tisdag 13 oktober 2009

En vacker höstdag..

Vilken härlig höstdag det har varit idag.. Solen har visat sig på sitt allra bästa humör.. Lite småkallt men inget som gör något bara solen visar sig..

Så dagen idag började jag med att ta en promenad medans jag lät en småsjuk sambo ligga kvar i sängen.. Jag tog ju så klart kameran med mig och jag plåtade lite grann och här ser ni fyra av de bilder jag tog under min promenad.. Promenaden blev på strax över 50 minuter..




Väl hemma så bytte jag bara om och tog sedan bilen för att åka och handla lite.. Träffade dottern som väntade på sin morfar som skulle hämta henne och köra henne till sin pappa.. Hon trodde hon skulle komma till mig i morron och det hoppas jag ju på.. Jag kan förstå att hon är så mycket hos sin pappa eftersom hon har sina ompisar i Kyrkhult men samtidigt känns det lite ledsamt för mig.. Jag får ju inte träffa henne så mycket som jag skulle vilja.. Sin pappa träffar hon ju inte heller denna veckan eftersom han jobbar eftermiddag utan det är hans sambo som är hemma då, och det känns lite tråkigt med, att hon ändå inte träffar pappan.. Men nu hoppas jag att hon kommer i morgon iaf så man får se henne här hemma med..


Hemma igen så fick jag ta tag i tvätt och sedan i snabeldraken innan det var dags att laga mat.. Patricks yngsta dotter kom idag med, de är ju annars här bara varannan helg men hon ville komma idag.. Just nu står hon och hennes kompis och rullar negerbollar (jo hos mig heter det så ;-) ).. Jag som är så godissugen kommer säkert att sno åt mig nån boll..


Ikväll är det Äntligen hemma som gäller här och till det en mugg varmt gott te och en massa tända ljus i mörkret.. I natt är jag ju ledig med så jag får sova i min säng.. Känns bra.. Jobbar två nätter sen och är ledig över helgen då det händer lite kul grejer, om jag nu lyckas hålla mig frisk men det hoppas jag ju på..

Njut av en underbart härlig höstkväll..

Kramar
Mia

12 kommentarer:

Nina sa...

Vilka jättefina höstbilder du tog på din prommis! :)

Förstår att du saknar barnen när dom är hos sin pappa. Och stora börjar dom bli, med mer andra intressen. Kompisarna lockar ju oxå, förstås.

Ha en skön kväll!
Kram Nina!

Nettan sa...

vilka bilder,, kom just på att Palle plockat en hel spann mossa till mig när jag såg dina stenar med mossan... jag skall fixa lite kransar och andra arrangemang i morgon tänkte jag..
uterummet hos mig på vintern är pysselrum.. men funderar om inte växhuset får duga i morgon.. palles fåglar har fått flytta in i ute rummet under vintern;-(
najs med negerbollar.... de var länge sedan man baka såna som tur är... håller tummarna för dig... låt bli att pussas så håller du dig nog frisk... kram

plingan sa...

Otroligt fina bilder! Vilken vacker promenadsväng du har.

Kram Pernilla

Hanna sa...

Åh så vackra bilder.
Ha en bra kväll!
Kram
Hanna

Signe 1 sa...

Förstår att det känns jobbig när man inte har barnen hos sig jämt! Superfina bilder du har tagit:-) Må gott, kramen Sofia

Lisette sa...

Sååå FINA foton!
Kan inte annat än hålla med om den FINA höstdagen som varit! *LOVELY*
Njut av allt fint i din omgivning!

Kram Lisette
www.vardagslyckan-lisette.blogspot.com

hemma hos lilla mej sa...

Vilka fina foton.Här har det inte varit skönt idag blåsigt och kallt.Ha en skön kväll kramizar ~~~~RITA~~~~.

Uttan sa...

Underbara bilder.
I dag har massor av löv blåst av träden här och det känns som det skulle kunna bli snö snart.
Skönt att Du är ledig så du får sova i Din säng.
Ha det gott!
Kram!

Anonym sa...

Jättefina höstfärger har du fångat i dina foton. Här gick hösten så fort förbi att jag knappt hann med, löven frös och föll av.

Knepigt när barnen inte finns runt omkring hela tiden.

Ha det gott Mia!
Kram Maritha Q

Vit som snö sa...

Härliga bilder! Särskilt dom mossbeklädda stenarna, en sån mur skulle man ha i trädgården:-)
Ha det gott! Kram Cilla

tindra lite mera sa...

Underbart vackra höstbilder!

Kram Katarina

Helena sa...

Hos oss heter det oxå negerbollar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade