torsdag 5 november 2009

Härligt att se..

Katter!! Ibland undrar jag varför vi har dem.. Helst på natten.. Vår lilla katt fick liv när Patrick kom hem från jobbet och började leka men det varade inte så länge som tur var.. Men så vår stora katt gick och jamade för att hon ville ut och så fort dörren öppnades så tvärvände hon för det ösregnade ute och då är det inget kul att vara ute.. Men det glömde hon ju lika fort så hon fortsatte jama och Patrick gick upp, öppnade dörren och samma sak hände.. När hon jamade för tredje gången så for jag upp och tog tag i henne och slängde ut henne.. Taskigt??? Ja kanske men fasen jag ville ju sova.. Somnade iaf men efter nån timme så stod hon på altanen och skrapade med tassarna på dörren och ville in igen så det var bara att pallra sig upp och släppa in henne.. Sen hade jag svårt att sova.. Låg och tänkte en hel del på pappa och tankar på om och hur osv.. Lyckades till slut somna om.. Vaknade tidigt då Patrick steg upp men lyckades somna om och sov till kl 10.. Jobbar ju nu i natt så jag brukar försöka ligga så länge som möjligt på förmiddagen..
Efter min frukost så körde vi och handlade lite, man behöver ju mat säger de ;-)
Sen strax efter två så hämtade jag först Johannes vid hans skola och sedan Amanda som gick ner till Lidl efter att hon slutat, sen körde vi hem till mamma/mormor i Kyrkhult.. Hon ville ha skjuts till affären för att handla lite och så ville hon ha hjälp med att kasta lite uteblommor så det fixade vi..
Strax efter 16 kom min bror och hämtade upp oss alla för att köra till Karlshamns lasarett där pappa ligger.. Han blev så glad när han såg mamma, Johannes och Amanda att han nästan började gråta.. Det var härligt att se.. Han hade väl tröttnat på att bara få se mitt och min brors ansikte ;-) Han var ganska pigg en stund men sen blev han jättetrött och ville sova så då körde vi.. Han orkar bara korta stunder..
Vi hann prata med en sjuksköterska om läget och hon sa det var oförändrat och det är ju iaf ett bättre svar än att det försämrats, men man ville ju höra att det blivit bättre.. Men vi hoppas och får ta en dag i taget..
I morgon skall jag inte åka till honom men en dag i helgen blir det.. Han kommer iaf få besök varje dag av någon av oss i familjen och det känns bra.. Min fd., barnens pappa skulle nog också försöka ta sig dit en dag..
Ikväll när jag kom hem så slängde jag mig över dammsugaren, den har inte fått jobba på flera dagar så det var behövligt.. Borde torka golven med men jag orkar bara inte.. Men i morron skall jag göra det innan jag hämtar min mamma som jag skall bjuda på mat så hon slipper sitta ensam hemma.. Hon funderar ju mycket på allt omkring pappa nu så det kan ju vara skönt att komma hemifrån lite..
Efter dammsugning så var det soffa som gällde och slapp.. Och jag fick ganska snart sällskap i soffan av en röd liten katt.. Tog bilder med mobilen så de blev ju inte så bra.. Men mysigt hade vi.. Knappt jag ville resa migg upp när jag skulle ta mig till jobbet..
Nu skall jag jobba lite här så nu önskar jag er alla en bra natt och en härlig fredag..
Kram
Mia

Ps.. Jag skriver texten i satser men när jag lägger ut den så blir det allt i ett.. Ibland funkar det och ibland inte.. Idag gjorde det inte.. Tycker det är jobbigt när allt är skrivet rakt upp och ner men tyvärr kan jag inte göra ngt åt det.. Kram igen Ds..


6 kommentarer:

Uttan sa...

Ja dessa små kissar.....
Så mysig bild på dej och lilla gulingen.
Jag fick göra om mitt inlägg i dag för det första bara krånglade.
Brukar alltid lägga in alla bilder jag ska ha först och skriva och fixa till efter det.
Nu hade jag glömt en bild i dag och lade in den när jag skrivit.Men se det gick inte.
Texten packade i hop sig och bokstäverna var stora som hästar och jag ändrade det men när jag publicerade det så gick det inte.
Det verkar som att man måste lägga in bilderna först och sen skriva. Då går det bättre.
Om Du inte testat det gör det.

Är uppe fast jag inte jobbar men Mannen åkte för en timma sedan till sitt jobb och då kunde jag inte somna om.
Tur man kan Blogga lite....
Skönt att Du får hem Din Mamma en stund....både för henne och Dej.
Kommer ihåg att Mamma tyckte det var så jobbigt när Min Pappa var dålig och ville helst vara hos oss då.
Ha en fortsatt bra natt och kör försiktigt hem.
Hoppas Du får sova gott.

Kram!

Nina sa...

Ja, det har jag oxå märkt, ibland går det inte att få mellanrum. Trodde det var jag som var lite korkad, men då är det väl nåt som spökar nånstans om det blir så för dig med ibland. För du kan ju det där! :)

På tal om det... Hur får du till så fint med dina foton? Jätteläckert med höstbilden bakom, t.ex. Och den du har satt ihop i början av bloggen! Såå fint!

Haha, nä, jag hade nog gjort som du, slängt ut katten tillslut! Ni skulle ha en kattlucka...

Så jobbigt med din pappa! Skönt att ni är fler som kan hälsa på honom, och att ni har varandra! Hoppas ni snart får ett positivt besked av läkaren!

Kramar om dig, gumman!
Nina

Malin - Ebbas änglar sa...

Hej Mia.
Vad tråkigt o höra att din pappa är dålig. Hoppas det löser sig o att han kan "krya på sig".

Mmm, dom där rödhåriga "småkillarna" är allt bra gosiga..... Pelle är oxå en riktig kelgris som ska ligga i knät. Mysigt!!

Hoppas du får en bra helg.
/Kram Malin ^^,

lovefriidrott sa...

ha en skön helg
Kram Sari

http://www.lillaprovence.se

♥ Fyra årstider sa...

Nu önskar jag att jag slapp gå upp på morgonen för att jobba. Skulle bara vilja vara hemma och mysa.
Kram Lotta

Patricia sa...

Jobbigt med sjuk pappa, hoppas han blir bättre.

Jag hade med kastat ut katten som du bjorde... ha ha..nån måtta får det ju vara.. =)

Hoppas det går bra att jobba trots dåliga sömnen.

Jag får oxå ofta texten i ett stycke men då går jag in och redigerar inlägget och lägger in en blankrad igen och då funkar det alltid..skumt!

Må så gott vännen!
Kram Patricia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade