onsdag 28 oktober 2009

Trötthet och shoppingalster..

Ja idag är jag oxå trött.. Igår sov jag dåligt och idag blev jag väckt.. Patricks yngsta dotter har varit hemma idag då hon har lov.. En kompis till henne skulle komma runt tolv och Patrick sa till henne att ni får vara på nedervåningen tills Mia vaknar.. Tror ni hon kom ihåg det?? Nope!!! Kl 12.10 vaknade jag av två fnittriga barn (11 och 12 år) som satt i ett av rummen på övervåningen.. Jag steg upp och frågade "skulle ni inte vara nere idag?" Svaret blev "oj".. Jag hade somnat sent idag så jag hade behövt iaf en timme till.. Men jag steg upp då för det kändes inte som ngn idé att försöka somna om.. Jag åt min frukost och sedan körde jag och tränade på gymmet..

När jag kom hem så hade Patrick kommit från jobbet, han ville med träna så han for iväg till gymmet och jag började laga mat.. Efter mat och disk så körde vi barnen till hockey och vi körde och handlade.. Nu har jag suttit och kollat på Arga Snickaren tillsammans med en tallrik fruktsallad med Kesella vanilj på och en mugg te.. Mumma!! Åhhh, vad fin det blev i Arga Snickaren idag.. Det gillade jag verkligen och de var ju fruktansvärt stort behov av hjälp..

Eftersom det inte hänt så mycket idag så visar jag lite shoppingatiraljer.. Dessa kuddar här under köpte jag på Ge-Kås i Ullared i söndags.. Gillade färgen på dem och storleken tycker jag är perfekt.. De hade i andra färger med och finns de kvar när jag åker upp i november så är det fullt möjligt att ett annat par får komma och bo hos oss..

Peter Jöback har varit och är en stor favorit för mig.. Mest gillar jag hans musikal sida men tycker även annat han gjort är bra.. -99 vann jag att få vara med på hans Releaseparty på Café Opera i Stockholm.. Det var endast de som stod med på hans gästlista som fick komma in de förtsa timmarna.. Jag fick ha en kompis med mig, så Johanna som bor i Stockholm var med mig.. Självklart så var jag ju tvungen att prata med honom och det gjorde jag en bra stund.. Mycket trevlig kille och sååååå snygg att titta på.. Nu har han kommit ut med en ny skiva, en coverskiva.. Jag hade ju givetvis förhandsbokat den och idag kom den med posten.. Jag har inte hunnit lyssna så mycket på den men det jag har hört är bra..

Idag när vi var och handlade på Willys så köpte jag Dan Browns senaste bok.. Tredje boken om Robert Langdon.. Jag har läst de andra två så givetvis måste jag läsa även denna.. Men det lär dröja lite innan den läses, jag köpte tre pocket böcker när vi var i Göteborg med som jag gärna vill läsa.. Men en dag så är det Den förlorade symbolens tur att läsas.. Patrick skall läsa den först..
På tal om böcker.. Jag har ju alltid en ljudbok i öronen när jag är ute och går och idag fick den följa med på gymmet.. Just nu lyssnar jag på Hypnotisören, mycket bra.. Jag har ju bestämt att jag bara får lyssna när jag motionerar och det är en bra morot, för när det är som mest spännande så vill man ju lyssna mera och då får det bli en extra promenad.. Men nu en fråga.. Snart är Hypnotisören slut och jag vet inte vad jag skall ladda in efter den, någon som har något bra boktips??
Nu önskar jag er alla en fortsatt bra kväll/natt, det skall jag ha hoppas jag..
Kramar
Mia

11 kommentarer:

Uttan sa...

Ja tänk ungdomen vad de glömmer fort.
Du som skulle sova.....
Så fina kuddar...
Tänk att Du vann att få åka och lyssna på Peter J häftigt.
Du får berätta sen om skivan är bra
ifall man ska köpa den.
Jag och böcker alltså,jag har svårt att läsa böcker tänker för mycket på annat.
Jag missade Arga Snickaren så jag får kolla när reprisen går jag gillar hans program för det är många som behöver hjälp på traven.

God Natt önskar jag Dej!
Kram!

Patricia sa...

Åh va irriterande att bli väckt så där...då hade jag nog fått ett mindre utbrott...jag är inte trevlig när jag är trött... =)

Det var fräscha kuddar du köpt, passar ju bra hemma hos er.

Jag såg med Arga snickare...och de var verkligen värda att få all hjälp, vilket jäkla elände de hamnat i stackarna.

Har inget boktips att ge för jag läser aldrig, jo Fakta böcker, så just nu har jag lagt fram Cesar Millans en bok och ska försöka ta mig tid att läsa den... =)

Kram Kram

Nina sa...

Håller med dig om att Peter Jöback är trevlig att titta på :)

Sådär gjorde jag med ett tag, att jag bara fick lyssna på ljudbok när jag promenerade. Det vr bra! Kanske jag ska börja med igen... Men jag läser inte så mycket, så jag kommer inte på nåt boktips till dig. Tror nog du vet mer om bra böcker än mig. Jag gillar annars Liza Marklund.. Fick den senaste boken när den kom ut och har inte hunnit börja med den än..

Ha det så bra!
Kram Nina!

Nyanser av vitt sa...

Hej Mia
Jag såg Arga Snickaren för första gången förra veckan. Det var en ensamstående mamma som hade flyttat ut till ett råttbo på landet. Fy vad hemskt. Men vad fint det blev efteråt.
Om du gillar deckare kan jag varmt rekommendera Marie Jungstedts böcker men jag vet ej om de finns som ljudbok.
KRAM

nettan sa...

hej
vart laddar du ner öron böcker i från ..
än så länge har jag lånat på biblioteket men jag har nog snart lyssnat på alla känns det som ...
jag lyssnar på en "söt" nu...100åringen som gick genom fönstert ..
ha det gott ..kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag har också upptäckt Kesella vanilj, den är så god! Bra att du säger Hypnotisören är bra, har funderat på och köpa den, jag gillar spännande böcker. Det var fin färg på kuddarna, den gröna är jättesnygg.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

karola sa...

så mycket smått och gott och mysigheter du bjuder på!

Nyanser av vitt sa...

Ha ha ja nu blev du rädd va :O)
Jag hoppas kunna visa lite pyssel i helgen så du slipper spökena.
kram

plingan sa...

Smart tips, det där att bara få lyssna när man motionerar!
Själv så gillar jag Läckberg och Jungstedts böcker. Men det finns säkert en hel bunt att välja bland :)

Kramisar
Pernilla

mo sa...

Typiskt att de glömmer så fort de där små barna....Jag gillar definitivt inte att bli väckt så jag hade nog inte blivit så glad...

Så snygga kuddar du har köpt, toppen. Ska med åka till Ullared i Nov så jag hoppas hitta lite fint där...

Ja igår blev det verkligen snyggt i huset där arga snickaren härjade...tänk vilken hjälp för tjejerna, de fick ju hela sitt hem i ordninggjort.

Ha de fint, kram

Signe 1 sa...

Hypnotisören har jag precis läst ut...tycker den är lite överskattad, men helt ok. Maken kom hem med Dan Brown idag faktiskt:-). Han är en storfan av honom:-) Kram Sofia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade