter ;) Vi har också katter, två stycken. Varav den ena envisas med då och då att kissa på täcken - GRRRRR! Vi ska kastrera honom snart och hoppas då på bättring... Men när de gör såna där saker kan man hålla sej för skratt!!

Annars är de hur mysiga som helst!
Hoppas du har haft en trevlig helg,
Kramar Therese

Tidsmästarinnan sa...

Hej goa du,
Men GUSTEN! Aja baja!
Idag har vi fått (ännu fler) hack i parketten av de galna glada barnen som lekte, men vad göööör man... ungar och djur, man älskar dem ändå :-)
Kram
Susanne

hemma hos lilla mej sa...

vilken liten buse du har.vad skoj att besöket hos pappa blev bra.Hoppas att han får komma hem snart.Ha en bra natt~vännen stor kramiz ~~~~RITA¨~~~~~

Skatan sa...

Så irriterande...men man brukar ha en förmåga att förlåta de små liven för det allra mesta. Plöstsligt framstår eländespåhitten som charm...i alla fall ibland ;)

Trevlig helg,

Anna

Kaffe och Mazarin sa...

Vet hur det är med katter som förstör!!!:) Vår Tyson har varit i hallen och rivit på tapeten. Man blir galen!!!:)Men när man har dom i knäet spinnande ,då glömmer man!!!Kramiz

Vitt o Vältummat sa...

Ja inte blir man glad när man ser sånt. Hilma var valp när vi satte in en ny källartrappa i trä och hon började med att tugga sönder det nedersta trappsteget...
Ha det bra
Kram
Åsa

Signe 1 sa...

Tack för bakrundsfaktan om Björkefall:-) Det var lite skoj, kul att du delat med dig!! Hoppas du har haft en skön helg, kramar Sofia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var gott och höra att pappa är lite pigg i alla fall. Din Gustaen är allt en busig buse, fast han ligger och ser cool ut. Trist när dom river tapeter.
Ha det gott
Stor kram
AnnaMaria

Inredningsfrun sa...

Hej söta du!!

Hoppas att din far mår lite bättre!!

Hoppas att du får en fortsatt mysig söndagskväll!!!

Stor kram från mig till dig!!

Sköna o Gröna Ting sa...

Jo..., man tackar och bugar!!!
Visst har naturen massvis att erbjuda och det känns underbart att kunna göra så mycket vacker när det dessutom inte kostar ett korvöre....

Ha en fortsatt skön söndagskväll!
Kram Marianne

Helena sa...

Vilken liten buse, men har e ju väldigt söt! Ha en fortsatt skön kväll! Helena

Patricia sa...

Men jäkla katter ni skaffat du o Nina!.. =)
Dax att släppa ut busen så han får "rasa" av sig... =)

Hoppas natten inte blir allt för jäklig för dig, med så lite sömn i kroppen.

Kram Patricia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade