söndag 1 november 2009

Jobb, trött och matförslag..

Godkväll alla härliga människor!!

Idag är det söndag, men bara en halvtimme till och sedan är det måndag.. Det ser jag fram emot, då är jag nämligen ledig i tre nätter och det skall bli skönt.. Jag skall tillbringa ledigheten med att träna, baka, plåta bebis och vaccinera mig.. Plåta bebis är det jag ser fram emot mest.. På tisdag, om ingen händer, är det dags att plåta lilla söta Neo igen.. Hoppas på att vädret är med oss på förmiddagen för då blir det utomhusbilder och kanske i nån mysig lövhög.. Om mamma Linda ger tillåtelse så kommer det säkert någon bild här på bloggen, ja om det blir någon bra vill säga, men nån skall jag väl få till hoppas jag..

Idag har jag inte gjort många knop.. Vaknade alldeles för tidigt, redan 13.15.. Åt frukost och sedan lade jag mig i soffan en stund men kunde inte somna, men vilade iaf.. Ikväll efter att Patrick kört sina döttrar till sin mamma så gick vi en runda, skönt med friskluft.. Väl hemma igen så kollade vi tv med ljusen tända och en spinnande Gusten som sov på en av kuddarna i soffan bredvid oss.. Sen var det dags för mig att promenera till jobbet.. En skön promenad på 25 minuter..



Jag har en liten fråga.. Vi skall ha ett litet födelsedagskalas hos oss d. 14/11.. Jag bjuder ju alltid på mat när någon fyller år och tanken är ju att göra det denna gången med.. Men vad?? Har ni några ideér så är de välkomna.. Roligt att kunna hitta på något nytt att bjuda på.. Vi kommer att bli sex vuxna och fyra barn eller ungdomar skall jag väl säga..

Nu skall jag läsa lite bloggar här, har inte hunnit det innan idag och sedan skall jag göra lite nytta så att tiden ramlar på lite här.. Njut av natten och ha en underbart bra start på veckan..

Kram

Mia


14 kommentarer:

nettan sa...

go kväll...
jag läste ett recept på en blogg om kyckling i julmust .. ett viktväktar recept ...
lät lite spoki.. men jag gjorde de i fredags och jag måste säga underbart gott... kommer bara inte i håg vilken blogg men jag har sparat .. mailar Det till dig ... var rädd om dig .. hörs .. kram N

Nina sa...

Vad mysigt det lät med ljus å sovande katt :) Skulle vi tända ljus här skulle våra katter nog börja brinna, så nyfikna som dom är. Iaf Åke... Vågar iaf inte testa!

Lycka till med fotograferingen! Är bara bebisen på humör så lyckas du alldeles säkert!

Må så gott!
Kram Nina!

Ana sa...

Hej Mia...ååå vad jag önskar just i detta läget att jag var din katt...hade gärna legat kvar i sängen och nanat:)
Jag bjuder gärna på tacorullar...enkelt och gott!

Kram Ana

japp sa...

Heij Åsa. guu, så goo kissen är där.. mysig liten en.
Joo, visst är de härligt me vetekuddar.. jag gjorde denna figuren till syrrans nyfödda pojke, tänkte att hon skulle ha den i sängen åt honom så han ska känna mycket värme åså.. hoppas den kommit till nytta. Ska göra mej ett lager å ge i julklapp tänkte jag.. kan nog alltid vara bra å ha för nån iaf..eller bara som värmande å avslappnande.

Nu ska jag städa lite, innan jobbet.. men ha de så bra idag.. kram på dej. helén.

Uttan sa...

Så skönt att Du är ledig i tre nätter nu.Hoppas Du njuter riktigt mycket.
Ja mat att bjuda på.
Olika sorters paj brukar ju alltid gå hem och någon god sallad.
Köttfärspaj.Västerbotten paj.Skaldjurspaj tex.
Soppa kan också vara gott nu när det är höst och ett gott bakat bröd.
Jag brukar göra Hedvigsoppa (köttfärs soppa med lite matigt i)
Serverar det med creme fraiche med lite citron i som man klickar på soppan.
Och baka ett grekiskt Bond bröd som går snabbt, gör ett jätte bröd så får alla skära själva så stor bit de vill ha.
Till efterrätt kan Du göra Dajmglasstårta...mmm så gott.
Vill Du ha recept så hör av Dej!!

Hoppas Du kommer på nått.

Ha det gott!
Kram!

Signe 1 sa...

Vilken ursöt liten kissemiss ni har, vad mysigt han ser ut att ligga:-) Ha en fin måndag! Kram Sofia

Nyanser av vitt sa...

Hej Mia,
Jag har ett perfekt recept till dig. Går bra att förbereda samt gillas av både barn och vuxna. Kan jag maila det?
kramis Agneta

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysig söndag du har haft.Man behöver det bara få vara.Vad skoj att få fota bebis.Just nu står detstill med recept.Kommer säkert på nådonting.Hoppas du fick en bra natt.Ha nu en mysig måndag vännen kramizar ~~~~RITA~~~~

hemma hos lilla mej sa...

Hallojs gummsan !!!!Du har någonting att hämta hos mej.Kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Penseldraget sa...

hej
tack snälla du blir så glad över din kommentar. din dotter kommer säkert bjuda dig på middagar när hon flyttat hemifrån =)
kram pia

Hanna sa...

Hej!
Så gosig katt och ett vackert hjärta, du visar.
Kram
Hanna

Unknown sa...

Åh så skoj med en liten bjudning då. Mitt tipps är heta tacorullar. Du stecker kötfärs som vanligt med taco krydda men du blandar också i finhackad lök i den stekta färsen. Sedan tar du såna mjuka tacos bröd och lägger i färsen i och rullar i hop till små rullar, när du fyllt fyllt en plåt med rullar häller du mkt oliv (eller raps/majsolja) på botten av plåten, sedan granerar du rullarna med tacosås (den med garlik smak, riven ost och lite pressad vitlök. Alltsamman ska in i ugnen i 179 grader i en kvart och sen är det färdigt att serveras med kall cream fresch som sås och skivad gurka till. Toppen gott och sååå smidigt då man kan förbereda alla rullar när man vill på dagen och bara ställa in dem i ugnen 15 min innan man ska käka- MUSM. Kram Petra

Jeannette sa...

Hej vännen
Vilka fina bilder. Soppas nu i höstrusket " http://recept.nu/1.1179/anders_leven/soppor_grytor/kott/gulaschsoppa. Servera med hembakat bröd. Lycka till

Nina sa...

Hej igen :) Kikade in och fick se dina nya bilder uppe i toppen (vad det nu heter) och måste ju skriva nåt. Så fint du har gjort!!!! :)

Det var bara det..
Ha det toppen!
Kram Nina!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade