måndag 2 november 2009

Huvudvärk, award, tomtar och Ullared..

Jag börjar med dagens blogg med att tacka Rita med bloggen Hemma hos lilla mig för awarden hon skänkt mig.. Tack snälla!! Jag vill skicka den vidare till alla er som brukar komma in och kommenterar hos mig.. Var inte blyga ta för er.. Utan er hade det inte varit lika roligt att blogga..

Idag har jag sovit rätt så bra.. Jag brukar ju bara sova till klockan 12 den dagen då jag inte skall jobba natten efter, men idag sov jag till 13.50.. Skönt!! Men jag vaknade med huvudvärk och den har inte riktigt försvunnit ännu..

Jag hade tänkt att jag skulle träna idag men eftersom jag vaknade lite sent och hade en del att göra idag så skippade jag det och hade tänkt ta en promenad ikväll, men jag har inte orkat helt enkelt.. Latmasken slog till ikväll..

Efter frukost och lite pulning hemma så körde jag och handlade.. Då kunde jag inte motstå dessa söta små tomtar, så tre små har fått flytta hem till oss.. Blev lite mörka bilder då det var lite mörkt när jag plåtade och med blixt blev det alldeles för hårt..

När jag kom hem från Maxi så slängde jag mig över ingredienser till en tomatsoppa.. Jag har gått upp alldeles för mycket och tänkte att lite soppor skall få stå på menyn nu några dagar.. Idag och i morgon får det bli tomatsoppa som nästan inte innehåller några kalorier.. Åt ett lätt bröd till med lite smör.. Gott var det..
Medans soppan kokade gjorde jag en deg som så småningom bakades ut till Nutellabullar.. De blev inte riktigt som de brukade men goda ändå.. Ja just det, vad hjälpte det med soppan eftersom jag åt en bulle med.. I morgon skall jag ha bullar med mig till min jobbarkompis.. Håll nu en tumme på att det är bättre väder i morgon så vi kan vara ute och fotografera lilla Neo..
(det skall vara siktad florsocker på med men det blir det först när de skall serveras)
Och så Ullared då.. Såg ni dokusåpan om GeKås i Ullared på 5:an ikväll?? Jag som älskar fenomenet GeKås var ju tvungen att kika på det.. Och vad jag tyckte det var kul.. Härliga människor det finns..
Jag var ju där uppe för en vecka sedan när vi körde från Göteborg men då handlade jag ju inte så mycket.. D. 29/11 skall jag, Amanda, min svägerska och en kompis till Amanda åka upp igen.. Nu har jag ju handlat lite julklappar till barnen så det är jag ju nästan klar med, de önskar ju mest pengar, men jag hoppas på att hitta lite inredningsdetaljer och lite kläder till mig.. Och så får jag ju se om jag hittar några klappar till Patricks flickor.. Jag har bett dem om att skriva upp vad de önskar sig som de tror an finnas där uppe, får väl se om jag får någon lista innan jag åker..
Efter Ullaredsprogrammet slog jag över till 3:an och kollade på Grannfejden.. Sicket folk det finns.. Man blir ju mörkrädd.. Klaga på lite lukt, som knappt fanns, och sen komma på lite till att klaga på.. Bor man på landet så får man ju tåla att det luktar lite när vinden ligger på..
Känner att det är tur att man har bra grannar..
Nu skall jag ta en huvvudvärkspiller och hoppas på att värken går över och att jag kan sova sen i natt..
Ha en fortsatt bra kväll och natt..
Kram
Mia

9 kommentarer:

nettan sa...

ibland får man var lat... önskar jag bodde närmre bullarna lockar...
sov gott.. kramen

hemma hos lilla mej sa...

ja ibland behöver man bara få vara.jag gillade Ullareds programmet skrattade så jag tjöt åt tanten från Götet.ja det är kul att se vad olika människor det finns .Ja tur är väl det....Slog över till 3an.Ja det var överdrivet men men.Tur man har bra grannar.Hoppas att huvudvärken ger sig.Så himla jobbigt.Ha det gott hoppas du får sova sött och en härlig tisdag vännen stora kramizen ~~~~RITA~~~~.

Patricia sa...

Skönt att du fick sova lite extra, det behövdes säkert.. =)

Sickna söta tomtar du köpt...alltid kul med lite nytt pynt.. =)

Tomatsoppa lät gott, det tror jag aldrig jag ätit faktiskt... Soppa är ju så gott men sällan vi äter för att älsklingen helst ska ha matlåda.

Jag tittade med på Ullareds-programmet. Det skulle säkert vara kul att gå där om man orkade gå flera timmar och om det inte var så förbannat mycket folk, sånt fixar inte jag, då blir jag tossig...Jag hatar att köa och vill att det ska gå lätt o smidigt när jag handlar... ha ha.
Men liiiite sugen blir man ju att se vad de har att erbjuda, har inte varit där sen 1988.. ha ha

Ha det så bra!
Kram

LjuvligtLantligt sa...

Men gud vad det lät gott med nutellabullar..själv är jag nötallergiker men familjen hade blivit glad :)
Vi såg oxå avsnittet från gekås..gillar att handla där! Men VARFÖR måste de alltid intervjua så konstiga skåningar i alla program?? VI är INTE som de skåningarna i programmet *Lovar* Hihihih..
Kram Git

Moonrose/ Vonneli sa...

Såg bara första kvarten på ullaredsprogrammet det blev sedan dags att bege sig till jobbet. Men visst är det kul med en utflykt till Ullared, det blir nog snart en tur för mig dit också. Förhoppningsvis hittar jag julklappar där. Tycker också grannfejden går till överdrift ibland. Har nu gjort mina nattsysslor och inväntar klockslaget 7.07 Ha det gott!
Kram
Yvonne

Nina sa...

Vad skönt att du fick sova ordentligt! Hoppas huvudvärken är borta vid det här laget, och att det inte är nån förkylning på G.

Jag såg grannfejden en gång för ett par veckor sen, eftersom det kommer efter Simon & Tomas. Hujedamej! Blir bara trött av sånt där tjafs om ingenting, så jag orkar inte se det igen!

Hoppas du får en skön dag!
Kram Nina!

Sköna o Gröna Ting sa...

Tack för din underbara hälsning Mia!!!
Jo då, visst känns det tungt alltid, tufft att "överge" det man kämpat i så många år för men jag försöker att tänka positivt.
Detta beslutet öppna många nya dörrar och det är bara att suga in all härlig inspiration.
Lite semester tänker jag unna mig innan jag kör igång med mitt nästa projekt.., kan behövas.
Idag åker jag till "grannbyn" och hälsar på en god vän som har en super mysig blomsteraffär.., hoppas på att julen har packats upp!!!
Hoppas du får en underbar vecka och ta väl hand om er.

Kram kram
Marianne

Uttan sa...

Grattis till den fina Awarden.

Hoppas huvudvärken släppt idag och att Du sovit gott i natt.

Latmasken..ja den slår till ibland men den e ju inge farlig ;)
Vilka små söta tomtar Du hittat,tänk vad det är kul att handla tomtar så här före jul.
Duktig Du e som har bakat låter som goda bullar...

Julklappar ja,jag har inte börjat än men det borde jag göra...

Ha en fin fortsättning på tisdagen!

Kram!

Anonym sa...

maste kolla:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade