onsdag 18 november 2009

Busväder..

Vilket väder vi har.. Det har regnat i stort sett hela dagen och inte lite heller.. Och nu ikväll så börjar det blåsa riktigt ordentligt.. De har ju lovat storm och det verkar ju som de har rätt.. Regnet gör mig inget men blåsten gillar jag inte, inte när det är stormvindar iaf..

När jag kom hem i morse så hade vår gode Gusten kommit åt ställer på tapeten i köket som han rivit på innan.. Jag har ju satt för en massa saker på bordet för att han inte skulle komma åt men han är klurig så på något sätt har han ändå lyckats.. Så nu har jag byggt om på hörnan av köksbordet, hoppas han inte kommer åt nu.. Det är tur för honom att han är så go det mesta av tiden.. Men jag hoppas att han snart växt från buseriet.. Han skall ju bli utekatt men nånstans vill jag att han skall bli lite lugnare först innan han får komma ut..

Är det någon av er där ute som sett till min träningslust?? Den är helt borta, hittar den inte någonstans.. Men i morgon skall jag tvinga mig till gymmet och jag tror jag får Patrick med mig..

Ikväll har jag skjutsat ungdomar.. Först kört Amanda till frissan, sen hämta Johannes och köra honom till sin skola där de har Öppet Hus ikväll, sen hämta Amanda från frissan och köra henne till Kyrkhult.. Sen körde jag hem och gjorde mig lite glögg, tände en massa ljus och satte mig i soffan..

Jag har eldat i pannan med för det började bli lite kallt men höll på att bli galen.. Det ville inte ta sig och jag fattar inte varför.. Jag hade torr ved och jag gjorde som vanligt.. Tre gånger har jag satt fyr på det och nu äntligen har det tagit sig..

Nu sitter jag med lite fruktsallad och en mugg te och kikar på Arga snickaren och eter det skall jag läsa lite bloggar och lämna lite kommentarer..

Ha en bra kväll i blåsten..

Kram

Mia

15 kommentarer:

Moonrose/ Vonneli sa...

Verkligen ett riktigt regnoväder, var ute med Zackepojken och usch, vad det blåste..
Dessa små underbara katter, så gulliga och söta men vad de kan hitta på bus.
Har också tapeter som Chili är tokig i att bita i.
Chili var också innekatt länge men när hon flyttade hit så gick det inte att hålla henne inne längre hon hade innan flytten börjat kissa på de mesta så lösningen var mer eller mindre att hon fick bli utekatt och det funkar jättebra, hon trivs verkligen och springer ut och in precis som hon vill.
Vet hur det kan vá med pannor, ibland är de hur sura som helst och vill inte medverka alls...

Ojojoj, har också tappat bort min träningsanda, vart tog den vägen...nej har inte sett till din heller, men den är nog inte så långt borta, har nog bara hittat på något hyss av nåt slag...
Ha en fin kväll!
Kram yvonne

Tidsmästarinnan sa...

Hej goaste du,
jag har också lite tekväll här, tror jag får gå och sätta på lite mer... det är grönt te som gäller på kvällarna här :-)
Vad mysiga små snöflingor du har här inne hos dig, såna vill jag se på julafton i år.
Nu ska jag sluta babbla och önska dig en god afton.
Kram
Susanne

My Lovely Things sa...

tack för dina alltid så gulliga kommentarer!!

Ja det är hemskt när man inte får fyr..vet hur det är!!

Kram Anna

LjuvligtLantligt sa...

Det lät hur mysigt som helst! Måste köpa hem glögg..älskar ju det..
Imorgon ska vi ha filmkväll så då passar det bra med glögg o lite gott.
Vad fint du gjort på din sida!

Kram Git

Inredningsfrun sa...

Nehe du, träningslusten har varit borta lääänge!! Så tyvärr kan jag inte hittad en åt dig ;). Men jag hoppas att den dyker upp lagom efter alla helgerna ;)!!!

Stor kram till dig från ett blåsigt Öland!!

// Inredningsfrun

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysigt det lät.Ska köpa hem massa glögg.har varit ute idag hos tandis med tjejen och köpt 2 julklappar gjorde hon.jag blev helt slut.Men det är ju ett tag sedan jag var ute.Så det är som läkaren säjer ta det lugnt.Ha en skön kväll vännen stor kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

Uttan sa...

Tyvärr har jag inte sett Din träningslust och jag kan bara drömma om att träna men vi går rundan runt kvarteret varje kväll jag är så glad varje dag jag har klarat det.
Men Du ska se att snart kommer Din lust tillbaka, man kan ju vara periodare ;o)

Broderimaskiner är såå kul jag har broderat mycket för hand förut men jag har svårt att hålla i en nål nu för tiden så med mina symaskiner kan jag fortsätta sy och det är fantastiskt kul....Du borde prova.
Kom hit vettja så ska vi ha syjunta.

Mysigt med glögg och pepparkakor.
Här blåser det inte alls och vi har faktiskt haft lite sol idag!!

Sköt om Dej!
Kram!

Nina sa...

Ni har väl inte stopp i skorstenen? Så det inte blir riktigt drag, menar jag..

Attans Gusten! Hoppas han slutar med dom fasonerna! Peppar, peppar, här är det lugnt. Men Sune rev ju som en tok ett tag. Varje dag... Inte kul!

Håller med dig, blåsten är värst! Gillar inte jag heller! Hoppas det inte stormar ner grenar å plåttak hos er inatt!

Må så gott!
Kram Nina!

A home far away sa...

Vad fint du har gjort det här på bloggen med snöflingor:) härligt ändå att få kura inne och mysa!

Ha en fin dag!
Kram Gunilla i Singapore

Vardagslycka sa...

Mmm. vad gott det låter med glögg! Och vad mysigt det är här inne hos dig med snön som faller här på bloggen, riktig julkänsla.
Tack för dina rara hälsningar och ha det fortsatt gott min vän.
Kram, Carina

Roses & Angels sa...

Hej! Välkommen till tävlingen ska du vara,vi önskar dig lycka till. Vilken fin blogg du har! ha en bra dag kram

Unknown sa...

Ja burrr det är verkligen inget ute väder! Mumsig med fruktsallad. Jasså en till som gilalr den arga snickaren... ler. Kram Petra

Signe 1 sa...

Ja visst är det triist väder!! Nu vill man bara ha snö och lite ljus ute så man vaknar till, hihi. Kraam Sofia

nettan sa...

jag har inte tagit den .. jag lovar... hittar du din ge mig en gnutta av den...
hoppas du kunde förstå min lpnga utläggning i går om signaruren .. kram på dig

japp sa...

heij gooa mia.. så mysigt de ser ut de där.. å fin mugg hörru. Har du målat den själv? Supersöt mugg.

Men lille kissemiss.. busig e han. Tur de oftast är gooa annars vettetusan om de inte vore gratis för avhämtning.. hehehe. Needå, skämt åsido. Så kan de vara me djur ibland, trist om de förstörs, men vad gör man?

Hoppas du får en härlig dag..och att din träningslust infinner sig snart igen.. så var de för mej me då jag tränade.. då gäller det att hålla i TROTS olusten.. annars faller man kanske fort i lathet..sån kan jag vara iaf.
kram på dej vännen. Helén.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade